Yatağımda bulduğum saç teli

O yorum size değildi.

Ama madem alındınız..
Karşınızdaki eşiniz. Babanız değil. Takıntılarla huzurunuzu boş yere kaçırmaktan başka birşey elde etmezsiniz. Eşinize güvendiğiniz belli. O da güveninizi sarsacak birşey yapmamış dediğinize göre. Kendinize boş yere dert edip üzülmeyin diyorum sadece.

Teşekkür ederim sağolun

Tek bir saç teliyle bu yorumu yapmayın bence her türlü yoldan gelmiş olabilir üstten gelmiştir sağdan soldan rüzgarla gelmiştir olabilir yani

Eşime sordum bu ne diye demişsiniz gerisi nerede?? Eşiniz ne dedi?? Gerçi bana şu anlattıklarınızdan evham yapıyorsunuz gibi geldi de.. Saçlarımızın her bir teli aynı renk değil ki mutlaka arada biraz koyusu biraz açığı var.. Emin misiniz sizin saçınız olmadığından?? Bence o saç teli sizin gibi.. Ayrıca eşinizi çok iyi anlamışsınız belli ki bir sorun yok bir saç teli biraz koyu diye yapılır mı bu Tabi söz konusu insan olunca kimseye kefil olmamak lazım da ne bileyim bana mantıklı gelmedi adam kendi evinde kendi yatağında falan bu işi yapacak da sizin sadece bir saç teli dikkatinizi çekecek ?? Siz buna inanıyor musunuz gerçekten.? Hadi kocanız yürek yemiş sizin her an gelme ihtimaliniz bulunan Evinize ve yatağınıza bir kadın sokmuş ve sizin sadece bir saç teli dikkatinizi çekmiş?? Valla sizi bilemem ama yatağın şeklinden odadaki kokuya kadar ben anlardım diye düşünüyorum.. Ayrıca bir saç teli ile yırtamazdı gibi sanki

BenIm dogal sacimda en az 3 renk var. Sac bulsam bile baskasi olabilecegi aklima Bile gelmez
Aldatma olsaydi, hersekil anlardin. Birtane
Tüyden ortaligi ayaga kaldirma

Cansu Dere,senmisin canim?

Aynı saç telinden yerlerde filan da olsa şüphelenin ama tek bir saç teli için şüphelenilmez.Bir keresinde bende şok olmuştum ama sonradan anladım olayı.2 sene boyunca hiç giymediğim kazaklarımı çıkarıp yıkamıştım kuruttuğum yerde 2-3 sarı saç teli buldum bir an şok geçirdim ama düşününce anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…