yatağı terk eden erkek

Yatak ayırmak günah demiş bazı arkadaşlar da Peygamberimiz eşlerinden ayırıp bir süre camide kalmış. Yatağını ayırmış.. Konu bildiğim kadarıyla eşler arası sorun ve maddiyatla ilgiliydi. Sonra da Peygamberimiz siz beni ve Allah'ın dini mi seçiyorsunuz yoksa bu dünyayı mi seçiyorsunuz demiş. Eşleri de tabi ki seni seçiyoruz demişler..

çok doğru umursamaz görünmeyi daha doğrusu sürece müdahele eetmeyi bırakmayı öğrenmem gerek

Evet , o zaman hayat çok daha kolay oluyor .
Ve gerçekten erkekler yaptığından daha bir pişman oluyor.

Senelerce , belki bir ömür birlikte yaşayacağımız evlilik hayatında her şey yaşanıyor.

Ayrı da yatiliyor, küsüp yatiliyor , ev de terk ediliyor v.s v.s

Çiftler bunu alışkanlık haline getirmediği sürece bunlar çok büyük problemler değil.

Aksine nefes olur .

Durulması gereken nokta yatakları gerçekten ayıracak kadar büyük kavga , büyük saygısızlık olmasın evliliklerde.

Bu sizin yaşadığınız ufak tefek tripler.

ne kadar sık olduguna bagli, cok gerildiysek olabilir istedigi yerde yatsin yalniz kalmak isteyebilir eşler de, ama sık sık ceza vermek maksatli falan yapiyorsa defolsun gitsin.ergen tribi cekecek halim yok.

Canım benim eşimde ilk evlendigimiz aylar tartışsak,kavga etsek annesinin haberi olurdu.Bnim için sorun yoktu cunku kayınvalidem annem gibidir hep beni haklı bulur,savunur.Ama problem anneside olsa başka birini katmasiydi.Bende dedimkine annen de benim ,babanda,eşinden,arkadaşında.Baska birine bahsetmek asla yok.Kimseyi evliligimizd ki problemleri katmicaz bu son olsun dedim.Sonuç bir daha olmadı.On bir yıllık evliyim bu arada

Kız süslen püslen ,yap makyajı,aç saçını,giy fantazi geceligini gez evin içinde.Sen çıldıracağına o çıldırsin.Haaa şarkıda söyle gezerken

Bizdede yatak ayrılmaz.
Çünkü ne ben ne de o yatağından vazgeçeriz oyüzden kavga bize işlemiyo

Yatak ayırmaya hayır. Araya soğukluk girer derler büyüklerimiz ve çok doğrudur. Eşinizle oturup düzgünde konuşun, aynı yastığa baş koymak için evlendik nihayetinde.

İnsanlar kızabilir vs ama yatak ayırmak çözüm olmaz hiçbir zaman mesela ben çok çok sinirliysem araya yastık koyuyom sadece gıcıklık olsun diye

20 senedir beraberiz 16 senelik evliyiz asla yatak ayırmak değil küs bile yatmadık.

Yatak ayircak kadar büyük bir tatsizlik yasamadik allaha şükür 6 yillik ewliyim. Ama en buyuk kavga bile olsa yatak ayrildimi daha da uzar buyur sogukluk girer biz tartisma olursa konusur kim sucluysa cozer icimizi dokeriz iyce yataga girince sirt donmek kus yatmak olmaz kari koca opusur sarilir barisir huzurla uyur yapmayin yaptirmayin

tartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
Esim asla ayrı uyumak istemez en kötü kavgada bile yatağa küslük girmez der tersi olsaydı ve yatağı terketseydi geri gelmek istediğinde de ben almazdım yani eğer böyle bir durumdaysan yüz verme gel yatağa deme birak sallamıyormuş gibi yap bence çünkü buna takıldığını anlarsa hep yapmaya başlayabilir

Fazla gurur evliliğin düşmanıdır.
Bu tavsiyemi dikkate alın.
25 yıllık mutlu bir evliliğim var ve ne yazık ki bende de ilk zamanlar gurur ve inat v
bir problemim yok ama yine de anlasın istemem.eşim kendi gidip asla anlatmaz şöyle böyle diye ama işte bu yatak ayırması anlamasına yetti.zaten bağrışmamızı da duymuştur.

Kız süslen püslen ,yap makyajı,aç saçını,giy fantazi geceligini gez evin içinde.Sen çıldıracağına o çıldırsin.Haaa şarkıda söyle gezerken
:) çok tatlısınız.iki tane küçük çocuğum var.zaten cinsellikle terbiye edebileceğim biri değil.

ne kadar sık olduguna bagli, cok gerildiysek olabilir istedigi yerde yatsin yalniz kalmak isteyebilir eşler de, ama sık sık ceza vermek maksatli falan yapiyorsa defolsun gitsin.ergen tribi cekecek halim yok.
işte bunun ki cezalandırma maksatlı.yoksa sakinleşmek için bir gece ayrı yatayım dese ya da böyle huyu olduğunu bilsem üstüne gtmem

teşekkür ederim yorumlarınız bana huzur verdi.

Fazla gurur evliliğin düşmanıdır.
Bu tavsiyemi dikkate alın.
25 yıllık mutlu bir evliliğim var ve ne yazık ki bende de ilk zamanlar gurur ve inat vardı.
evet aldım akşam okudum yazdığınızı.uyuyakalmıştı yemekten sonra üstünü örttüm.bunu bir adım saydım.uyandı snra hazırlanıp dışarı çıktı iki gibi kapı sesi duyduğumu hatrlıyorum.ben oniki gibi yattım artık o arada bi yerde geldi ve bunlar hep beni sinir eden şeyler çok demişimdir tamam çıkıyorsun ama en geç onbir buçukta evde ol.ve şu an tartışmalıyız ya güya müdahele edemem ve daha çok sinir olurum zaten istediği de oldu evet.çok da kırıldım

bir problemim yok ama yine de anlasın istemem.eşim kendi gidip asla anlatmaz şöyle böyle diye ama işte bu yatak ayırması anlamasına yetti.zaten bağrışmamızı da duymuştur.
Bence asıl problem kvnizin ne anladığı değil.
O sadece sonuç.
Bırakın üçüncü şahısları,onlarla bir işiniz yok sizin.
Anladıysa da anladı,dünyanın sonu mu?
Kendisi evliliğinde ne sorunlar yaşadı,kim bilir?
Siz evliliğinizdeki iletişim eksikliğini tamir edin ve sorun çözme yöntemi olarak yatak ayırmanın kullanılmaması için ne yapmalısınız?
Ona odaklanın.

Benim esim yazin sicaga dayanamazmis onun icin ayri yatar tabi cinler tepeme gelince bi tartışma çıkarırım ya gelir ya da biliyorsun ben çok terliyorum sıcakta yatamam falan der ama hoş deil en son yaptığında daha yazın dedim bi daha yatağına gelme bence burda yat artık diyince kuzu kuzu geldi bu hep sorun olmustur aramizda ayrı yatmak eşleri birbirinden sogutur bence

Nereye gidiyor ? Sık mi yapar bunu ? Söylediğiniz vakit çok geç bir vakit değil sanki, tabi biliyorsanız nerede olduğunu.

Nereye gidiyor ? Sık mi yapar bunu ? Söylediğiniz vakit çok geç bir vakit değil sanki, tabi biliyorsanız nerede olduğunu.
kendine göre sık değil bana göre sık.biz küçük bir yerde yaşıyoruz.bir iki mekan var oralarda biliyorum nerede olduğunu kimle olduğunu da.bir iki bana göre çok geç vakitler.zaten bu patlamalar o gitmelerin eseri... eski konum var yine bunla ilgili bulamadım şu an

tartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?

Benim eşimden yola çıkarak cevap veriyorum. Benim esim yatagi terkettiginde ohh dunya varmis deyip yatakta bir capraz yatiyorum bir yatay bir dikey bazen ayaklarimi aşagi sallandiriyorum bazen duvara kaldiriyorum. O kadar güzel oluyor ki...

Ah aklima geldi o rahatlik yine mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…