Yatağımda bulduğum saç teli

Bu sitede yikanmis camasirlarin icinden farkli bir iç çamaşırı çikan bir uye vardi. Sanirim o bile şüphelenmedi eşinden. 1 tel saç icin hic yanlisi olmamis bir adami suçlamayin.
o ben olabilirim ama başka bir boxer çıkmıştı bir kere makineden. aklım çıkmıştı valla

Acaba mahrem bölgesinin traşını mı aksatıyor beyiniz? Siyah uzun deyince o aklıma geldi benim. Uzatmaya karar verdiyse demek.
Yok artik. Konu sahibi kocasinin mahrem bolgesine bakmaya tövbe mi etmis de gormemis simdiye kadar uzattığını

Yanlış mı anlıyorum? Dışarı çıkarken asmışsınız eve geldiğinizde sermiş ve saç teli bulmuşsunuz, naptı bu adam çamaşır ipinde mi aldattı sizi? Hey allahım .

Babanızın annenize ve evlatlarına saygısı yokmuş lakin geçmişte yaşadıklarınızdan dolayı eşinizden şüphe etmeyin, siz evde yokken eşiniz eve bir kadın getirse tek bir saç telinden çok daha fazlası olurdu ortalıkta ve mutlaka hissederdiniz, biz kadınların burnu iyi koku alır eve yayılan farklı parfüm kokusunu bile anlarız.

Bu sitede yikanmis camasirlarin icinden farkli bir iç çamaşırı çikan bir uye vardi. Sanirim o bile şüphelenmedi eşinden. 1 tel saç icin hic yanlisi olmamis bir adami suçlamayin.
Bende evde eşi olmayan kadın çorabı bulmuştum 2ay bu kimin diye gezmiştim ortada meğer kayınvalidem bana kalmaya geldiğinde unutmuş yaşlı çorabıydı eşime kondurananıştım bu çorabı giyen biriyle beni aldatıo olamazsın demiştim

Hiç bir falsosunu görmemiş ama evden ayrıldığı bir iki saatte adamın eve kadın attığından şüpheleniyor. Sizce de burda bir anormallik yok mu?
Bunlar kuş beyinlidir falan ama gün içinde karisi her an dönebilecekken eve kadın atacak kadar da mal degillerdir diye umut ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…