4,5 senelik evlilik.iki çocuk çalışma hayatı.işten gel evde de yatana kadar dört dön işte bunlar yıpratıyor kadını.kadın mutsuz olunca da olmuyorYatagi ayırmak bizde vardı aslında ilk ben ayirmistim bi kaç kere sonra esimde sinirlenince ayirmaya başlamıştı sonra ben sinirlendim bidaha yok dedim ondan sonra oda ayirmadi bende yatak ayarinca soğukluk oluyo kusluk uzuyor yenimi evlisiniz yeni evliyken böyle sorunlar çok oluyor
uzak durmak vs bunların hepsi haklı sebepler olabilir ama işte 3.kişiye yansıtmak ağrıma gidenKendimin bir kac kez yapmis oldugum, mutlaka sonu pismanlikla biten bir eylem. Sizin kocanizda pisman olup gelip barisiyorsa cok ustune gitmeyin derim. Herkesin ofkesiyle basa cikis tarzi ayni degil. Ben esime sinirliysem kesinlikle ondan biraz uzak durmak isterim.
Pardon ben butun yanitlari okumadigimdan 3. kisiyle ilgili hic birsey bilmiyorum. Konunuzu bu 3. kisiye nasil yansiyor onu da anlatarak duzenleyin istersenizuzak durmak vs bunların hepsi haklı sebepler olabilir ama işte 3.kişiye yansıtmak ağrıma giden
ben de öyleyim.konuşmak isterim.yatak ayırmasının sebebi.tartışırken wpden o yzıyor ben yazıyorum ikimiz de altta kalmıyoruz.en sonunda yazdım engelledim onu ( doğru yapmadığımı biliyorum ama dedim ya ilk defa o an sinirden ) buna beni pişman emek için gelmiyor.gelmemesi çok sorun değil de eve çocuklara bakmak için kvdem bizimle kalıyor bir senedir.ona bu durumu yansıtması benim kırılan gururum daha çok canımı acıtıyor.Pardon ben butun yanitlari okumadigimdan 3. kisiyle ilgili hic birsey bilmiyorum. Konunuzu bu 3. kisiye nasil yansiyor onu da anlatarak duzenleyin isterseniz
çok şekersiniz maşallahbenımkı normal zamanda bile once koltukta uyur sonra yataga gelir
küsken gene koltukta uyur ben bir sinirle giderim kalk yatağa gel çabuk derim
sırıtarak yata gelir sarılır yatarız ertesi günüde tlf özürünü diler konu kapanır ,
hee dersenki nedne tlf özür diliyor diye benım kocada ' gözlerine bakarak konuşamıyorum 'der
Eşim terk etmedi ama bir keresinde ben onu kovdum çok sinirliydim o gün sonra pişman oldum koltukta yatmasına gönlüm elvermemisti uyandırıp yatağa sarmaş dolaş girmistiktartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
şu gurur var ya çok fena bir şey.haklı olmak işe yaramıyor tabi de.şimdi ikimize göre kendmiz haklıyız. ne o gelir ne ben.iki yengeç iki inat.ben çok suçlu olduğumu bilsem gider özür dilerim.galiba benim görmek istedğim şey şefkat.Eşim terk etmedi ama bir keresinde ben onu kovdum çok sinirliydim o gün sonra pişman oldum koltukta yatmasına gönlüm elvermemisti uyandırıp yatağa sarmaş dolaş girmistik
Genel de ben terk ederim yatağı eşim gelir ikna eder uzatmam ben de konu kapanır.
Çok büyük tartışma olmadıysa eşim terkederse birgün yatağı ben de onu ikna etmeye çalışırdım. Çok büyük kavga edersek eşim de terk ederse yatağı umrumda olmaz kapıyı kilitler yatar uyurum.
Canım çocukları kv ye bırak çık eşinle konuşalım sakin kafayla de. Sessiz sakin bir mekana gidin güzel bir yemek yiyin kahve ve ya içecek için sakin kalmaya çalışarak isteklerinizi beklentilerinizi karşılıklı konuşun.şu gurur var ya çok fena bir şey.haklı olmak işe yaramıyor tabi de.şimdi ikimize göre kendmiz haklıyız. ne o gelir ne ben.iki yengeç iki inat.ben çok suçlu olduğumu bilsem gider özür dilerim.galiba benim görmek istedğim şey şefkat.
kvdem haftasonları evine gidiyor.yalnızız yanı şimdi.yarın ben çalışıyorum.çocuklara o bakacak sanırım.şimdi bugün de yatağa gelmezse adım atmaya halim yok.bu dünyada biraz da ben şımartılsam keşke.Canım çocukları kv ye bırak çık eşinle konuşalım sakin kafayla de. Sessiz sakin bir mekana gidin güzel bir yemek yiyin kahve ve ya içecek için sakin kalmaya çalışarak isteklerinizi beklentilerinizi karşılıklı konuşun.
Her kadın şefkat ilgi ister en doğal hakkımız keza erkekler için de geçerli. Kırmadan dökmeden konuşmayı deneyin bir çözüm yolu arayın bulamazsanız aile terapisine gidin mutlaka ise yarayacaktır.
kesssinlikle zaten buraya konu açmama sebebtir bu.hissedebilriler belki ama alenen yansıtmak bak nasıl yapıyorum gövde gösterisini demekten başka nedir?Yatağı terk etme diye bişey yoktur bizde olamaz da, 7 yıllık evliyiz her evlilikteki gibi nadiren tartışmalarımız olur ama uyumadan konuşur hallederiz yada her durumda yatağa birlikte gideriz evlilikte yatak ayırmayı hiç doğru bulmuyorum hem de evde kayinvalideniz varmış bu hiç olmamalı, başkalarının göreceği hissedeceği tartışmalara çook karşıyım hatta en hassas noktam diyebilirim eşimle aramızdaki olanları hickimse görmez duymaz bilmez.
o boyuta getirecek sornumuz yok çok şükür.düzgün biri diyebilirim çok rahat.ama işte gururlar restleşmeler bazen bu hale getiriyorilk yatak ayrılır. Sonra yollar..
kendimden biliyorum.
Valla koca yatak bana kaldı diye sevinirim genelde kendi haline bırakırım:)keyfi bilir zorlamam tartismamtartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?