doktor banada evlenmeden 1 ay önce danıştığımda bunu önerdi.bende kullanmaya başladım ama en yan etkisi az hap olmasına rağmen beni maalesef mahvetti.göğüslerim adeta yeni doğum yapmış gibi şiş ve hassas oldu.karnım şişti.tüm vücuduma ödem yaptı.bende sadece yeni evli iken 1 ay kullanıp bıraktım.başka yönteme geçtik.ben memnun kalamadım doğrusu ama bünyeden bünyeye değişebilir.bir de daha yan etkili olanları da varmışşşonları düşünemiyorum bile :1no2:
olmadım hala canım ya yarın adet gecikmemin 1.haftası bilmiyorumkismile korkuyorum
ben yasmini yarida birakmak istiyorum..
1 agustos adet gunumdu 13 gun duzenli olarak aldim.
ama 13 gundur de sanki hic adetim kesilmedi,
canima tak etti bu kanama
hapi yarida kessem acaba adetim kendi gununde gelirmi?
yoksa devam mi etsem....biktim yaaa
keske hic baslamasaydim.
bende 4 yıldır kullanıyrum bende çok memnunum bende de hiç bir yan etki yapmadı mesela beni zayıflattı bu hap enteresan aslında çoğu insana kilo aldır bende tam tersi oldu gerçi bünyeden bünyeye değişiyor.evet yan etkisi en az olan hap.senin gib olan arkadaşlarımda var 1 ay kullanıp bıraktılar birde benimle dalga geçtiler bizde oluyoda sende niye olmuyor kesin yasmin sana torpil gçiyo diye ama benim bünyem böle demekkibilmiyorumkismile
arkadaşlar birşey merak ediyorum bu doğum kontrol haplarını kullanırken içe boşalmada herhangi bir risk var mıdır?
bendebu gün yasmine başladım
adetim 5. günü dr um bana 5. gün başla demişti
bismillah dedim ilk tabletimi aldım
hani arkasında günler varya onun bi anlamı yok sadece okları takip edicez dimi
bide hap bittiğinde diyelim salı günü bitti haftaya salımı içicem diğer kutuyu pazartesimi içicem
Kızlar slm, benim bir sorum var bu ay yasmin hapı kullanmaya başladım henüz 1.kutudayım ayın 12 si ilk adet günümde başladım hapı almaya normalde 5 gün felan sürerdi adetim 1 -2 günde leke gelirdi yani max. 1 hafta sürerdi.. Bugün ayın 21 kızlar hala pembe- kahve leke geliyor ve herzamankinden daha fazla sıvı bir şekilde.. Ayıptır söylemesi günlük ped felan işe yaramıyor çamaşırıma taşıyor, Normal mi bu sizce? 2. 3. kutuda düzene girermi??
İlk kullanımda bende de oldu aynısı, ikinci pakette düzene giriyor. Prospektüste yazıyor zaten bu tür kanamalar olabilir diye. Ama ikinci pakette de devam ederse durma doktora git.Kızlar slm, benim bir sorum var bu ay yasmin hapı kullanmaya başladım henüz 1.kutudayım ayın 12 si ilk adet günümde başladım hapı almaya normalde 5 gün felan sürerdi adetim 1 -2 günde leke gelirdi yani max. 1 hafta sürerdi.. Bugün ayın 21 kızlar hala pembe- kahve leke geliyor ve herzamankinden daha fazla sıvı bir şekilde.. Ayıptır söylemesi günlük ped felan işe yaramıyor çamaşırıma taşıyor, Normal mi bu sizce? 2. 3. kutuda düzene girermi??