• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç teli şüphe midir?

Benim ev iki aydır kapalıydı. Dün geldim. Koridorda upuzun siyah saç vardı. Evde siyah saçlı kimse yok. Evi de temiz bıraktım. Oluyor yani, bence şüphelenmeni gerektirecek bir şey yok.

Bu gün banyoda lavabonun altında uzun kumral bir saç teli buldum. Benim saçlarım kısa. Evimize gelen yabancı sadece komşum var o da hiç lavaboyu kullanmadı. Ayrıca tesettürlü kaldı ki saçları siyah. Ben çalıştığım yerde hiç kimse ile yakınlarda sarılmadım. Banyo penceresi açıktı uçup gelme ihtimali çok düşük.
Eşime sordum gösterdim milletle mi sarılıyorsun bu saç teli nedir dedim. Keşke demeyip biraz şüphelenseydim ama bi gülme tuttu o an dayanamadım 😃
Bu zamana kadar en ufak şüphem olmadı yani telefonu ortadadır her aradığımda açar. Hiç kız arkadaşı yok. Yani bilemiyorum…
Bu saçın üzerimize hava yoluyla yapışarak ya da oturduğumuz yerlerden ne bileyim kafede orda burada gelme ihtimali yüzde kaç acaba 😬 şüphelenmeli miyim 🫣
Benim bir ara oturdugum ev yol kenarıydi malesef camdan girerdi. Gerci üst kattan vs de camdan girer. Lavaboya da gelir cam acsan rüzgarla vs.

Back