- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.720
- 36
Girilsede en fazla döner arkanı yatarsın. Terketmek nedir ya.ben evli değilim ama bence sanki, yatağa küs girilmemeli gibi. Halledip girmek lazım bence.
uzak durmak vs bunların hepsi haklı sebepler olabilir ama işte 3.kişiye yansıtmak ağrıma giden
çok doğru umursamaz görünmeyi daha doğrusu sürece müdahele eetmeyi bırakmayı öğrenmem gerekYansisin , takılmayın. Onlarda evli oldu. Ayıran siz değil eşiniz. Aldırmaz görünün.
Kimi asla yatak ayırmaz , kimi bir kaç gün sonra tıpış tıpış döner.
Akışına bırakın..ustelemeyin. hatta gidip üstünü örtüp yatağınıza gidin.
Çok büyük bir mevzu değil. Sakinleşince bunu yapmaması gerektiğini sakince anlatırsınız.
pek haksız değilim sanki..aksi olsa özürümü dilemekten çekinmem onu da o yatktan alır gelirimHaksızsam şayet o da sinirlenip başka odaya geçerse gider özür diler sarılır öperim.Net!
Bence yanlış.İnsan sinirli olduğu zaman bazen ağzından çıkanı kulağı duymayabilir.Eskiden eşimle tartışırken bende oda değiştirirdim.Oda gittiğim odaya gelir tartışmaya devam ederdi.Sakin bi anımızda dedimki baktın tartışma alevlendi dışarıya çık biraz dolaş ikimizde sakinleşelim dedim.Ben kaçtıkça üstüme üstüme gelme dedim.öyle yaptı ondan Sonra.çok şükür uzun zamandır kavga etmiyoruz ZatenYatağı terk etmek yok bizde. Küsmeyiz, tartışır çözer kapatırız konuyu. Ama yeni evliyken bir tartışma esnasında evden çıkmak istedi, uzaklaşarak sakinleşmekti amacı. "Çık bakalım bi daha girebiliyor musun" dedim orda biti tartışırken ortamı terk etme mevzusu.
Benim esim kizinca gider ama siniri gecince tipis tipis geri yatar cok buyuk kavgada etsek ayri yatmayiz ama duruma gore hep sarmas dolasta olamam kusura bakmasin. Dun gece mesela kavgaliydik ayni yataktaydik ama sorun buyuk oldugu icin temas olmadi normalde kus o yataga girmicez kavgada etsek birlikte uyuyucz diye girerdik ben ondan once uyumasaydim belki sarilir yatardik barisirdik belki ama o kadr kizgindim ki uyursam gecer sandim uyudumtartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
Ben daha nisanliyken anlaşma yaptım :) ne olursa olsun tartışma vs olsun asla yatağı ayırmak yada küs girmek yok dedimtartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
Bence yanlış.İnsan sinirli olduğu zaman bazen ağzından çıkanı kulağı duymayabilir.Eskiden eşimle tartışırken bende oda değiştirirdim.Oda gittiğim odaya gelir tartışmaya devam ederdi.Sakin bi anımızda dedimki baktın tartışma alevlendi dışarıya çık biraz dolaş ikimizde sakinleşelim dedim.Ben kaçtıkça üstüme üstüme gelme dedim.öyle yaptı ondan Sonra.çok şükür uzun zamandır kavga etmiyoruz Zaten
Her ilişkinin dinamiği farklıdır. İkimiz de sinirli insanlar değiliz, tartışmamız bile sakindir. Ortada evi terk edecek bir durum yokken evden çıkmak istemesi, çözüme ulaştırmadan kaçmak olarak görünüyor benim gözüme. Kaçan insanları sevmem. Bir sorun varsa oturulur, konuşulur, çözülür.Bence yanlış.İnsan sinirli olduğu zaman bazen ağzından çıkanı kulağı duymayabilir.Eskiden eşimle tartışırken bende oda değiştirirdim.Oda gittiğim odaya gelir tartışmaya devam ederdi.Sakin bi anımızda dedimki baktın tartışma alevlendi dışarıya çık biraz dolaş ikimizde sakinleşelim dedim.Ben kaçtıkça üstüme üstüme gelme dedim.öyle yaptı ondan Sonra.çok şükür uzun zamandır kavga etmiyoruz Zaten
Fazla gurur evliliğin düşmanıdır.o boyuta getirecek sornumuz yok çok şükür.düzgün biri diyebilirim çok rahat.ama işte gururlar restleşmeler bazen bu hale getiriyor
Hergece uyurken helallesmeyi de ilk defa duydumYatak ayırmak dinimizcede çok günah yatağa küs girilmez biz her gece uyurken birbirimizle helalleşiriz sonuçta uyku yarı ölüm demektir
Gerçekten değişik.Hergece uyurken helallesmeyi de ilk defa duydum
Yanlis anlamayin olabilir tabii ama bu acidan hic dusunmemistim