Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ayrıca göğüslerim acayip dolgunlaştı... bir o yöneden şikayetçiyim

canım
benimde hormon bozukluğum oldu
sivilce, tüylenme 5-6 sene öncesinde
6 ay diane 35 kullanmıştım şükür geçti rahatsızlığım
bünyeden bünyeye değişiyor işte
o dönem bende hiç kilo yapmadı
aradan 6 sene geçti
şimdi evlenicem diye tekarra hapa başlıcam
umarım yine kilo yapmaz:1no2:

canım bide hapın yanında sana kremde varmış sivilec için
yazar mısın o kremleride beni halen sivilce sorunum devam ediyor

sevgilerimle canım

hehee ben gayet memnunum güsel oluolr göğüslerim bilmiodum büyüttüğünü iyiyki kullanıomuşum :roflol:
dekolte yasağına gelince ne olursa olsun dekolte giyersem sonum böle olurr kaydirigubbakcemile :roflol::roflol::roflol:

benim 1. kutum bitti bugün 3. gün daha yeni adet görüorum.
hemen bitince olcağımı zannediosum ben :s neden böle oldu
bi yorumu olan warmı ? :s :s

niye öyle olduğunu bilmiyorum ama canım
bendimde öyle oluyor
3 .gün adet oluyorum
benimde gögüslerimde büyüme oldu.

kutu bittikten iki ya da üç gün sonra adet dönemi başlıyor zaten. normal olanı o yani. 28 gün tamamlanmış oluyor böylece

benim 1,5 ay sonra dügünüm war we dr.tawsiyesi üzerine yasmine başladım ama çok araştırdım bazıları sakıncalı haplar bazıları güzel şeyler söyledi ama başladım başka çarem yoktu umarım memnun kalırım..bi sorum war size hanımlar hapı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalınır acaba??

çakırgözlü we sarissa çok teşekkür ederimm :))
ben hemen bitince adet görülüo die biliodum saolun

hemen kalanlar warmış canım ama bu bebeğe zarar werebilir diolar.
bu ihtimal gözönüne alındığında da ilacı bıraktıktan sonra 3 ay başka yöntemlerle korunmak gerekiormuş.
bildiğim bu :1rolleyes:

off kadın olmak ne zor ama yasmin gerçekten iyi geldi gibi bana maş. diyeyim.CAnım yüzüme sürülen kremin adı AZELDERM 30 gr ( zaten devlet karşılamıyor parayla alıyorsun..8.60 lira) Yalnız bu kremin yanında bana birde eczanede özel su hazırladılar... kendileri yaptılar.. Ama bu yüz kremi 5. gün yüzümde feci yanmaya sebep oldu kullanmayı bıraktım. O su çok iyi geldi yağlı cildim dengelendi..sabah akşam yapıyorum birde gül suyu kokuyor çok güzel..Vücudum içinde AKNEFUG BP10 ( bunuda devlet karşılamıyor fiyatı 3.70)verdiler bunuda her akşam sırtıma sürüyorum.. sırtımda çok düzgünnlerşti.. O suyu keşke bilsem yazardım doktor yazısınıda okuyamıyorum Çok üzgünüm çoookAllah acil şifalar versin

Son düzenleme:
Ayrıca hanımlar 5 ay önce kisitm vardı ve adetleirm 2. gün ve 3. gün bitiyordu .. bu ay son aya kadar sürekli geldi.. çok mutlu oldum bilmiyorum yasminin etkisi mi

evet doktor da öyle söyledi bana. ilk kutu bitince adet olursun ve adet kanıyla birlikte kistlerde gider dedi. ama düzene girmesi sizinde söylediğiniz gibi bi kaç ay sürermiş. o yüzden bana 3 kutu birden verdi. ama 3 ay olduğu için çok tedirginim. inşallah normale döner. bide doktor biraz korkuttu beni ilerde gebe kalmada problem yaşayabilir mişim. bu konuda bi bilginiz var mı? paylaşırsanız çok sveinirim. çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler. içim rahatladı valla...:dance:

kızlar yasmin herkese farklı etki yapıyor bünyeye göre değişiyor,ben kullandığım zamanlarda adetlerim tamamen şaşırdı,normal zamanlarda gayet düzenli adet görüyordum yasminden sonra adetlerim iyice değişti bana yaramadı yasmin dikkat edin kulllanırken

merhaba.bende 11 aydir yasmini kullaniyorum. hicbir yan etkisini gormedim. evlendikten sonra 5 kilo almistim fakat 2 aydir rejimdeyim ve sporla birlikte 10 kilo verdim,vermeye devam ediyorum.yani kilo yapma olayini yasmine baglamiyorum ben. benim de bir sorum olacak.artik bebek dusunuyoruz ve buay hapi kesecegim.ne zaman hamile kalabilirim acaba?? tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim.

merhaba.bende 11 aydir yasmin kullaniyorum.hicbir yan etkisini gormedim.evlendikten sonra 5 kilo almistim fakat 2 aydir rejim ve sporla 10 kilo verdim..bir sorum olacak: artik bebegimiz olsun istiyoruz ve hapi kesecegim.hemen hamile kalir miyim acaba?tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim

canım bence bir kadın doğum doktoruna git.. Hem muayene etsin baksın bir terslik var mı diye ?? hemde aklını kurcalayan şeyleri danış.. Ben hamile kalmadan önce gidip muayene oldum.. herşey yolunda mı diye... yolunda olunduğunu duyunca daha rahatlıyor insan.. yerimseniben

canım benim yardımcı olmussam ne mutlu bana:icecream:. gebe kalma problemi yasamazsın canım. doktorların nasıl boyle eksik bilgi verdiklerine inanamıyorum. benim doktorum uzun yıllar kullanılmasını önermiyorum 2-3 yıl kullanırsan daha iyi olur dedi. uzun yıllar kullanılmasını tavsiye etmiyorlarmış. senın kistinde 1 yıl içinde kaybolur zaten sürekli kullanacagın bir ilaç değil. sen içini ferah tut. hihoyyyt

inanmayacaksiniz ama adet olmadım dün yada bugün olmam lazım geri ilaca başlayacam daha adet olmadım yok artık hamile olamam değil mi yasminle hamile kalan var mıdır ki allah korusun olmayanlara versin inşallah

kızlar şimde bende aldım bu ilaçtan.Sıze kafama takılanları sormak istiyorum.
1.ben bu ilaca ilk başlarken adetimin bittiği gün başlasam olur mu.Yoksa illa ilk günümü başlamam lazım.
2.ılacı kullandım 21 gün sonra bitti.7 gün mü 8 günmü sonra başlıyorum diğer kutuya.
3.Diyelim 7 gün geçti ama ben hala adet olmadım.Yada 6.gün adet oldum adetim hala bitmedi.Yınede 7. veya 8. gün 2. kutuya başlamak zorundamıyım.

Şimiden soruma yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim.

canım ilk gün başlasan daha iyi die biliorum, bana doktorum ilk gün başlamalısın dedi
7 gün ara weriosun we 8. gün başlıosun tekrar ilaca
bir de ilacın bittikten sonra en fazla 3. weya 4. gün adet oluosun. olmazsan da yine de 7 gün ara werilio.
ama merak etme olunuo yani, benim normalde 3 ay 4 ay gelmediği olodu adetimin ama yasmını daha 1 ay kullandım ilaç bitince 3. gün geldi. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…