Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

bende böyle devam edeceğim. Sporcularda böyle yapıyormuş. maçlara çıkmadan önce falan.

Bunları okudukça bende rahatlıyorum çünkü bende balayı dönüşüne kadar 7 gün ara vermeden hapı içmeye devam edicem. Şu ana kadar 9 hap içtim ilk günlerde hiç bulantı yoktu bugün çok var inş. geçicidir

iyi günler 2 hafta sonra düğünüm olacak belirli bir süre cocuk düsünmedigimiz için doktor önerisiyle bir ay önce yasmin kullanmaya basladım ilk paket bitti ve biteli 4 gün oluyo hâla adet olmadım 8.gün ikinci pakete başlamam gerek adet olursam ve bu 8. güne denk gelirse yinede ilacı içmelimiyim birde bu 7 günlük arada hiç adet olmazsam ne yapmalıyım?? tskler...

mrb canım öncelikle mutluluklar dilerim.bazen 5. günde adet olabiliyosun.7 günlük arada mutlaka adet olursun merak etme canım sen 8. gün hapına tekrar başla..opuyorumnanaktan

mrb canım öncelikle mutluluklar dilerim.bazen 5. günde adet olabiliyosun.7 günlük arada mutlaka adet olursun merak etme canım sen 8. gün hapına tekrar başla..opuyorumnanaktan

tsk ederim verdiginiz bilgi için bugün 5. gün ve hala tık yok :)) bekliyorum bakalım

ay kızlar ben de telaş içerisindeyim 7 günlük aranın 4. günündedeyim adet olalı 29 gün oldu ve benim şimdi ye kadar bi tek oğlumda geçti bu kadar :) en geç 28 de olurdum
acaba haptan mı değişiklik oldu ikinci kutuyu bitirdim pazar günü bakalım çok korkuyorum inşallah yokturrr.....

canım 5. günde de adet olabiliyosun pazartesi gününe kadar olmazsa kandan gebeliğe baktır.bişey sorucam 7 günlük arada korunuyomusun.bunu bana cwplarmısın lütfenopuyorumnanaktan

kızlar ben 1 yıl kadar kullandım sonra bıraktım ardından 3 ay eşim korındu sonra gebe kaldım şimdi kzım 9 aylık oldu tekrar bi kontrol yöntemi bulmam lazım yasmine geri dönsenm mi acaba nedersiniz.ben kilo yapıcak tekrar falan diye korkuyorum çünkü daha doğum kilolarımdan kurtulamadım birde gece içiyodum ben,mide bulantısı yapıyodu şimdi kızım için kalkınca bu bulantıları hissedicem nasıl olcal bilmiyorum sizce ne yapayım bi fikir lütfen...

canım mrb öncelikle kızına allah uzun ömürler versin.canım kızını emziriyosan kullanmanı tavsiye etmem.ama emzirmiyosan bence en az yan etkisi olan yasmin daha öncede kullanmışsın tecrüben var bu konuda.ben 4 yıldır kullanıyorum hala mide bulantım va ara ara bu kadarcık olur.gündüzleri içmeyi dene hapı böylece gecede rahat mide bulantısız uyursun.ben yasmini tavsiye ederim.bende kilo yapmadı aksine aşırı kilo verdimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

bende dün dr gittim
heyet raporu çıkarıldı 1 yıllık
3 kutuyu bu gün aldık

doğum yapalı 7 ay oldu
emziriyorum ama dr kullanabilirsin dedi

şimdi adetimi bekliyorum
5. günü başlıycam (aksi gibi dr da yeni temizlenip gitmiştim o yüzden 1 ay bekliycem)

tek dileğim inşallah benide zayıflatır
doğum kilolarım fazlasıyla duruyo

mrb canım emzirenannelere dr. yasmin vermiyor aslında sana nasıl vermiş.ben zyıfladım ve benim gibi bir çok insanda zayıfladı.inş. sende verirsin kiloopuyorumnanaktan

Bende birşey öğrenmek istiyorum...Yasmin kullanıyorum hem kist için hemde adet düzensizliği için kullanıyorum çok daha ilk kutu bitmedi tam saati saatine alıyorum ama iki gün almadım şimdi regli gibi bi kanama var bu nedir acaba okudum araştırdım çekilme kanaması sanırım ama bu kadar sürermi ki???

mrb canım bende bazen 2 gün unutuyorum hapı içmeyi sonra başlıyorum tekrar ama unuttuğum 2 hapıda içiyorum 1-2 saat arayla hemen aklıma gelince.çekilme kanaması olabilir arkadaşımdada olmuştu hapa ilk başladığında bünyen alışınca düzelir. eğer kanaman kesilmezse dr danışabilirsin

mrb canım emzirenannelere dr. yasmin vermiyor aslında sana nasıl vermiş.ben zyıfladım ve benim gibi bir çok insanda zayıfladı.inş. sende verirsin kiloopuyorumnanaktan

valla bende anlamadım 6. aydan sonra kullanabilirsin dedi
aslında emziren annelere minipil diye haplardan veriliyomuş
o da piyada yokmuş

umarım zayıflarım

siz gecemi gündüzmü kullanıyosunuz

ben unutmadım sadece bir kaç şikayetim vardı acaba haptanmı diye denemek istedim ama böyle birşey aklıma gelmedi aslında hata yaptım bakalım hafta sonu durmazsaq doktora gidicem...

valla bende anlamadım 6. aydan sonra kullanabilirsin dedi
aslında emziren annelere minipil diye haplardan veriliyomuş
o da piyada yokmuş

umarım zayıflarım

siz gecemi gündüzmü kullanıyosunuz

çok saçma geldi bana dr. söylediği 6. aydan itibaren kullan demesi bebekler 6 ay mı emziriliyo sadece baı bebekler 9 ay da eme biliyo.ben gece kullanıyorum genelde yatarken ne zaman hap içiyosan o saate adet oluyosun bunu fark ettim önceden gündüz kullanıyodum gece başladım kullanmaya gece daha rahat oluyo insan adet bile olunca fark etmiyoopuyorumnanaktan

hersabah uyandığımda felaket bir başağrısı oluyo...6 kutu oldu kullandığım. önceden yoktu ama son bir haftadır böyle uyanıyorum. sol arka tarafta hem de sadece korkunç bir ağrı..hapın yanetkisi olarak başağrısı görenler oldu mu..nasıl bir ağrıydı hapı bırakmak mı gerekti
yaşadığım yerde bir jinekolog olsa sorucam ama neyseki internet var..(

senin de kandilin mübarek olsun cnm
ben de 18 aydır yasmin kullanıyorum ara vermeden kullanmanın bir zararı olur mu diye dr. sordum olmaz kullanabilirsin dedi ama çevremdeki insanlar beni korkutuyor çocuğun geç olur falan diye ilacı bırakıp çocuk yapan var mı aranızda?
ne kadar süre sonra hamile kaldınız gerçi bnyeden bünyeye değişirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…