çok doğru umursamaz görünmeyi daha doğrusu sürece müdahele eetmeyi bırakmayı öğrenmem gerek
Canım benim eşimde ilk evlendigimiz aylar tartışsak,kavga etsek annesinin haberi olurdu.Bnim için sorun yoktu cunku kayınvalidem annem gibidir hep beni haklı bulur,savunur.Ama problem anneside olsa başka birini katmasiydi.Bende dedimkine annen de benim ,babanda,eşinden,arkadaşında.Baska birine bahsetmek asla yok.Kimseyi evliligimizd ki problemleri katmicaz bu son olsun dedim.Sonuç bir daha olmadı.On bir yıllık evliyim bu aradaevliliğimizin ilk zamanları yapmıştı ve ben konuşmuştum.uzun zamandır yoktu.epey uzun zamandır işte iki gündür böyle .ve beni maddi manevi sorunlarımızı başkalarına yansıtmamız konusunda uyarır ve dikkt ederim.ee şimdi aynısıını o yaptı ve bence daha fenası
Kız süslen püslen ,yap makyajı,aç saçını,giy fantazi geceligini gez evin içinde.Sen çıldıracağına o çıldırsin.Haaa şarkıda söyle gezerkenkvdem haftasonları evine gidiyor.yalnızız yanı şimdi.yarın ben çalışıyorum.çocuklara o bakacak sanırım.şimdi bugün de yatağa gelmezse adım atmaya halim yok.bu dünyada biraz da ben şımartılsam keşke.
Esim asla ayrı uyumak istemez en kötü kavgada bile yatağa küslük girmez der tersi olsaydı ve yatağı terketseydi geri gelmek istediğinde de ben almazdım yani eğer böyle bir durumdaysan yüz verme gel yatağa deme birak sallamıyormuş gibi yap bence çünkü buna takıldığını anlarsa hep yapmaya başlayabilirtartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
Fazla gurur evliliğin düşmanıdır.
Bu tavsiyemi dikkate alın.
25 yıllık mutlu bir evliliğim var ve ne yazık ki bende de ilk zamanlar gurur ve inat v
bir problemim yok ama yine de anlasın istemem.eşim kendi gidip asla anlatmaz şöyle böyle diye ama işte bu yatak ayırması anlamasına yetti.zaten bağrışmamızı da duymuştur.Canım benim eşimde ilk evlendigimiz aylar tartışsak,kavga etsek annesinin haberi olurdu.Bnim için sorun yoktu cunku kayınvalidem annem gibidir hep beni haklı bulur,savunur.Ama problem anneside olsa başka birini katmasiydi.Bende dedimkine annen de benim ,babanda,eşinden,arkadaşında.Baska birine bahsetmek asla yok.Kimseyi evliligimizd ki problemleri katmicaz bu son olsun dedim.Sonuç bir daha olmadı.On bir yıllık evliyim bu arada
:) çok tatlısınız.iki tane küçük çocuğum var.zaten cinsellikle terbiye edebileceğim biri değil.Kız süslen püslen ,yap makyajı,aç saçını,giy fantazi geceligini gez evin içinde.Sen çıldıracağına o çıldırsin.Haaa şarkıda söyle gezerken
işte bunun ki cezalandırma maksatlı.yoksa sakinleşmek için bir gece ayrı yatayım dese ya da böyle huyu olduğunu bilsem üstüne gtmemne kadar sık olduguna bagli, cok gerildiysek olabilir istedigi yerde yatsin yalniz kalmak isteyebilir eşler de, ama sık sık ceza vermek maksatli falan yapiyorsa defolsun gitsin.ergen tribi cekecek halim yok.
teşekkür ederim yorumlarınız bana huzur verdi.Evet , o zaman hayat çok daha kolay oluyor .
Ve gerçekten erkekler yaptığından daha bir pişman oluyor.
Senelerce , belki bir ömür birlikte yaşayacağımız evlilik hayatında her şey yaşanıyor.
Ayrı da yatiliyor, küsüp yatiliyor , ev de terk ediliyor v.s v.s
Çiftler bunu alışkanlık haline getirmediği sürece bunlar çok büyük problemler değil.
Aksine nefes olur .
Durulması gereken nokta yatakları gerçekten ayıracak kadar büyük kavga , büyük saygısızlık olmasın evliliklerde.
Bu sizin yaşadığınız ufak tefek tripler.
evet aldım akşam okudum yazdığınızı.uyuyakalmıştı yemekten sonra üstünü örttüm.bunu bir adım saydım.uyandı snra hazırlanıp dışarı çıktı iki gibi kapı sesi duyduğumu hatrlıyorum.ben oniki gibi yattım artık o arada bi yerde geldi ve bunlar hep beni sinir eden şeyler çok demişimdir tamam çıkıyorsun ama en geç onbir buçukta evde ol.ve şu an tartışmalıyız ya güya müdahele edemem ve daha çok sinir olurum zaten istediği de oldu evet.çok da kırıldımFazla gurur evliliğin düşmanıdır.
Bu tavsiyemi dikkate alın.
25 yıllık mutlu bir evliliğim var ve ne yazık ki bende de ilk zamanlar gurur ve inat vardı.
Bence asıl problem kvnizin ne anladığı değil.bir problemim yok ama yine de anlasın istemem.eşim kendi gidip asla anlatmaz şöyle böyle diye ama işte bu yatak ayırması anlamasına yetti.zaten bağrışmamızı da duymuştur.
evet aldım akşam okudum yazdığınızı.uyuyakalmıştı yemekten sonra üstünü örttüm.bunu bir adım saydım.uyandı snra hazırlanıp dışarı çıktı iki gibi kapı sesi duyduğumu hatrlıyorum.ben oniki gibi yattım artık o arada bi yerde geldi ve bunlar hep beni sinir eden şeyler çok demişimdir tamam çıkıyorsun ama en geç onbir buçukta evde ol.ve şu an tartışmalıyız ya güya müdahele edemem ve daha çok sinir olurum zaten istediği de oldu evet.çok da kırıldım
kendine göre sık değil bana göre sık.biz küçük bir yerde yaşıyoruz.bir iki mekan var oralarda biliyorum nerede olduğunu kimle olduğunu da.bir iki bana göre çok geç vakitler.zaten bu patlamalar o gitmelerin eseri... eski konum var yine bunla ilgili bulamadım şu anNereye gidiyor ? Sık mi yapar bunu ? Söylediğiniz vakit çok geç bir vakit değil sanki, tabi biliyorsanız nerede olduğunu.
tartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?