senin de kandilin mübarek olsun cnm
ben de 18 aydır yasmin kullanıyorum ara vermeden kullanmanın bir zararı olur mu diye dr. sordum olmaz kullanabilirsin dedi ama çevremdeki insanlar beni korkutuyor çocuğun geç olur falan diye ilacı bırakıp çocuk yapan var mı aranızda?
ne kadar süre sonra hamile kaldınız gerçi bnyeden bünyeye değişirmiş
merhaba arkadaşlar..bana yardımcı olursanız sevinirim..bende ilk defa başlıycam yasmine ama çok korkuyorum.bilmiyorumkismile doktor adetimin ilk günü başla 21 gün iç 7 gün ara ver.sonra 8.gün devam et dedi..adet olsamda olmasamda içicem değilmi hapı? birde yeni evleneceğim kısmetse ilk kutum.hap ne zaman etkisini gösterir? ek bir korunmayada ihtiyaç varmı? içimde şüphe olmalımı?lütfen yardım edin.ohaoldumsmile
merhaba arkadaşlar..bana yardımcı olursanız sevinirim..bende ilk defa başlıycam yasmine ama çok korkuyorum.bilmiyorumkismile doktor adetimin ilk günü başla 21 gün iç 7 gün ara ver.sonra 8.gün devam et dedi..adet olsamda olmasamda içicem değilmi hapı? birde yeni evleneceğim kısmetse ilk kutum.hap ne zaman etkisini gösterir? ek bir korunmayada ihtiyaç varmı? içimde şüphe olmalımı?lütfen yardım edin.ohaoldumsmile
mrb canım öncelikle mutluluklar dilerim aynen tatlım dr. dediği gibi kullan.ama 7 günlük arada mutlaka korunman gerek.bence ilk kutuda etkisini gösterir ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunumopuyorumnanaktan
evet malesef bi işe yaramıyo artık o kutu.ama ben onları yedekte tutuyorum hep.adeti uzatmak istediğim zaman onlardan içiyorum.
arkadaşlar adeti ertelemek için yeni kutudan bir miktar aldıktan sonra neden o kutu artık işe yaramaz anlayamadım? her bir drajenin içeriği farklı mı? yeni kutudan istediğim kadar içsem,5-6 tane, diyelim ki en son salı içsem, çarşambada kalacak. 1 hafta ara verince yine o kutunun çarşamba'sından başlasam olmaz mı? benim bi 15 gün ertelemem gerekiyor. 1hafta bir adetimde 1 hafta da bir adetimde fazla içmeyi düşünüyorum. yazık kutuları atmasam olmaz mı?
Kızlar slm, bende birkaç güne yasmin hapina başlicam, 1 ay sonra düğünüm var..
Umarım bir yan etki yapmaz..
Kızlar slm, bende birkaç güne yasmin hapina başlicam, 1 ay sonra düğünüm var..
Umarım bir yan etki yapmaz..
Kızlar ben enfeksiyon nedeni ile bu ay almamıstım baslamadım kutuya yani. 5.kutum olucaktı alsaydım ama almadım. bu hafta adet olmam gerekıyor normal sartlara göre ve dun gece eşim yanlıslıkla içime bosaldı hamılelik riski yuksekmidir sizce :2: 4 ay duzenlı kullanmıstım bı bu ay almadım etkisini devam ettirir mi acaba...
Kızlar ben enfeksiyon nedeni ile bu ay almamıstım baslamadım kutuya yani. 5.kutum olucaktı alsaydım ama almadım. bu hafta adet olmam gerekıyor normal sartlara göre ve dun gece eşim yanlıslıkla içime bosaldı hamılelik riski yuksekmidir sizce :2: 4 ay duzenlı kullanmıstım bı bu ay almadım etkisini devam ettirir mi acaba...
slm canım mutlluklar dilerim ben 4 yıldır kullanıyorum ve hiç bir yan etkisini görmedim inş. sende görmezsinopuyorumnanaktan
ben de bu ay basladim 11-ci gunum bugun ama hala kanamam devam ediyor.ayrica kasik ve bel agrilarim var,adet agrisi gibi....
yaa ramazan da basladi ve ben bu kanamaya gore oruc tutamadim,adetli degilim ama haplardan dolayi kvaginal kanamam var...acaba oruc tutabilir miyim?