- 26 Mart 2010
- 1.450
- 8
benim bi sorum var cevaplayan olursa çok mutlu olurum.ben yasmini 3 kutudur kullanıyorum son 2 kutuyu hiç ara vermeden kullandım düğünüm ve balayım var diye ama her gece tam saatinde almadım,bazende 12 saati geçmemek kaydıyla ertesi sabah aldığım oldu ama 2 3 gün falan aralarda oldu bu,
şimdi bıraktım bugün dördüncü gün,ilk ay kullandığımda bıraktıktan sonra ikinci gün regl olmuştum ama bu ay dördüncü günüm,dün gece 1 -2 damla kanamam oldu bugün hiçbişey gelmiyo hatta tuvalette peçeteye bile en ufak bi iz çıkmıyo,hamile olma ihtimalim var mı,çok korkuyorum hiç durumum uygun değil şu an hamileliğe,
bana cevap yazarsanız çok sevinirim
benim bi sorum var cevaplayan olursa çok mutlu olurum.ben yasmini 3 kutudur kullanıyorum son 2 kutuyu hiç ara vermeden kullandım düğünüm ve balayım var diye ama her gece tam saatinde almadım,bazende 12 saati geçmemek kaydıyla ertesi sabah aldığım oldu ama 2 3 gün falan aralarda oldu bu,
şimdi bıraktım bugün dördüncü gün,ilk ay kullandığımda bıraktıktan sonra ikinci gün regl olmuştum ama bu ay dördüncü günüm,dün gece 1 -2 damla kanamam oldu bugün hiçbişey gelmiyo hatta tuvalette peçeteye bile en ufak bi iz çıkmıyo,hamile olma ihtimalim var mı,çok korkuyorum hiç durumum uygun değil şu an hamileliğe,
Lekelenme olmuşsun cnm.
Bu arada kızlar hala adet olmadım yasmini bıraktıgım ay bu ay... allah allah hamilelik mi var acaba bilmiyorumkismile
aaa neden olmadın acaba bebek istiyomuydun canım.kaydirigubbakcemile
Aslında bebek istemiyorduk henüz hazır değiliz fakat bu biraz kazayla olduYasmin nasıl olsa korur diye bir kerelik içimde bsaldı. Ama hala adet olmadım kazaya gittim sanırsam ama bellide olmaz tabi belki psikolojiktir kaydirigubbakcemile3
yasmini bırakalı 1 ay olmustu canım yani korunmasız olarak bosaldı devam ediyormuydu acaba yasminin etkisi bilmiyorumkismile
allah allah yaa şaşırıdım ben buna neden böyle oldu acaba dr. bi baş vursana canım yaa hapı bırakma bence kutuyu bitir öyle bırak.ama dr. bi danış yaa böyle olmaması lazım olumunekankayizsmileben yasmini yarida birakmak istiyorum..
1 agustos adet gunumdu 13 gun duzenli olarak aldim.
ama 13 gundur de sanki hic adetim kesilmedi,
canima tak etti bu kanama
hapi yarida kessem acaba adetim kendi gununde gelirmi?
yoksa devam mi etsem....biktim yaaa
keske hic baslamasaydim.
selam kızlar bu ay yasmine başladım. adetimin ilk günü.
7 günlük ara bayram tatiline denk geliyor. bayramda da tatile gideceğiz eşimle. adet hangi gün olurum 7 günlük aranın bilmiyorum. tatilide adetli adetli geçirmek istemiyorum. 2 eylülde aram başlıor 9 eylülde de yani tatilin ilk günü 2.kutuya başlamam gerekiyo. 2. kutuya başladığımda acaba regli durumu bitmiş oluyor mu yoksa ben ara vermeden devam mı etsem acaba
slm canım 2 eylülde aran başlıyorsa 6 yada 7 eylülde adet olursun.yani kutu bitince 4 yada 5. günü adet olunuyor genelde.2. kutuya başladığında regli bitmemiş olur. bence hiç ara vermeden 2.kutuya devam edersen tatilde adet olmamış olursun yani tatilin rahat geçer.1. kutu bitince hemen 2. kutuya başlaopuyorumnanaktan
cnm cevap için çok saol. peki tatil dönüşünde bırakmalımıyım hapı. sonuçta 2 ay regli olmazsam çatlarım sanırım. tatil dönüşü bırakıp regli olmayı sağlamalımıyım
Mutlaka haber vericem
Doktor banada yasmini önerdi ve kilo aldırmadığını,piyasadki en masum doğum kontrol hapı olduğunu söyledi,kardeşim 2 yıldır kullanıyoo çok memnun,hiç bir etkisi olmadığını söyledi