Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
bitkisel ilaç kullanmadım kistin varlığını 6 gün önce ögrendim zaten ve henüz büyük olmadıgı için doktor ilaçla geçirebilirz dedi, bitkisel olarak ne önerirsiniz ve bir de bu alışma sürecinde olur demişsnz bu bulantılar asağı yukarı kaç gün devam eder?..bitkisel olarak soğan kürünü duydum ama başka?..

civanperçemi ve hhayit tohumu iyi geliyormuş diye duydum ama bilemiyorum daha kullanmaya başlamadım

merhaba kızlar,bugünden itibaren bende sizdenim, adet düzensizliği ve hormon bozukluğu var bende bugün doktorum yasmin verdi bidahaki adetimin ilk günü başlıcam.biraz yan etkileri var galiba ama mecburum kullanmaya,senelerdir çok şikayetçiyim bu durumdan, adetimin ilk günü başlıcam 21gün kullanıp 1 hafta ara sonra yine başlıcam. bu rutin 6 ay tekrarlanacak.

kızlar aklıma bişey geldi bu doğum kontrol hapının en büyük yan etkisi kan pıhtılaşması aspirinde kanı sıvılaştırma etkisi var ve baza doktorlar aspirini günlük içmemizi öneriyorlar acaba diyorum her gün birtane bebe asprinimi alsak nasıl olur

doktor hiçbişi sölemedi bana bunu da sölemedi ama ben stresten sormayı unuttum zaten yan etkisi falan varmı die,bunu sorarım olmazsa arayıp böle böle kan pıhtılaşması yapabiliyomuş aspirin yutayımmı diye

kızlar ben sigara içiyorum bunu sölemedim doktora ay bide yan etkilerine baktım çok korktuum ben ilaçlara karşı çok duyarlıyım herhangi bi ilacın en ufak bi yan etkisi varsa ve yüzde bir oranında görülse bile bende hemen çıkar çok hassasım ayyfisfisfis:a015:

kızlar göğüsleri büyütüyomuş bakın bu yan etkiyi sevdim kaydirigubbakcemile3ama ilacı kesince tekrar foosss mu oluo balonlaar:roflol:

Benimde dün adetimin ilk günüydü akşam nöbetteydim içtim mide bulantısından öldüm resmen ya hep böyle yapıcaksa işimiz var şimdiden bırakmayı düşünüyorum :çok üzgünüm: :nazar:

arkadaşlar ben de hapa yeni başladım..bende de baş ağrısı haricinde bir yan etkisi olmadı , bir de göğğislerim büyüyor..
yalnız benim kafama takılan birşey oldu ,
birtakım sorunlar nedeni ile hapa adetimin ilk günü değil 3. günü başladım..prospektüste de ek korunma yöntemleri ile 2. ve 5. günler başlanabileceği yazıyor..
sizce bir sorun olur mu?
koruma ne zaman başlar?

arkadaşlar ben de hapa yeni başladım..bende de baş ağrısı haricinde bir yan etkisi olmadı , bir de göğğislerim büyüyor..
yalnız benim kafama takılan birşey oldu ,
birtakım sorunlar nedeni ile hapa adetimin ilk günü değil 3. günü başladım..prospektüste de ek korunma yöntemleri ile 2. ve 5. günler başlanabileceği yazıyor..
sizce bir sorun olur mu?
koruma ne zaman başlar?

bence bir sorun olmaz canım

bende çok yan etki yapmadı
gögüslerim büyüdü.
birde sivilce falan yaptı.

cevap için çok teşekkürler sevgili çakırgözlü:CüvCüv:
peki koruma ne zaman başlar, ne zamana kadar ek korunma yöntemine devam etmeliyim:emir_bebek:

ya bu yasmin benim göğüsleri büyütmedi tık yok ne olacak böyle küçük küçük:1no2:

üçgündür alıyorum hiç bir yan etkisini görmedim önce gözüm korktu ama şimdi çok rahatım inşallah hep böyle devam eder

ya bu yasmin benim göğüsleri büyütmedi tık yok ne olacak böyle küçük küçük:1no2:
bende büyütmesini umuyorum canım, bakalım:sm_confused: bari olcaksa böle bi yan etki olsun dimi yerimseniben
üçgündür alıyorum hiç bir yan etkisini görmedim önce gözüm korktu ama şimdi çok rahatım inşallah hep böyle devam eder

her bünyede farklı oluyo tabi kiminde çok yan etki çıkıyo kiminde hiçbişi çıkmıo bende öbür adetimin ilk günü başlıcam inş. ilaç yan etkileri genelde hep çıkar bende,ama belkide bişi olmaz,mecburum kullanmaya sonuçta. seninde böle devam etsin hep canım,kötü bi yan etki görmeden tedavimize korunmamıza devam ederiz inş.a.s

ilacın kişiye göre yan etkisi değişiyor ben 1.5 ay kullandım baktım kilo aldırdı bana bıraktım hemen

ya ben geçen ay fatural isimli ilaçla adet oldum (mart ın 10 unda).. Doktorum Yasmin i iç dedi ama nede olsa doğum kontol hapı ve ben kilo almaktan korktuğum için kullanamıyorum:KK43:
şimdi doğal yolla adet olmak istediğim için ,soğan kürü kullanıyorum 2 gündür.
ama ne zaman adet olurum bilmiyorum.
napcam ben yaaaaaaaaa

X