Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
benim bi sorum var cevaplayan olursa çok mutlu olurum.ben yasmini 3 kutudur kullanıyorum son 2 kutuyu hiç ara vermeden kullandım düğünüm ve balayım var diye ama her gece tam saatinde almadım,bazende 12 saati geçmemek kaydıyla ertesi sabah aldığım oldu ama 2 3 gün falan aralarda oldu bu,
şimdi bıraktım bugün dördüncü gün,ilk ay kullandığımda bıraktıktan sonra ikinci gün regl olmuştum ama bu ay dördüncü günüm,dün gece 1 -2 damla kanamam oldu bugün hiçbişey gelmiyo hatta tuvalette peçeteye bile en ufak bi iz çıkmıyo,hamile olma ihtimalim var mı,çok korkuyorum hiç durumum uygun değil şu an hamileliğe,
bana cevap yazarsanız çok sevinirim

hamile olduğunuzu düşünmüyorumşakkıdı

benim bi sorum var cevaplayan olursa çok mutlu olurum.ben yasmini 3 kutudur kullanıyorum son 2 kutuyu hiç ara vermeden kullandım düğünüm ve balayım var diye ama her gece tam saatinde almadım,bazende 12 saati geçmemek kaydıyla ertesi sabah aldığım oldu ama 2 3 gün falan aralarda oldu bu,
şimdi bıraktım bugün dördüncü gün,ilk ay kullandığımda bıraktıktan sonra ikinci gün regl olmuştum ama bu ay dördüncü günüm,dün gece 1 -2 damla kanamam oldu bugün hiçbişey gelmiyo hatta tuvalette peçeteye bile en ufak bi iz çıkmıyo,hamile olma ihtimalim var mı,çok korkuyorum hiç durumum uygun değil şu an hamileliğe,

2 kutuyu ara vermeden birleştirmek çok zararlı. Muhtemelen o yüzden adet olmuyorsun...

bencede hamile değilsin.benimde arada 2 tane unuttuğum oluyo hapı içmeyi saati saatine içmekte o kadar önemli değil.hapı bıraktığın için böle olmuştur.buna ara kanama diyolar.düzene girer görürsün.en geç yarın adet olursun gör bak.opuyorumnanaktan

ben yasmini yarida birakmak istiyorum..
1 agustos adet gunumdu 13 gun duzenli olarak aldim.
ama 13 gundur de sanki hic adetim kesilmedi,
canima tak etti bu kanama
hapi yarida kessem acaba adetim kendi gununde gelirmi?
yoksa devam mi etsem....biktim yaaa
keske hic baslamasaydim.

aaa neden olmadın acaba bebek istiyomuydun canım.kaydirigubbakcemile

Aslında bebek istemiyorduk henüz hazır değiliz fakat bu biraz kazayla oldu :KK1: Yasmin nasıl olsa korur diye bir kerelik içimde bsaldı. Ama hala adet olmadım kazaya gittim sanırsam ama bellide olmaz tabi belki psikolojiktir kaydirigubbakcemile3

Aslında bebek istemiyorduk henüz hazır değiliz fakat bu biraz kazayla oldu :KK1: Yasmin nasıl olsa korur diye bir kerelik içimde bsaldı. Ama hala adet olmadım kazaya gittim sanırsam ama bellide olmaz tabi belki psikolojiktir kaydirigubbakcemile3

canim zaten icine bosalsa da yasmin korur,yani korkma bence hamile degilsindir.

yasmini bırakalı 1 ay olmustu canım yani korunmasız olarak bosaldı devam ediyormuydu acaba yasminin etkisi bilmiyorumkismile

canım yaa kazaya kurban gitmiş olabilirsin yasmini bıraktıysan test yaptırsana bizede haber ver ama merakta bırakma bak opuyorumnanaktan

ben yasmini yarida birakmak istiyorum..
1 agustos adet gunumdu 13 gun duzenli olarak aldim.
ama 13 gundur de sanki hic adetim kesilmedi,
canima tak etti bu kanama
hapi yarida kessem acaba adetim kendi gununde gelirmi?
yoksa devam mi etsem....biktim yaaa
keske hic baslamasaydim.
allah allah yaa şaşırıdım ben buna neden böyle oldu acaba dr. bi baş vursana canım yaa hapı bırakma bence kutuyu bitir öyle bırak.ama dr. bi danış yaa böyle olmaması lazım olumunekankayizsmile

selam kızlar bu ay yasmine başladım. adetimin ilk günü.
7 günlük ara bayram tatiline denk geliyor. bayramda da tatile gideceğiz eşimle. adet hangi gün olurum 7 günlük aranın bilmiyorum. tatilide adetli adetli geçirmek istemiyorum. 2 eylülde aram başlıor 9 eylülde de yani tatilin ilk günü 2.kutuya başlamam gerekiyo. 2. kutuya başladığımda acaba regli durumu bitmiş oluyor mu yoksa ben ara vermeden devam mı etsem acaba

selam kızlar bu ay yasmine başladım. adetimin ilk günü.
7 günlük ara bayram tatiline denk geliyor. bayramda da tatile gideceğiz eşimle. adet hangi gün olurum 7 günlük aranın bilmiyorum. tatilide adetli adetli geçirmek istemiyorum. 2 eylülde aram başlıor 9 eylülde de yani tatilin ilk günü 2.kutuya başlamam gerekiyo. 2. kutuya başladığımda acaba regli durumu bitmiş oluyor mu yoksa ben ara vermeden devam mı etsem acaba

slm canım 2 eylülde aran başlıyorsa 6 yada 7 eylülde adet olursun.yani kutu bitince 4 yada 5. günü adet olunuyor genelde.2. kutuya başladığında regli bitmemiş olur. bence hiç ara vermeden 2.kutuya devam edersen tatilde adet olmamış olursun yani tatilin rahat geçer.1. kutu bitince hemen 2. kutuya başlaopuyorumnanaktan

slm canım 2 eylülde aran başlıyorsa 6 yada 7 eylülde adet olursun.yani kutu bitince 4 yada 5. günü adet olunuyor genelde.2. kutuya başladığında regli bitmemiş olur. bence hiç ara vermeden 2.kutuya devam edersen tatilde adet olmamış olursun yani tatilin rahat geçer.1. kutu bitince hemen 2. kutuya başlaopuyorumnanaktan

cnm cevap için çok saol. peki tatil dönüşünde bırakmalımıyım hapı. sonuçta 2 ay regli olmazsam çatlarım sanırım. tatil dönüşü bırakıp regli olmayı sağlamalımıyım

cnm cevap için çok saol. peki tatil dönüşünde bırakmalımıyım hapı. sonuçta 2 ay regli olmazsam çatlarım sanırım. tatil dönüşü bırakıp regli olmayı sağlamalımıyım

rica ederim canım bence tatil dönüşü hapı bırakırsan hemen adet olursun adetliyken yeni kutuya başla ve normal olarak devam etolumunekankayizsmile

Doktor banada yasmini önerdi ve kilo aldırmadığını,piyasadki en masum doğum kontrol hapı olduğunu söyledi,kardeşim 2 yıldır kullanıyoo çok memnun,hiç bir etkisi olmadığını söyledi

doktor banada evlenmeden 1 ay önce danıştığımda bunu önerdi.bende kullanmaya başladım ama en yan etkisi az hap olmasına rağmen beni maalesef mahvetti.göğüslerim adeta yeni doğum yapmış gibi şiş ve hassas oldu.karnım şişti.tüm vücuduma ödem yaptı.bende sadece yeni evli iken 1 ay kullanıp bıraktım.başka yönteme geçtik.ben memnun kalamadım doğrusu ama bünyeden bünyeye değişebilir.bir de daha yan etkili olanları da varmışşş :KK43: onları düşünemiyorum bile :1no2:

X