Kısa ve sarı renkte bu koyu Bi saç teliÜst kat komşularınızın saçları nasıl?
Gelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışıkRüzgarla vs dışardan gelmiş olabilir bence
Hiç bir falsosunu görmemiş ama evden ayrıldığı bir iki saatte adamın eve kadın attığından şüpheleniyor. Sizce de burda bir anormallik yok mu?Balkondan gelmiştir. Hiçbir falsosunu görmediğiniz eşinizin günahını almayın.
O yatakta eşiniz birisiyle birlikte olmuş olsa saç telinden başka şeyler dikkatinizi çekerdi emin olun buna. Başka kanıt yoksa canınızı sıkmayın derim ben.Gelse Bi tek saç teli mi gelir bilmiyorum ki çok kafam karışık
Dertsiz başa dert aranıyor mu dersiniz?Hiç bir falsosunu görmemiş ama evden ayrıldığı bir iki saatte adamın eve kadın attığından şüpheleniyor. Sizce de burda bir anormallik yok mu?
Ya hayır ne alakası var sadece takıntılı biriyim daha önceleri çokça güvenim kırıldı ister istemez şüpheye düşüyorum babam annemi yıllarca bizim kendi yaşadığımız evde aldattı travmalar yaşadık lütfen bilip bilmeden yorum yapmayınDertsiz başa dert aranıyor mu dersiniz?
Yok hep geliyor erken çıkıp ders çalışıyor evdeSiz yokken sınava hazırlanmak için ilk defa mı eve erken geldi? Sanki bugün şüpheli bir davranış sergilemiş gibi.
Muhtemelen. Çok saçma çünkü. İnsan çok güvendiği bir kocası varken evde saç teli bulunca aldatmaya bağlamaz. Profesyonel çapkın adam bile karısının yaşadığı eve kadın getirmez zaten. Akıl var mantık var.Dertsiz başa dert aranıyor mu dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?