Yatağımda bulduğum saç teli

vala bizdede kv demin saç teli var.
kv ile aramızda 2,5 saatlik yol var.

Balkonda havalanırken ucup üstüne konmuştur.

Ay gecen gun yolda giderken uzerime yapisan kopmus sac telimi arabanın camindan ruzgara biraktim. Umarim ucup bir arabanin bir yerlerine yapisip aile faciasina yol acmamistir :))

Konu sahibi bosuna adamin gunahini almayin. Nevresimleri yeni yikamissiniz. Telde asiliyken falan bir sekilde ruzgarla falan gelmistir.

Şüpheleneceğiniz başka bir şey yoksa bir saç teli yüzünden huzursuz olmayın bu kadar.

Eşiniz kendine ait olmayan bir erkek saç teli görse ve size sorsa ne kadar nahoş olurdu, değil mi?

Sizin bu kadar paranoyaklığınıza rağmen eğer o adam sizin evde, sizin yatağınız da, sizi aldattıysa adama benden oskar ödülü
Kusura bakmayın da bir saç teliyle aldatıldığına inanmak

Balkona astigim nevresimi topladigimda gordugum sac telinden esimden suphelenmek 40 yil kalsam aklima gelmez. Ne alaka? Yikamissimiz, adam gitmis onu sermis, utunde sizi aldatmis, tekrar mi balkona sermis? Ya da ben cok uykusuzum bir seyleri yanlis mi anladim?

Ne yiyip ne içiyorsunuz da bir saç teli sizi eşinizle ilgili şüpheye düşüyor?

Birde sıralamiıssınız, eşime güvenirim, şöyledir, böyledir, çok belli güvendiğiniz

Rahat ol,gelen misafirlerden düşmüştür,birinin üzerinde gelmiştir belki senin giysilerine birinin acı düşüp öyle gelmiştir. Babandan yasadigindan dolayi direk aldatıldı gibi düşünme, bence hicbirsey yok. Koy o saçı bı köşeye kalsın muhakkak misafirlerden birinin saci

Bizim eve yukarı kattakinin saçları doluyor sağolsun saçlarını ziyan etmiyor bize gönderiyor halı silkelerken! Bizim evde erkekte yok kim alıyor bu komşuyu acaba eve:))

Saç teli öncesinde şüpheli davranışlar sergiliyor olsaydı tamam, odanızda pencere olmasa ona da tamam şüphelenin ama bu saç teli belli ki dışardan gelmiş boş yere hayatı zindan etmeyin.

Otobüs kullaniyorsaniz toplu tasimada insanin uzerine yapisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…