• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatağımda bulduğum saç teli

vala bizdede kv demin saç teli var.
kv ile aramızda 2,5 saatlik yol var.

İnanılmaz kendimi kötü hissediyorum bugun evde yoktum çıkmadan önce de nevresimleri yıkayıp balkona serdim eve geldiğimde çarşafları yerleştirirken gözüme Bi saç teli ilişti normalde de orda Burda saç teli olur ama bu baya uzun Bi saçtı üstelik benim saçlarım kumral ama bu koyu Bi renkti yine de inanamayarak kendi saçımı koparıp karşılaştırdım benim saçım değil ondan eminin direk saç telini eşime götürüp sordum bu ne dedim bu arada eşim bugüne kadar beni hiç şüpheye düşürmedi gözü dışarda Bi adam değildir telefon şifresini bilirim sosyal medyayla pek alakası yoktur evden işe işten eve gelen Bi adamdır sınava hazırlandığı için de bugun eve gelmiş ben yokken yine de insanoğlu işte içime Bi şüphe düştü beni aldatmasına ihtimal vermiyorum ama o saç teli nerden çıktı o zaman bazanın deri olan kısmındaydı canım çok sıkıldı acaba balkondan falan mı geldi diyorum ama bugüne kadar hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım
Balkonda havalanırken ucup üstüne konmuştur.

Ay gecen gun yolda giderken uzerime yapisan kopmus sac telimi arabanın camindan ruzgara biraktim. Umarim ucup bir arabanin bir yerlerine yapisip aile faciasina yol acmamistir :))

Konu sahibi bosuna adamin gunahini almayin. Nevresimleri yeni yikamissiniz. Telde asiliyken falan bir sekilde ruzgarla falan gelmistir.

Şüpheleneceğiniz başka bir şey yoksa bir saç teli yüzünden huzursuz olmayın bu kadar.

Eşiniz kendine ait olmayan bir erkek saç teli görse ve size sorsa ne kadar nahoş olurdu, değil mi?

Sizin bu kadar paranoyaklığınıza rağmen eğer o adam sizin evde, sizin yatağınız da, sizi aldattıysa adama benden oskar ödülü :D
Kusura bakmayın da bir saç teliyle aldatıldığına inanmak :skandal:

Balkona astigim nevresimi topladigimda gordugum sac telinden esimden suphelenmek 40 yil kalsam aklima gelmez. Ne alaka? Yikamissimiz, adam gitmis onu sermis, utunde sizi aldatmis, tekrar mi balkona sermis? Ya da ben cok uykusuzum bir seyleri yanlis mi anladim?

Ne yiyip ne içiyorsunuz da bir saç teli sizi eşinizle ilgili şüpheye düşüyor?

Birde sıralamiıssınız, eşime güvenirim, şöyledir, böyledir, çok belli güvendiğiniz:KK51:

Ya hayır ne alakası var sadece takıntılı biriyim daha önceleri çokça güvenim kırıldı ister istemez şüpheye düşüyorum babam annemi yıllarca bizim kendi yaşadığımız evde aldattı travmalar yaşadık lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın
Rahat ol,gelen misafirlerden düşmüştür,birinin üzerinde gelmiştir belki senin giysilerine birinin acı düşüp öyle gelmiştir. Babandan yasadigindan dolayi direk aldatıldı gibi düşünme, bence hicbirsey yok. Koy o saçı bı köşeye kalsın muhakkak misafirlerden birinin saci

Bizim eve yukarı kattakinin saçları doluyor sağolsun saçlarını ziyan etmiyor bize gönderiyor halı silkelerken! Bizim evde erkekte yok kim alıyor bu komşuyu acaba eve:))

Saç teli öncesinde şüpheli davranışlar sergiliyor olsaydı tamam, odanızda pencere olmasa ona da tamam şüphelenin ama bu saç teli belli ki dışardan gelmiş boş yere hayatı zindan etmeyin.

İnanılmaz kendimi kötü hissediyorum bugun evde yoktum çıkmadan önce de nevresimleri yıkayıp balkona serdim eve geldiğimde çarşafları yerleştirirken gözüme Bi saç teli ilişti normalde de orda Burda saç teli olur ama bu baya uzun Bi saçtı üstelik benim saçlarım kumral ama bu koyu Bi renkti yine de inanamayarak kendi saçımı koparıp karşılaştırdım benim saçım değil ondan eminin direk saç telini eşime götürüp sordum bu ne dedim bu arada eşim bugüne kadar beni hiç şüpheye düşürmedi gözü dışarda Bi adam değildir telefon şifresini bilirim sosyal medyayla pek alakası yoktur evden işe işten eve gelen Bi adamdır sınava hazırlandığı için de bugun eve gelmiş ben yokken yine de insanoğlu işte içime Bi şüphe düştü beni aldatmasına ihtimal vermiyorum ama o saç teli nerden çıktı o zaman bazanın deri olan kısmındaydı canım çok sıkıldı acaba balkondan falan mı geldi diyorum ama bugüne kadar hiç böyle bir şey ile karşılaşmadım
Otobüs kullaniyorsaniz toplu tasimada insanin uzerine yapisiyor

Back