- 28 Mayıs 2024
- 82
- 47
- 30
-
- Konu Sahibi ciceksibiri
Herkese merhaba arkadaşlarım
az önce yatak çarşaflarımızı değiştiriyordum ve yatağın içinden bi şey çıktı hiç bir şeye benzetemedim.Tırnak desem değil ama benziyor plastik desem değil gibi. Evimizde böyle bi şey varda parçası yanlışlıkla yatağa mı girdi üstümüzden vs düşünüyorum ama bulamıyorum. Hamileyim hormonlarım alt üst belki ben kafamda büyüttüm anlam yükledim ama son günlerde eşimle anlaşmazlık gibi durumlarımız oldu sanki beni özellikle üzmeye çalışıyor gibi hissettim. Şimdi de bunu görünce kafamda kurmuş olabilirim de. Normalde de böyle şeylere inanmayan biriyim ama bilemiyorum. Daha eşime göstermedim. Zaten tehlikeli bi şeye benzemiyor ama sizce nedir bu tahmini olan var mı ?
Yani muhtemelen burada birinde aynı yazı ve fotoğrafı görsem belki bende böyle yazardım ya da şundan 3-4 ay önce olsa umursamazdım aa ne ki bu der atardım ama şu an o kafada değilim sanırımAbartmayın
Atın gitsin
Üstünüzden düşmüştür
Haklısınız sanırım bilmiyorum ki eşime gösterip yine de bi yatağı kaldırıp baksak mı diye düşündüm ilkte. Belki de hiç söylemiyim daha iyiBukadar takıntılı olmayın. Üzerinde yazı yok birşey yok. Herşey olabilir. Atın gitsin.
Muhtemelen öyledir :) teşekkür ederim öyle yapacağımBirinizin kıyafetine yapışmıştır. Dolaptandır, çamaşırı astığınızda içinde kalmış, giyince düşmüştür, birinizin cebinden düşmüştür. Çöpe atıp kafanızı rahatlatın
Yazımın içinde şu sıralar durumumdan dolayı aklımın pek de başında olmadığını belirttim zaten, ya da muhtemelen büyüttüğümü. Buna rağmen böyle yazmanız çok hoşNe olabilir? Düşündüğünüz cevaplar burdan gelmez. Çünkü aklı başında kimse bu nesneye sizin açınızdan bakmaz. Atın gitsin
Hayır canım eşim bana neden büyü yapsın ya da insan eşine neden öyle bi şey yapsın. Eşimle ilgili bi durum gelmedi aklıma tabi kiPlastik bi şey kırılmış işte bizim evden bile 12 tane örneğini gösterebilirim size. Eşiniz size büyü mü yapacak neyden şüphelendiğinizi de anlamadım
Öylesi aklıma gelmemişti deneyeceğim teşekkürlerÜzerinizden gelmiştir. Tırnak değildir, alakasız. Ucundan yakın, kokudan anlarsınız. Muhtemel plastiktir.
Ne kadar nüktedansınız. Ve aynı zamanda iyi kalpli teşekkür ederimBu büyü. Pleksi büyüsü plastik büyüsü gibi bisey. İnsanların üstüne yapışıp yataklarına geliyor bu şekilde. Etkisi araya kaçmak
Biraz gülün kaygı çok iyi değilNe kadar nüktedansınız. Ve aynı zamanda iyi kalpli teşekkür ederim