• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatağımda bulduğum saç teli

Ya hayır ne alakası var sadece takıntılı biriyim daha önceleri çokça güvenim kırıldı ister istemez şüpheye düşüyorum babam annemi yıllarca bizim kendi yaşadığımız evde aldattı travmalar yaşadık lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Bu hayatta her şey olur , siz takılmayın yorumlara size kızıyorlar da insanın gözü de açık olmalı. Tabii bu aldattı demek değil , sadece herkesten bir ihtimal de olsa şüphe etmek bence iyidir. Kimse yüzde yüz güvenilir değil, kendimiz bile.

Saç telinden bu sonuç çıkmasın, rüzgarla gelmiştir vs deniyor...İyi güzel ama düşünüyorum ben birisiyle yakın temas olmadığı sürece hiçbi zaman üzerimde yatağımda falan baskasının uzun saç telini ve erkek saçı görmedim...
Mesela ne zaman ki sevgilimle yakın temas olduysa o zaman saç kılı olur...

Uzun saçın rüzgarla üzerime konup ordan da ta yatağa girmesi çok düşük bi olasılık...Bi kere uzun saç teli fazla yapışamaz düşer üstten baştan...

Ben kadınların yogun oldugu bi yerde çalıştım 2.5sene 1 gün bile üzerimde başkasının saçını görmedim ..

O yüzden cok ta paranoyak diyemicem

İnanılmaz kendimi kötü hissediyorum bugun evde yoktum çıkmadan önce de nevresimleri yıkayıp balkona serdim eve geldiğimde çarşafları yerleştirirken gözüme Bi saç teli ilişti normalde de orda Burda saç teli olur ama bu baya uzun Bi saçtı üstelik benim saçlarım kumral ama bu koyu Bi renkti yine de inanamayarak kendi saçımı koparıp karşılaştırdım benim saçım değil ondan eminin direk saç telini eşime götürüp sordum bu ne dedim bu arada eşim bugüne kadar beni hiç şüpheye düşürmedi gözü dışarda Bi adam değildir telefon şifresini bilirim sosyal medyayla pek alakası yoktur evden işe işten eve gelen Bi adamdır sınava hazırlandığı için de bugun eve gelmiş ben yokken yine de insanoğlu işte içime Bi şüphe düştü beni aldatmasına ihtimal vermiyorum ama o saç teli nerden çıktı o zaman bazanın deri olan kısmındaydı canım çok sıkıldı acaba balkondan falan mı geldi diyorum ama bugüne kadar hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım
Sorgulardim. Ne demişler ' sinek küçük ama mide bulandırır '. Eşiniz ne tepki verdi onu yazmamissiniz. Burda neler neler okuyoruz erkekelre nasıl güveniyorsunuz ya

Evden birkac saat ayrildiginizda eve kadin mi atar hep beyiniz? Bu kadar beyinsiz mi yani beyiniz? İsteyerek kafiye yapmadim yani gercekten yurek mi yemis kendisi? Yoksa siz mi paranoyaksiniz?

Sizin evde yatağa atmadığı kesin.Bir tane saç teli düşmez illa birkaç tane daha olur vs vs.Ama eşinizin üzerine giydiği şeylerden düşmüş olabilir

Ya hayır ne alakası var sadece takıntılı biriyim daha önceleri çokça güvenim kırıldı ister istemez şüpheye düşüyorum babam annemi yıllarca bizim kendi yaşadığımız evde aldattı travmalar yaşadık lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Bunun eşinle ne alakası var? Babanın suçunu neden eşine yüklüyorsun? Madem travma yaşadın keşke psikolojik destek aldıktan sonra evlenseydin.

Back