- 17 Temmuz 2013
- 2.443
- 2.988
- 333
Kimmiş sahibi çok merak ettimyalnız adam da kalkıp bana bu kimin donu lan dememişti. o da benden şüphelenmedi yani
neyse ki donun sahibi bulduk sonrasında rahatladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimmiş sahibi çok merak ettimyalnız adam da kalkıp bana bu kimin donu lan dememişti. o da benden şüphelenmedi yani
neyse ki donun sahibi bulduk sonrasında rahatladım
Balkonda havalanırken ucup üstüne konmuştur.İnanılmaz kendimi kötü hissediyorum bugun evde yoktum çıkmadan önce de nevresimleri yıkayıp balkona serdim eve geldiğimde çarşafları yerleştirirken gözüme Bi saç teli ilişti normalde de orda Burda saç teli olur ama bu baya uzun Bi saçtı üstelik benim saçlarım kumral ama bu koyu Bi renkti yine de inanamayarak kendi saçımı koparıp karşılaştırdım benim saçım değil ondan eminin direk saç telini eşime götürüp sordum bu ne dedim bu arada eşim bugüne kadar beni hiç şüpheye düşürmedi gözü dışarda Bi adam değildir telefon şifresini bilirim sosyal medyayla pek alakası yoktur evden işe işten eve gelen Bi adamdır sınava hazırlandığı için de bugun eve gelmiş ben yokken yine de insanoğlu işte içime Bi şüphe düştü beni aldatmasına ihtimal vermiyorum ama o saç teli nerden çıktı o zaman bazanın deri olan kısmındaydı canım çok sıkıldı acaba balkondan falan mı geldi diyorum ama bugüne kadar hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım
Olabilir ya bencede ya da bir önceki şeyde silkelerken rüzgardan geldi mesela ne bileyim yani 1 saç teli batmaz sadece göze,O zaman şüphelenmeyin bu kadar belki saçınızın en alt güneş almayan tellerinden biridir. Rengi daha koyudur.
Yok tek gelmez toplu gezerlerGelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
Yok böyle toplu halde yumak halinde falan gelir. Ben cami bi açıyorum doluyo ev. Ben de kendi rengimde ve boyumda olmayanları ayıklayıp tek tek soruyorumGelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
abla ne gelsin peruk mu gelsin ayrıca toz toprak da gelmiştir belki sen farketmemişsindirGelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
Rahat ol,gelen misafirlerden düşmüştür,birinin üzerinde gelmiştir belki senin giysilerine birinin acı düşüp öyle gelmiştir. Babandan yasadigindan dolayi direk aldatıldı gibi düşünme, bence hicbirsey yok. Koy o saçı bı köşeye kalsın muhakkak misafirlerden birinin saciYa hayır ne alakası var sadece takıntılı biriyim daha önceleri çokça güvenim kırıldı ister istemez şüpheye düşüyorum babam annemi yıllarca bizim kendi yaşadığımız evde aldattı travmalar yaşadık lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Otobüs kullaniyorsaniz toplu tasimada insanin uzerine yapisiyorİnanılmaz kendimi kötü hissediyorum bugun evde yoktum çıkmadan önce de nevresimleri yıkayıp balkona serdim eve geldiğimde çarşafları yerleştirirken gözüme Bi saç teli ilişti normalde de orda Burda saç teli olur ama bu baya uzun Bi saçtı üstelik benim saçlarım kumral ama bu koyu Bi renkti yine de inanamayarak kendi saçımı koparıp karşılaştırdım benim saçım değil ondan eminin direk saç telini eşime götürüp sordum bu ne dedim bu arada eşim bugüne kadar beni hiç şüpheye düşürmedi gözü dışarda Bi adam değildir telefon şifresini bilirim sosyal medyayla pek alakası yoktur evden işe işten eve gelen Bi adamdır sınava hazırlandığı için de bugun eve gelmiş ben yokken yine de insanoğlu işte içime Bi şüphe düştü beni aldatmasına ihtimal vermiyorum ama o saç teli nerden çıktı o zaman bazanın deri olan kısmındaydı canım çok sıkıldı acaba balkondan falan mı geldi diyorum ama bugüne kadar hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım