Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar benim sivilecelerim adet düzensiliğim ve saç dökülmesi için doktor tavsiye etti. Önceden kistim için 5 ay öncesinde doktorum diane35 önermişti .. Allahım ne ilaçtı. nasıl kilo yaptı anlatamam 20 günde 5 kilo ve hiç tuvalete çıkamazdım... o kadar su içerdim küçük tuvaletimi günde 1-2 defa çıkıyordum desem yalan olmaz. 5 gündür yasmin kullanıyorum. Cildiyey gittim sivilce vs. şikayetleirm üzeirne bana yasmin kullanacaksın başka çaresi yok dedi bir kaçta krem verdi.. İnanır mısınız 5. gün cildim nasıl fark etti. Daha saçıma falan bir etkisi olmadı tabi.. Ben mide bulantısı yaptığı için yatmadan önce içiyorum hapı.. Sabaha ir şey kalmıyorum.. Ayrıca kilomdada bir değişiklik şişlik hissetmedim.. Diane35 te 2. gün elim ayağım şişmeye başlamıştı.. Doktorum dedi kilo yapmaz diye güvenerek kullanıyorum bakalım 1 yıl kullanma gerekiyormuş.. ne olacak ilerde..
benm için kötü oldu gayet iri göğüslerim wardı dekolte zaten yasaktı şmdi nerdeyse dar giymemde yasaklancak attğım her adımda zıplıolar:S bide sanırımkarın bölgemde su topluyo reflüden m haptan mı onu çözemedm işte:1rolleyes:
benim 1. kutum bitti bugün 3. gün daha yeni adet görüorum.
hemen bitince olcağımı zannediosum ben :s neden böle oldu
bi yorumu olan warmı ? :s :s
benim 1. kutum bitti bugün 3. gün daha yeni adet görüorum.
hemen bitince olcağımı zannediosum ben :s neden böle oldu
bi yorumu olan warmı ? :s :s
benim 1,5 ay sonra dügünüm war we dr.tawsiyesi üzerine yasmine başladım ama çok araştırdım bazıları sakıncalı haplar bazıları güzel şeyler söyledi ama başladım başka çarem yoktu umarım memnun kalırım..bi sorum war size hanımlar hapı bıraktıktan ne kadar sonra hamile kalınır acaba??
canım
benimde hormon bozukluğum oldu
sivilce, tüylenme 5-6 sene öncesinde
6 ay diane 35 kullanmıştım şükür geçti rahatsızlığım
bünyeden bünyeye değişiyor işte
o dönem bende hiç kilo yapmadı
aradan 6 sene geçti
şimdi evlenicem diye tekarra hapa başlıcam
umarım yine kilo yapmaz:1no2:
canım bide hapın yanında sana kremde varmış sivilec için
yazar mısın o kremleride beni halen sivilce sorunum devam ediyor
sevgilerimle canım
canım kistlerin buyuk bir ihtimalle yok olacaktır.. adetin ilk gunu baslanıyor evet ama doktorun bu şekilde yaptıysa vardır bir bildigi. normalde 21 gunden sonra 7 gun içinde adet olursun ama adet düznsizliğin oldugu için bir kac ay sürer duzene girmesi. eger hapı bıraktıktan sonra 7 gun içinde adet olsanda olmasanda diğer kutuya baslaman gerekir. yani hapın kullanımı ilk baslamadan sonra adet olmana baglı değildir..insallah yardımcı olmusumdur..CADIARZU
merhaba.bende 11 aydir yasmin kullaniyorum.hicbir yan etkisini gormedim.evlendikten sonra 5 kilo almistim fakat 2 aydir rejim ve sporla 10 kilo verdim..bir sorum olacak: artik bebegimiz olsun istiyoruz ve hapi kesecegim.hemen hamile kalir miyim acaba?tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim
evet doktor da öyle söyledi bana. ilk kutu bitince adet olursun ve adet kanıyla birlikte kistlerde gider dedi. ama düzene girmesi sizinde söylediğiniz gibi bi kaç ay sürermiş. o yüzden bana 3 kutu birden verdi. ama 3 ay olduğu için çok tedirginim. inşallah normale döner. bide doktor biraz korkuttu beni ilerde gebe kalmada problem yaşayabilir mişim. bu konuda bi bilginiz var mı? paylaşırsanız çok sveinirim. çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler. içim rahatladı valla...:dance:
kızlar şimde bende aldım bu ilaçtan.Sİze kafama takılanları sormak istiyorum.
1.ben bu ilaca ilk başlarken adetimin bittiği gün başlasam olur mu.Yoksa illa ilk günümü başlamam lazım.
2.İlacı kullandım 21 gün sonra bitti.7 gün mü 8 günmü sonra başlıyorum diğer kutuya.
3.Diyelim 7 gün geçti ama ben hala adet olmadım.Yada 6.gün adet oldum adetim hala bitmedi.Yİnede 7. veya 8. gün 2. kutuya başlamak zorundamıyım.
Şimiden soruma yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim.