Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

canım çok teşekkür ederim
evet doktor yazısını okumak çok zor
ben ne kullandıysam düzeltemedim şu sivilceleri
neler neler denedim..

bu söylediğin ilaçları duymadım ama
eğer reçeten elindeyse onu tarayıp bana gönderebilir misin eczaneye okutabilmem için.

yada faks çekebilir misin?

özelden veririm canım mail yada fax nosu, mümkünse tabi..

sevgilerimle

mutlu, sivilcesiz günlereee:lepi:

Teşekkür ederim canım.bu ay ilk adetimde bende başlıyorum bu ilaca umarım sorunsuz geçer.

doğumkontrol hapını daha önce denemedim ama ikinci çocukta olduktan sonra artık istiyorum.acaba doktor muaynesi gerekiyomu başlamadan yoksa emzirmeyi bıraktıktan sonra eczaneden alıp başlanabilirmi...
kullananlardan bilgi istiyorum hanımlar

aslında yan etkisi olmayan bir ilaç ama yine de doktora başwurmadan lkullanma derim.
bir yanlış yapabilirsin. seni muayene edebilir.
ben olsam başlamazdım işimi garantiye almadan :):)

Kızlar şimdi nisan başı gibi bende başlıyorum bu ilaca.Aldım ilacımıda.Yalnız kafama takılanları yine sormak istiyoruö.REçetede ilk adet günü başlayın.Yada adetin 2.veya 5.günü arası başlayın.ancak ekstra koruma yöntemide kullanın yazıyor.Ben şu an zaten evlenmediğim için henüz ekstra bi korunmamıza ihtiyaç yok.SAdece 2 -3 ay öncesinden başlamak istedim ilaca.Ben adetimin ilk günü almasamda bitince başlasam bu ilaca olurmu.Hem bu şekilde adetim düğün tarihinede denk gelmemiş olacak

Birde diyelim çarşamba günü son ilacı aldım.Bir dahaki perşembe günü başlıyorum değil mi.Yanlış hesaplamayayım.Çarşambamı perşembemi kafam karışıyor nedense:)

kızlar pek çok sağlık ocağı hem hapınızı ücretsiz veriyor hemde gerekli bilgiyi veriyor

benimde 3 ay sonra dugunum var bende basladım ilaca bugun 7. gunum. ilacın 1. gnu basladım ama bilemiyorum senın dediğin gibi olur mu?? eger adetin dugun gunune denk gelirse ilacı hiç kesmeden 21 artı 21 gün olarak kullanabilirsin boylece regl olmayacagın için düğününe denk gelmemiş olur. son ilacı carsamba gunu aldıysan persembeden itibaren 1 diyeceksin ve 8. gun olan persembe gunu baslayacaksın canım...

slm arkadaslar bende yenı basladım 1.kutu bıttı ve normal bısekılde adet gordum duzene gırdı suan2. kutuyu kullanıyorum fakat bıtmesıne 4gun kaldı esımle bırlıktelık yasadım daha cok yenıyım gebelık soz konusu olur mu cok tedırgınım sımdıden tesekkurler

arkadaşlar 3 gün önce nışanlımla beraber oldum we dün ilacımı içmeye unuttum.
bişey olurmu _?
cewap lütfenn

arkadaşlar 3 gün önce nışanlımla beraber oldum we dün ilacımı içmeye unuttum.
bişey olurmu _?
cewap lütfenn

bende 1,5 yıl kullandım yasmin hapını.ilk başlarda kilo alırmıyım diye korktum ama tam tersine, adetlerim düzene girdi hiç kilo problemi yaşamadım ve tüy sorunumda yarı yarıya azaldı diyebilirim.ama şu an bebek düşündüğümüz için ilaç kullanmayı bıraktım.dr kontrolünede gittim hani hep deniyor ya hap kısırlık yapar diye dr'um herşeyin yolunda olduğunu söyledi.zaten hapı kullanmayada dr tavsiyesi ile başlamıştım bence türünün en iyisi yasmin.

2 aydır adetlerim düzensiz hatta Fatural adlı ilacı kullanmadan adet göremiyorum.öncesinde de düzensizdi ama en fazla 6/7 gün geç olurdu.
Doktorum bana Yasmin isimli ilacı kullanarak adet şeklini düzenlemek gerekir dedi. Fakat kafamda soru işaretleri var
Kendimi bildim bileli kilo sıkıntım var , Lida isimli ilaç kullanıyorum buyüzden,yasmin içersem kilo aldırır mı?
ılacı kullanırken hamile kalma olasılığı varmı?
ılaç kullanıldığında adet düzene giriyormu yoksa devamlı bir kullanım şart mı?
Doğal yollarla Adet düzenleyiciler daha etkili değil mi?
Cevaplarsanız çok sevinirim
Çünkü bir karar vermek zorundayım Adetimin düzene girmesi için
Teşekkürler şimdiden

kızlar yarın adetimin ilk günü olacak ve ilk defa yarın doğum kontrol hapına başlıyacam eşim şehir dışında hafta sonları geliyor haftasonu ilişki sırasında korunmak gerekiyormu

Sesimi duyan yok muuuuuu :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

bana doktor yumurtalık kisti için verdi, bir tane içtim 6 gün önce ve 6 gündür ne yesem çıkarıyorum...merak ediorm şiddetli bulantı szde de oldu mu?..belki mideni üşütmüşsündür bir tane hapın etkisi 6 gün kadar uzun süre sürmez dediler ama, ben kullananlara danışmak istedim?..kisti tedavi eden bu hapmış, ameliyat olmak istemiyorum ama hapı içince de 6 gündür yataktan kalkamadım...pff ne yapıcam bilmiorm?..

merhaba;
çok geçmiş olsun.
Bitkisel ürünler denedin mi hiç?
Ben ilaçlardan daha etkili ve daha zararsız olduklarını düşünüyorum çünkü.

bu bulantılar ilaca alışma evresinde olur..
hormanlarla oynandığı için..
bende kist tedavisi için kullandım ..
bulantı yapar , lekelenme yapar , baş ağrısı yapar hemde çok şiddetli..
doktoronuza danışabilirsiniz...

sesımı duyan yokmuuuuuuuuu(((((

benim arkadaşım Yasmin 'i kullanıyor,hamileliktan korunmak için.
hem korunmayı ,hem adeti düzenlemeyi sağlıyor demekki ben öyle anladım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…