Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
kızlar ben zedprex antidepresan kullanıyorum bu ay adetimin ilk gününde yasmine başladım ama zedprex in etken maddesi olan Fluoksetin le yada içindeki başka bir maddeyle yasminin bir etkileşimi olur mu diye merak ediyorum. bir jinekoloğum olmadığı için ilaç etkileşimini soramıyorum. bi kaç jinekoloğu aradım ama kesin cevaplar vermeden geçiştirdiler. emin olamıyorum. bu zedprex, yasminin koruyuculuğunu azaltırmı? kesin cevabı bilen yada öğrenebilecek olan varsa lütfen yardım etsin bana

Tatlım ben ilaç etkileşimi olur mu diye kendi eczacımıza sorarım hep...En iyi onlar bilirler; ilaçların etken maddeleri üzerine uzmanlar çünkü yerimseniben iyisimi sen de hapı aldığın yere gidip sor canımcım çünkü burda yanlış yönlendirilebilirsin lmaz:

eczaneye sormak iyi fikir ama hickimsenin cevabi tatmin etmiyo beni. cok tedirginim bu zedprex antidepresan yasminin koruyuculugunu azaltir diye korkuyorum

eczaneye sormak iyi fikir ama hickimsenin cevabi tatmin etmiyo beni. cok tedirginim bu zedprex antidepresan yasminin koruyuculugunu azaltir diye korkuyorum

doktorum bana sürekli kullandığın bir ilaç varsa yasminle arasında en az 2 saat zaman olsun demişti yani yasmini akşam 11'de içiyorsan diğerini 9'da falan iç demişti. ama yine de eczacılara sorun onlar daha iyi bilir

arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz
3 ekimde düğünüm var 6 gün önce kullanmaya başladım özel hastane yasmin,devlet hastanesi yazz verdi bende daha bilindik diye yasmin aldım
dün ve iki gece öncesi miğde bulantısına uyanıyorum
hamileler gibi kuscak gibi öksüyorum
bu yan etkisi zamanla geçermi sizce ne yapmalıyım bu konuda çok bilgisizim :1no2::çok üzgünüm:

yan etkileri için bir şey diyemeyeceğim canım ama zamanla geçeceğini düşünüyorum bende hiç yan etkisi olmamıştı. yasmin yazzdan daha iyi, gittiğin hastaneye gidip doktoruna sorabilirsin canım en sağlıklısı o olur

tamam canım tavsiyen için teşekkür ederim haklısın bi doktorumu arayıp sorayım.
sana ne güzel etkisi olmamış olumunekankayizsmile
sende taze gelinmişsin hayırlı uğurlu olsun ne güzel evlilik yükünü sırtından atmışsın kaydirigubbakcemile3

kızlar yasmin bana hiçkilo aldırmadı

şu an 14 aylık evliyim 45 kilo ile evlendim 46 kiloyum tartıda..

acaba ilacı bırakınca bomba etkisi yapar mı :roflol:

kızlar yasmin bana hiçkilo aldırmadı

şu an 14 aylık evliyim 45 kilo ile evlendim 46 kiloyum tartıda..

acaba ilacı bırakınca bomba etkisi yapar mı :roflol:

ayy canım bende kilo alırım diye umud ediyordum:kedi:
demekki sana yapmadı ozaman banada yapmama olasılığı büyük bende senin kilondayımopuyorumnanaktan
diana34 memişleri büyütüyomuş ondanmı kullansak acep
kilo alamasakta memişlerimiz büyür:kedi:aklinialirimsmile

banada hıç kılo aldırmadı aksıne hatta
kılo almıyorum hep sabitim hep sabitim
hapın güzel olan etkısı cildime cok ıyı geldı
ve en önemlısı garantı korumalısın :)
ama kilo yönünden hiçbi sıkıntım olmadı

rica ederim canımopuyorumnanaktan evet şimdilik taze gelinim:) 3 aylık evliyim gerçekten insanın sırtında büyük bir yük oluyor düğün stresi, bizimki çok güzel geçti darısı başına canımolumunekankayizsmile

benim onlada yerinde yasminden şaşmam :roflol:

herkese merhaba
iki yere daha yazdım ama malesef cevap alamadım. bir de burada şansımı deneyim dedim.
ben adet düzensizliği için doktora gittim ve pcolu olduğumu öğrendim. adetimin ilk günü yasmine başladım ama kutu bitmeden birdaha adetim geldi.
şimdi ne yapmam gerekiyor? ilacı bırakayım mı yoksa kutuyu bitireyim mi?
yeni kutuya mı başlayım, ne zaman başlayım?
lütfen yardımcı olcak birileri çıksın 2 gündür cevap alamıyorum:1no2:

canım yardım etmeyi çok isterdim ama hiç bi bilgim yok yanlış yönlendirmekte istemem
bi uzamanla yada eczacı ile görüşsenbilmiyorumkismile

bence kutuyu bitirin çünkü ilk aylarda ara kanamalar oluyormuş

ama kutuyu bitirirsem ara vermeden diğerine mi geçicem? adetin ilk günü başlanmazsa da problem oluyormuş sanırım, çok kararsız kaldımbilmiyorumkismile

zaten kutu bittikten 2-3 gün sonra yine adet olursunuz ama olmasanız bile 8. gün yeni kutuya başlayın doktor bana öyle demişti, olsan da olmasan da 7 gün ara ver 8.gün başla

zaten kutu bittikten 2-3 gün sonra yine adet olursunuz ama olmasanız bile 8. gün yeni kutuya başlayın doktor bana öyle demişti, olsan da olmasan da 7 gün ara ver 8.gün başla

o zaman ben yeni kutuyu alayım bikaç gün sonra ona başlayım, ne yapsam diye düşünürken bikaç gün geçti zaten.
alırken eczacıya da sorarım. teşekkürler cevabınız içina.s.

bugün dr ye gittim yasmin verdi
aralıkta evleniyrm ama adet dönemime geldiği için ekimde başlıcam.
erva bana da söyledi dr cilde iyi gelirmiş.ama inş. kilo aldırır bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…