Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, korkarak başlamıştım yanetkilerinden dolayı ama bende herhangi bi yanetkisi olmadı. Bünyeye göre farklılık gösterdiğine kesinlikle katılıyorum.
En güzeli kısa bir süre deneyip görmek.
Ben açıkcası sivilcelerim için asıl başladım gerçi bir etkisini göremedim daha. Merak ettiğim acaba kullanıpda sivilceleri geçmiş, cildi düzelmiş olan varmı burda? Ve ne kadar zamanda etki ettiğini sormak istiyorum.
cnm ben ınternnetn okumustum unuttuysn dıyelım dunkunu unuttun bugun yerıen ıc hemen sonra bugun ıcecegınıde saatınde ıcmerhaba arkadaşlar ben yeniyim.
ilk günler mide bulantısı oluo ama geçio 1 hafta sonra.,
bana lütfen yardımcı olurmusunuz
yasmini 2 haftadır kullanıyorum ama yine de ek korunma uyguluyoruz çünkü korkuyorum. korkmama gerek warmı????
bir de bugün unuttum ilacı 9 saat sonra içtim. birşey olur mu?
lütfen yardımınızı bekliyorummm mirmirmirmir
kızlar merhaba,
bende 9 ay yasmin kullandım bendede kilo artışı oldu 5 kilo kadar bıraktım.ilacı bırakalı 35 gün oldu ama hala regl olmadım.doğal yollarla korundum ama korkuyorum hamile olabilirmiyim?
Ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, korkarak başlamıştım yanetkilerinden dolayı ama bende herhangi bi yanetkisi olmadı. Bünyeye göre farklılık gösterdiğine kesinlikle katılıyorum.
En güzeli kısa bir süre deneyip görmek.
Ben açıkcası sivilcelerim için asıl başladım gerçi bir etkisini göremedim daha. Merak ettiğim acaba kullanıpda sivilceleri geçmiş, cildi düzelmiş olan varmı burda? Ve ne kadar zamanda etki ettiğini sormak istiyorum.
ilaçtan önce 32-35 günde bir regl oluyodum herhalde ilacı bırakınca yine eskiye döndü.ben başka bir rahatsızlığım için ilaç kullanıyorum ve ilacı kullanırken hamile kalmamam gerekiyor.1-2 gün daha bekleyip test yapıcam.inşallah yoktur varsa aldırmam lazım çok üzülürüm.(((((((((