telefon şifresini de biliyormuş es geçmeyelim lütfen..Hiç bir falsosunu görmemiş ama evden ayrıldığı bir iki saatte adamın eve kadın attığından şüpheleniyor. Sizce de burda bir anormallik yok mu?
Orda demek istediğim gizli kapaklı işler yapmaz o manada söyledimtelefon şifresini de biliyormuş es geçmeyelim lütfen..
O yorum size değildi.Ya hayır ne alakası var sadece takıntılı biriyim daha önceleri çokça güvenim kırıldı ister istemez şüpheye düşüyorum babam annemi yıllarca bizim kendi yaşadığımız evde aldattı travmalar yaşadık lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Teşekkür ederim sağolunO yorum size değildi.
Ama madem alındınız..
Karşınızdaki eşiniz. Babanız değil. Takıntılarla huzurunuzu boş yere kaçırmaktan başka birşey elde etmezsiniz. Eşinize güvendiğiniz belli. O da güveninizi sarsacak birşey yapmamış dediğinize göre. Kendinize boş yere dert edip üzülmeyin diyorum sadece.
O zaman şüphelenmeyin bu kadar belki saçınızın en alt güneş almayan tellerinden biridir. Rengi daha koyudur.Yok hep geliyor erken çıkıp ders çalışıyor evde
Gelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
Tum kafanin komple yatak basinda olmasini mi tercih ederdinizGelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
Gece gece çok güldüm ya Allah da sizi güldürsünKadının kendisini mi getirecek rüzgardan ne bekliyorsunuz anlamadım
Yok olmadıBazanin kenarinda diyorsunuz. Aldatma olacagini sanmam. Eve gelen giden birileri oldumu misafir yakin zamanda
Ya ne gelecek saçla birlikte kadın da mı gelsin balkondanGelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
Eşime sordum bu ne diye demişsiniz gerisi nerede?? Eşiniz ne dedi?? Gerçi bana şu anlattıklarınızdan evham yapıyorsunuz gibi geldi de.. Saçlarımızın her bir teli aynı renk değil ki mutlaka arada biraz koyusu biraz açığı var.. Emin misiniz sizin saçınız olmadığından?? Bence o saç teli sizin gibi.. Ayrıca eşinizi çok iyi anlamışsınız belli ki bir sorun yok bir saç teli biraz koyu diye yapılır mı buİnanılmaz kendimi kötü hissediyorum bugun evde yoktum çıkmadan önce de nevresimleri yıkayıp balkona serdim eve geldiğimde çarşafları yerleştirirken gözüme Bi saç teli ilişti normalde de orda Burda saç teli olur ama bu baya uzun Bi saçtı üstelik benim saçlarım kumral ama bu koyu Bi renkti yine de inanamayarak kendi saçımı koparıp karşılaştırdım benim saçım değil ondan eminin direk saç telini eşime götürüp sordum bu ne dedim bu arada eşim bugüne kadar beni hiç şüpheye düşürmedi gözü dışarda Bi adam değildir telefon şifresini bilirim sosyal medyayla pek alakası yoktur evden işe işten eve gelen Bi adamdır sınava hazırlandığı için de bugun eve gelmiş ben yokken yine de insanoğlu işte içime Bi şüphe düştü beni aldatmasına ihtimal vermiyorum ama o saç teli nerden çıktı o zaman bazanın deri olan kısmındaydı canım çok sıkıldı acaba balkondan falan mı geldi diyorum ama bugüne kadar hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım
Cansu Dere,senmisin canim?İnanılmaz kendimi kötü hissediyorum bugun evde yoktum çıkmadan önce de nevresimleri yıkayıp balkona serdim eve geldiğimde çarşafları yerleştirirken gözüme Bi saç teli ilişti normalde de orda Burda saç teli olur ama bu baya uzun Bi saçtı üstelik benim saçlarım kumral ama bu koyu Bi renkti yine de inanamayarak kendi saçımı koparıp karşılaştırdım benim saçım değil ondan eminin direk saç telini eşime götürüp sordum bu ne dedim bu arada eşim bugüne kadar beni hiç şüpheye düşürmedi gözü dışarda Bi adam değildir telefon şifresini bilirim sosyal medyayla pek alakası yoktur evden işe işten eve gelen Bi adamdır sınava hazırlandığı için de bugun eve gelmiş ben yokken yine de insanoğlu işte içime Bi şüphe düştü beni aldatmasına ihtimal vermiyorum ama o saç teli nerden çıktı o zaman bazanın deri olan kısmındaydı canım çok sıkıldı acaba balkondan falan mı geldi diyorum ama bugüne kadar hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?