• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç teli şüphe midir?

Oğlumun okuldaki kankisi kız sarışın kumral uzun saçlı bir kız ve sürekli sarılıp duruyorlar ve oğlum okuldan gelince hemen banyoya geçirtirim onu. Bu ihtimal kafama oturdu teşekkürler 🙏🏻 tabi benim kocam yapmaz dememek takip etmek lazım
Heeh işte,montlarini asiyorlar üst üste o şekilde de gelmiş olabilir.Öğretmenlerden de gelmiş olabilir.Kemal'im yapmaz demeyin tabi de,şu anlık salın adamı bence😃.

Bir saç telinden şüphe olmaz,bunu destekleyen başka şeyler de lazım. Benim pazar poşetleriyle eve takma tırnak getirmişliğim var mesela,hiç kullanmadım ve benim olma ihtimali hiç yoktu 😊
Ay çok mide bulandırıcı bu pazar market poşetlerinden neler çıkıyormuş böyle 😂

Deseydin şakasına, bu saçı şimdi parça pinçik ediyorum. Bu saçın sahibini bulursamm saç teli bırakmıcam kafasında de 😂😂

Havadan camdan gökden bile inse o saç teli Yapmasa bile bu erkekleri uyarmak lazım arada 😀
Bende sarı saçlıyım kardeşim bizde kalıyo arada oda sarı ,
Bi kere salonda yerde kapkalın siyah saç bulmuştum😂
Aynı dediğim gibi bi uyarı yaptı .
Tabi ben saçın sahibini biliyorum misafirden düştü. 😂

Eve getirmez de üstüne yapışıp gelip o saçın lavaboda düşme ihtimali olabilir mi yani 🫣
Neden kendinizi kalbinizi aklınızı bunlarla yoruyorsunuz ki inanın böyle birşey yapıyor ise eninde sonunda sizin hiçbir şey yapmanıza gerek kalmadan önünüze geliyor ben de sizin gibiydim ilk evliliğim de durmadan takip kontrol vs sonra bıraktım ve benim hiç birşey yapmama gerek kalmadan önüme çıktı herşey
Bende yol verdim
Lütfen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin

Bu zamana kadar en ufak olumsuz tavrini görmediğiniz eşten bir saç teliyle şüphelenmek mi 🙄
İçten içe hissediyor şüpheleniyor olabilir telefonun sürekli ortada durması şifresi olmaması sürekli sevgi ilgi manyağı etmesi hep bir kamuflaj olabilir
2.bir telefonu olabilir
Ayşe yi Ahmet diye kaydetmiş olabilir
Sevgi gösterisinin altında vicdanını rahatlatmak olabilir

Bu gün banyoda lavabonun altında uzun kumral bir saç teli buldum. Benim saçlarım kısa. Evimize gelen yabancı sadece komşum var o da hiç lavaboyu kullanmadı. Ayrıca tesettürlü kaldı ki saçları siyah. Ben çalıştığım yerde hiç kimse ile yakınlarda sarılmadım. Banyo penceresi açıktı uçup gelme ihtimali çok düşük.
Eşime sordum gösterdim milletle mi sarılıyorsun bu saç teli nedir dedim. Keşke demeyip biraz şüphelenseydim ama bi gülme tuttu o an dayanamadım 😃
Bu zamana kadar en ufak şüphem olmadı yani telefonu ortadadır her aradığımda açar. Hiç kız arkadaşı yok. Yani bilemiyorum…
Bu saçın üzerimize hava yoluyla yapışarak ya da oturduğumuz yerlerden ne bileyim kafede orda burada gelme ihtimali yüzde kaç acaba 😬 şüphelenmeli miyim 🫣

Eşinize söylemeseydiniz iyiydi
Eşim böyle bir konuya sarsa inadına yaparım gözüm evlilik falan görmez
İnsanın yapmadığı bir şeyle itham edilmesi ya da sürekli takip edilmesi çok üzücü bir şey, yapmayın sakın

İçten içe hissediyor şüpheleniyor olabilir telefonun sürekli ortada durması şifresi olmaması sürekli sevgi ilgi manyağı etmesi hep bir kamuflaj olabilir
2.bir telefonu olabilir
Ayşe yi Ahmet diye kaydetmiş olabilir
Sevgi gösterisinin altında vicdanını rahatlatmak olabilir
Bilmiyorum insan durduk yere niye şüphe eder eşinden?
Yazdıklarınızın hesap ihtimal ama bunları düşünüpte yasanmaz. Sevginin, ilginin altında bile kötü bir şey aramakta hiç olmayan şekilde abartılı bir durum varsa olabilir belki. Yoksa vat eşine bağlı, ilgili, alakalı erkekler, niye altında bir sey aransin durduk yere?

Bilmiyorum insan durduk yere niye şüphe eder eşinden?
Yazdıklarınızın hesap ihtimal ama bunları düşünüpte yasanmaz. Sevginin, ilginin altında bile kötü bir şey aramakta hiç olmayan şekilde abartılı bir durum varsa olabilir belki. Yoksa vat eşine bağlı, ilgili, alakalı erkekler, niye altında bir sey aransin durduk yere?
Bence konu sahibi içten içe eşinden şüpheleniyor ve korkuyor aldatilmaktan.Durup dururken adamdan suphelenmezsin ya da bende olan şey olabilir hani hep terkedilme aldatılma korkusu psikolojik destek aldım evet tamamen geçmedi ama ikinci eşime asla nerdesin niye geç kaldın vs demiyorum telefonuna bakmıyorum biliyorum ki yaparsa önüme bir şekilde çıkacak erkekler bir şekilde bunu açığa çıkarıyor

Bir ara eski çalıştığım yerde ofiste siyah saç teli vardı kıvırcık uzun hemde. Diğer arkadaşlar erkek tek kadın çalışan benim ve benim saçlarım da beyaz fayans da görünmeyecek kadar sarı. Ee şimdi tek bir saç teli içim kim ofise kadın mı attı deseydik ki saç teli bu poşete yapışır kıyafete yapışır ve farkında dahi olmaz insan

Ben başak burcu olarak kil tüy herşeyden şüphelenirim açıkcasi eşim eve 10 dkka geç gelse tüm telefon kayıtlarına bakarım aslında hiçbir şeyini yakalamadim ama babamdan dolayı sanırım paranoyak biriyimdir sen takibi elden bırakma 🥸
Ay bu ben yaa😂 burcumuzda aynıymış🤓

Bu gün banyoda lavabonun altında uzun kumral bir saç teli buldum. Benim saçlarım kısa. Evimize gelen yabancı sadece komşum var o da hiç lavaboyu kullanmadı. Ayrıca tesettürlü kaldı ki saçları siyah. Ben çalıştığım yerde hiç kimse ile yakınlarda sarılmadım. Banyo penceresi açıktı uçup gelme ihtimali çok düşük.
Eşime sordum gösterdim milletle mi sarılıyorsun bu saç teli nedir dedim. Keşke demeyip biraz şüphelenseydim ama bi gülme tuttu o an dayanamadım 😃
Bu zamana kadar en ufak şüphem olmadı yani telefonu ortadadır her aradığımda açar. Hiç kız arkadaşı yok. Yani bilemiyorum…
Bu saçın üzerimize hava yoluyla yapışarak ya da oturduğumuz yerlerden ne bileyim kafede orda burada gelme ihtimali yüzde kaç acaba 😬 şüphelenmeli miyim 🫣
Yani ben çok şüpheci biri olarak bana pek anormal gelmedi. Bir arkadaş yazmış market poşetinden bile geliyor diye aynı şekilde geçen gün başıma geldi. Bence eşinizde şüpheli davranış yoksa takmayın

Pazardan yeşillik almıştım onun içinden bile çıktı. Bir saç teli avucla olsa hadi neyse de

Back