yatağı terk eden erkek

uzak durmak vs bunların hepsi haklı sebepler olabilir ama işte 3.kişiye yansıtmak ağrıma giden

Yansisin , takılmayın. Onlarda evli oldu. Ayıran siz değil eşiniz. Aldırmaz görünün.

Kimi asla yatak ayırmaz , kimi bir kaç gün sonra tıpış tıpış döner.

Akışına bırakın..ustelemeyin. hatta gidip üstünü örtüp yatağınıza gidin.

Çok büyük bir mevzu değil. Sakinleşince bunu yapmaması gerektiğini sakince anlatırsınız.

Yansisin , takılmayın. Onlarda evli oldu. Ayıran siz değil eşiniz. Aldırmaz görünün.

Kimi asla yatak ayırmaz , kimi bir kaç gün sonra tıpış tıpış döner.

Akışına bırakın..ustelemeyin. hatta gidip üstünü örtüp yatağınıza gidin.

Çok büyük bir mevzu değil. Sakinleşince bunu yapmaması gerektiğini sakince anlatırsınız.
çok doğru umursamaz görünmeyi daha doğrusu sürece müdahele eetmeyi bırakmayı öğrenmem gerek

Yatağı terk etmek yok bizde. Küsmeyiz, tartışır çözer kapatırız konuyu. Ama yeni evliyken bir tartışma esnasında evden çıkmak istedi, uzaklaşarak sakinleşmekti amacı. "Çık bakalım bi daha girebiliyor musun" dedim orda biti tartışırken ortamı terk etme mevzusu.
Bence yanlış.İnsan sinirli olduğu zaman bazen ağzından çıkanı kulağı duymayabilir.Eskiden eşimle tartışırken bende oda değiştirirdim.Oda gittiğim odaya gelir tartışmaya devam ederdi.Sakin bi anımızda dedimki baktın tartışma alevlendi dışarıya çık biraz dolaş ikimizde sakinleşelim dedim.Ben kaçtıkça üstüme üstüme gelme dedim.öyle yaptı ondan Sonra.çok şükür uzun zamandır kavga etmiyoruz Zaten:nazar:

tartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
Benim esim kizinca gider ama siniri gecince tipis tipis geri yatar cok buyuk kavgada etsek ayri yatmayiz ama duruma gore hep sarmas dolasta olamam kusura bakmasin. Dun gece mesela kavgaliydik ayni yataktaydik ama sorun buyuk oldugu icin temas olmadi normalde kus o yataga girmicez kavgada etsek birlikte uyuyucz diye girerdik ben ondan once uyumasaydim belki sarilir yatardik barisirdik belki ama o kadr kizgindim ki uyursam gecer sandim uyudum

tartışmalarda yatağı terk eden erkek hakkında ne düşünüyorsunuz? ve böyle yapan eşleriniz varsa onlara nasıl davranıyorsunuz?
Ben daha nisanliyken anlaşma yaptım :) ne olursa olsun tartışma vs olsun asla yatağı ayırmak yada küs girmek yok dedim :KK66: dediğim gibide gidiyo çok şükür öylede olmalı bence yatağa küs girilmeli. Ha girdi varsayalım sende tepkini ona göre ayarlarsın bida da yapmaz :KK66::KK66::KK66:

Ne olursa olsun yatağa küs girmeyeceğimiz ve yatağımızı ayırmayacağımız konusunda birbirimize verilmiş bir sözümüz var. İkimizin de bu konuda hassasiyeti var ve evliliği sarsacağını düşünüyoruz.

ne kadar kavga edersek edelim o yatağa küs girilmez, yatak odası inadı kıran, inadın geçmediği bir yer olmalı.isterseniz oturma odasında mutfakta vs küs olun ama yatağa girince konuşulur bizde.

Bence yanlış.İnsan sinirli olduğu zaman bazen ağzından çıkanı kulağı duymayabilir.Eskiden eşimle tartışırken bende oda değiştirirdim.Oda gittiğim odaya gelir tartışmaya devam ederdi.Sakin bi anımızda dedimki baktın tartışma alevlendi dışarıya çık biraz dolaş ikimizde sakinleşelim dedim.Ben kaçtıkça üstüme üstüme gelme dedim.öyle yaptı ondan Sonra.çok şükür uzun zamandır kavga etmiyoruz Zaten:nazar:

Ben de size katılıyorum. Biz de tartışmaya başlayınca, birimizden biri "tamam yeter, burda keselim, sonra sakin sakin konuşuruz" der. Birkaç gün sonra sakince, birbirimizi anlayarak konuşuruz. Zaten kavga, gürültü bir yere varmıyor ki.. Ama eşim bu durumdan çok şikayetçi, "5 yıl oldu evleneli, bir ağız tadıyla kavga edemedik" diyor :)

Olaylar karşısın da herkesin aynı tepkiyi vermesi beklenemez
Kimisi tepksini bu şekilde koyar
Önemli olan sorun ne
Sorunlar karşısındaki yapıcılığı
Aranızdaki iletişim eksikliğini nasıl çözersiniz
Olaylara değil nedenlere odaklanın
Daha verimli sonuçlar elde edersiniz
Sormuşsunuz sizinde böylemi?
Hayır değil ama benim hayattımdaki olumsuzluklarda sizinki gibi değil
Bu şekilde düşünün

Her ilişkinin dinamiği farklıdır. İkimiz de sinirli insanlar değiliz, tartışmamız bile sakindir. Ortada evi terk edecek bir durum yokken evden çıkmak istemesi, çözüme ulaştırmadan kaçmak olarak görünüyor benim gözüme. Kaçan insanları sevmem. Bir sorun varsa oturulur, konuşulur, çözülür.

o boyuta getirecek sornumuz yok çok şükür.düzgün biri diyebilirim çok rahat.ama işte gururlar restleşmeler bazen bu hale getiriyor
Fazla gurur evliliğin düşmanıdır.
Bu tavsiyemi dikkate alın.
25 yıllık mutlu bir evliliğim var ve ne yazık ki bende de ilk zamanlar gurur ve inat vardı.

Dogumuma kadar zaruri durumlar olmadikca ayri yatmadik. Dogumdan sonra ayri yattik bir muddet. Sonrada aralarda horladigi ve ben artik dayanamadigim icin içeri ben gonderiyordum. Sonra gecen yil bir gece bebege uyandim artik o uykusuzlukla yataga kendimi hızlı atmisim vay efendim ben onu öldürcekmişim diyerek iceride odada yatmaya basladi. Sonraki aksam yine orada yatacagini soyledi. Bu bir hafta sürdü. Hicbir sey demedim. Sonra kendiliginden tekrar yatak odasinda yatmaya basladi bir daha da ayri yatmadi. Ama kavga sebebiyle ayri yatmayiz o anlayamadigim farkli bi durumdu

Kv varsa yataktan cikti salonda yatiyorsa sizde gidip salonda yatin. Tv izleyin..orda uyuyun mesela. Sozlu tartisma yoksa pek bise anlamaz diye dusunuyirum.

Yatağa küs girmeyi bırakın benimki yatakta bozuk atmıştı bana sırtını dönüp :KK70:

Atıştık döndü sırtını uyudu, sinirden ben uyuyamadım. Tam uyuyakaldım artık, gecenin bir yarısı baktım dönmüş sarılıyor. "Sana çok sinirlendim, çok kızdırdın beni, sabah konuşacağız bunu" dedim uyudum. Sabah da hakikaten çemkirdiydim :KK70:

X