kızlar benim de geçen yıl düğünüm ve balayıma denk geliyordu reglim dr balayından dönene kadar devam et ilaca dedi dönünce bırak dedi öyle de yaptım döndükten sonra 7 gün arayı verdim...hiç bir sıkıntı olmadı yani...
iyi günler 2 hafta sonra düğünüm olacak belirli bir süre cocuk düsünmedigimiz için doktor önerisiyle bir ay önce yasmin kullanmaya basladım ilk paket bitti ve biteli 4 gün oluyo hâla adet olmadım 8.gün ikinci pakete başlamam gerek adet olursam ve bu 8. güne denk gelirse yinede ilacı içmelimiyim birde bu 7 günlük arada hiç adet olmazsam ne yapmalıyım?? tskler...
mrb canım öncelikle mutluluklar dilerim.bazen 5. günde adet olabiliyosun.7 günlük arada mutlaka adet olursun merak etme canım sen 8. gün hapına tekrar başla..opuyorumnanaktan
tsk ederim verdiginiz bilgi için bugün 5. gün ve hala tık yok :)) bekliyorum bakalım
ay kızlar ben de telaş içerisindeyim 7 günlük aranın 4. günündedeyim adet olalı 29 gün oldu ve benim şimdi ye kadar bi tek oğlumda geçti bu kadar :) en geç 28 de olurdum
acaba haptan mı değişiklik oldu ikinci kutuyu bitirdim pazar günü bakalım çok korkuyorum inşallah yokturrr.....
kızlar ben 1 yıl kadar kullandım sonra bıraktım ardından 3 ay eşim korındu sonra gebe kaldım şimdi kzım 9 aylık oldu tekrar bi kontrol yöntemi bulmam lazım yasmine geri dönsenm mi acaba nedersiniz.ben kilo yapıcak tekrar falan diye korkuyorum çünkü daha doğum kilolarımdan kurtulamadım birde gece içiyodum ben,mide bulantısı yapıyodu şimdi kızım için kalkınca bu bulantıları hissedicem nasıl olcal bilmiyorum sizce ne yapayım bi fikir lütfen...
bende dün dr gittim
heyet raporu çıkarıldı 1 yıllık
3 kutuyu bu gün aldık
doğum yapalı 7 ay oldu
emziriyorum ama dr kullanabilirsin dedi
şimdi adetimi bekliyorum
5. günü başlıycam (aksi gibi dr da yeni temizlenip gitmiştim o yüzden 1 ay bekliycem)
tek dileğim inşallah benide zayıflatır
doğum kilolarım fazlasıyla duruyo
Bende birşey öğrenmek istiyorum...Yasmin kullanıyorum hem kist için hemde adet düzensizliği için kullanıyorum çok daha ilk kutu bitmedi tam saati saatine alıyorum ama iki gün almadım şimdi regli gibi bi kanama var bu nedir acaba okudum araştırdım çekilme kanaması sanırım ama bu kadar sürermi ki???
mrb canım emzirenannelere dr. yasmin vermiyor aslında sana nasıl vermiş.ben zyıfladım ve benim gibi bir çok insanda zayıfladı.inş. sende verirsin kiloopuyorumnanaktan
mrb canım bende bazen 2 gün unutuyorum hapı içmeyi sonra başlıyorum tekrar ama unuttuğum 2 hapıda içiyorum 1-2 saat arayla hemen aklıma gelince.çekilme kanaması olabilir arkadaşımdada olmuştu hapa ilk başladığında bünyen alışınca düzelir. eğer kanaman kesilmezse dr danışabilirsin
valla bende anlamadım 6. aydan sonra kullanabilirsin dedi
aslında emziren annelere minipil diye haplardan veriliyomuş
o da piyada yokmuş
umarım zayıflarım
siz gecemi gündüzmü kullanıyosunuz