- 28 Mart 2020
- 21.318
- 1
- 64.691
- 548
Tabii gelse bir tek saç teli gelmez. Tirnak gelir, sümüklü peçete gelir, pul koleksiyonu gelir her şeyin çarşafa yapışması mümkün.Gelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
o ben olabilirim ama başka bir boxer çıkmıştı bir kere makineden. aklım çıkmıştı vallaBu sitede yikanmis camasirlarin icinden farkli bir iç çamaşırı çikan bir uye vardi. Sanirim o bile şüphelenmedi eşinden. 1 tel saç icin hic yanlisi olmamis bir adami suçlamayin.
Olabilir kiz nick hatırlayamadımo ben olabilirim ama başka bir boxer çıkmıştı bir kere makineden. aklım çıkmıştı valla
Yok artik. Konu sahibi kocasinin mahrem bolgesine bakmaya tövbe mi etmis de gormemis simdiye kadar uzattığınıAcaba mahrem bölgesinin traşını mı aksatıyor beyiniz? Siyah uzun deyince o aklıma geldi benim. Uzatmaya karar verdiyse demek.
ama konu açmamış laf arasında söylemiştim.Olabilir kiz nick hatırlayamadım
Yok artik. Konu sahibi kocasinin mahrem bolgesine bakmaya tövbe mi etmis de gormemis simdiye kadar uzattığını
Benim okudugum konuydu sanki. Demek ki herkes farkli donlar buluyor çamaşır sepetinin icinde djsklsla ay allah muhafazaama konu açmamış laf arasında söylemiştim.evliliğimi, hayatımı sorgulamıştım çamaşır teli önünde
Gozuyle görmese de burnuyla hisseder. Burun direğini kırar o kıllar insaninDemeyin öyle hiç bakmadan yapan yorgan altı kadınlarımız var ama. Acaba diyorum koltuk altı kılı da olabilir mi?
var var cidden. benim bir arkadaşım erkek cinsel organı görünce midem bulanıyor demişti. not: iki çocuk annesi.Demeyin öyle hiç bakmadan yapan yorgan altı kadınlarımız var ama. Acaba diyorum koltuk altı kılı da olabilir mi?
var var cidden. benim bir arkadaşım erkek cinsel organı görünce midem bulanıyor demişti. not: iki çocuk annesi.
yalnız adam da kalkıp bana bu kimin donu lan dememişti. o da benden şüphelenmedi yaniBenim okudugum konuydu sanki. Demek ki herkes farkli donlar buluyor çamaşır sepetinin icinde djsklsla ay allah muhafaza
Gelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
Babanızın annenize ve evlatlarına saygısı yokmuş lakin geçmişte yaşadıklarınızdan dolayı eşinizden şüphe etmeyin, siz evde yokken eşiniz eve bir kadın getirse tek bir saç telinden çok daha fazlası olurdu ortalıkta ve mutlaka hissederdiniz, biz kadınların burnu iyi koku alır eve yayılan farklı parfüm kokusunu bile anlarız.Ya hayır ne alakası var sadece takıntılı biriyim daha önceleri çokça güvenim kırıldı ister istemez şüpheye düşüyorum babam annemi yıllarca bizim kendi yaşadığımız evde aldattı travmalar yaşadık lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Bende evde eşi olmayan kadın çorabı bulmuştum 2ay bu kimin diye gezmiştim ortada meğer kayınvalidem bana kalmaya geldiğinde unutmuşBu sitede yikanmis camasirlarin icinden farkli bir iç çamaşırı çikan bir uye vardi. Sanirim o bile şüphelenmedi eşinden. 1 tel saç icin hic yanlisi olmamis bir adami suçlamayin.
Bunlar kuş beyinlidir falan ama gün içinde karisi her an dönebilecekken eve kadın atacak kadar da mal degillerdir diye umut ediyorum.Hiç bir falsosunu görmemiş ama evden ayrıldığı bir iki saatte adamın eve kadın attığından şüpheleniyor. Sizce de burda bir anormallik yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?