hap bitiminden 3 gün sonra kanama gelmesi lazım, eğer 3. gün de kanama gelmezse birkaç gün bekleyip bir hamilelik testi daha yap bence.kızlar çıldırcam kafayı yiyeceğim hapı düzenli olarak 3 aydır kullanıyorum fakat 1 haftadır göğüslerimde şişlik adet olucakmışım gibi his var ve dün hapım bitti 7 günlük araya girdim adetimi bekliyorum ama daha önce hiç böyle olmamıştım geçen hafta hamilelik testi yaptım bişey çıkmadı offf ne olur bişeyler söyleyin en son geçen ay 7 günlük arada ilişkiye girdik hap korumuşmudur ?
hap bitiminden 3 gün sonra kanama gelmesi lazım, eğer 3. gün de kanama gelmezse birkaç gün bekleyip bir hamilelik testi daha yap bence.
tam koruma için 1 ay kullanman gerekiyor canımarkadaşlar merhaba ben yasmine yeni başlayacağım adetimin ilk günü başladığımda, adetim bitince mi hemen etkisini gösteriyor yoksa ne kadar süre beklemeliyim beni bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim....
Benim bi sorum olacak 7 gün ara verdim ama 8. gün içmeyi unuttum 9. gün iki kere mi içmem gerekiyor. Baya kafam karıştı....
doktorların sitelerinde ve eczaların görüşlerinde koruma alındığı günden itibaren başlıyormuş. sizin görüşleriniz tabiki önemli ama doktorlar başlıyo diyooooooooooobilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.size birşey danışmak istiyorum y...mn doğum kontrol hapına yeni başladım kullanalı 2 hafta oldu aynı saatte alınacağını bilmiyordum ben hep farklı saatlerde aldım ve bir gün içmeyi unuttum acaba hamile kalabilirmiyim?korkuyorum çünkü hapı içmeye devam edersem bebeğin sakat olma olasılığı oluyormuş.neolur bana yardımcı olun((