Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Ben kilo verdim, kilo vermeden de öte, inceldim..
Sadece 2 kilo verdim ama 36 bedenden 34 bedene düştüm, şikayetim yok :KK70:

canım ben 2 yıldır yasmin kullanıyorum. o zamandan bu yana 8 kilo aldım. yaptığım bir araştımada bu hapların ödem yaptığını öğrendim. bu yüzden bu hapları kullanan kişilerin çok hareketsiz kalmaması gerekiyomuş. aynı şeyi ben yaşadım. mafoldumben evlendikten sonra çok hareketsiz kaldım.sonrada kiloları aldım... hepsi olmasada bir kısmını haptan dolayı aldım sanırım :sinifsinif:
evlendikten sonra stres bitmiştir rahat rahat yemek yapıp yemişsindir hareketsiz de kalınca bence kilolar ondan olmuştur canım:) ama hapın da etkisi olabilir çünkü bünyeden bünyeye değişir
doktor test yaptı mı peki.. bende doktora gidipte başladım bana sadece yasmini önerebileceğini söyledi reçete yazdı o kadar..

benim gittiğim doktor halamın 20 yıllık arkadaşı çıkınca rezil oldum:KK1: tahlil falan istemedi başka rahatsızlığın var mı dedi ben de guatr var diyince en güvenli ilacın yasmin olduğunu söyledi, su tutulumu da çok azmış diğer ilaçlara göre

Benim bugün 8. hapım olacak.
İlk gün bulantı ve kusma yaptı. Şu an bu konuda rahatım.
Kilo aldırmadı şu anda.
Göğüslerde de anormallik yok.
İlk kutu bitince belli olacak gerçi ama bakalım.

Benim bugün 8. hapım olacak.
İlk gün bulantı ve kusma yaptı. Şu an bu konuda rahatım.
Kilo aldırmadı şu anda.
Göğüslerde de anormallik yok.
İlk kutu bitince belli olacak gerçi ama bakalım.

sevindim canım bulantının geçmesine.bende de kilo aldırmadı 4 yıldır.şimdiden belli etmiş kendini eğer geçmicek olsaydı bulantıların ve kusmaların hala devam ederdi.demek ki bünyen hapa alışmaya başlamış.inş. bu şekilde devam ederopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım işallah.
Tek sorun sanki gaz var gibi bir karın ağrısı çekiyorum.
Adet sancısının hafifi gibi.
Bikaç güne de bu da geçer sanırım.

Ben yeni başladım ilaca ama adetim kesildi bugün üçüncü günüm normalde kesilmezdi ilaçtan mı oldu acaba. bide yüzüm sivilcelendi birden hemen yan etki yaparmı böyle??

kızlar bir sorum var normalde geçen ay başlamam gerekyodu yasmine ama çok erken oldum düğünme denk gelmyo dedim ama bu ayda hiç olmuyorum son 1 hafta ve hala olmuyoprum sanırsam stresten dengem şaştı acaba yasmine adetin 1nci gnü diilde bu hafta başlasammı yarın akşam olmak istemyorum en azından balayımda düğün gnmde acı çekmek istemyorum napmam lazım öyle başlanabilirmi :Silla reglnn 1nci gnü olması şartmı??

canım hapı ılk adet kanamanda alman lazım daha sonra alırsan olmaz dıye bıulıyorum bende 3 kutu kullandım tekrar baslıcam bu ay adetımı beklıyorum

kızlar ben yaklaşık 3 sene aralıksız jasmin kullandım ve geçen yıl 23 martta o ayın son ilacını içtim ve27 martta adet oldum. doktor kontrolünde bıraktım gebe kalmak içi
bana yaklaışık 3-4 ay gebe kalmazsın dedi bende tam bahar bebeği planını yaparak
nisan ayında hiç içmedim
ve o ay gebe kaldım kış bebeği oldu
3 yıl kullanmama rağmen ne bir kilo aldım sürekli oturarakda çalıştım bu süreç zarfında
ve hemen gebe kalınmıyor söylentilerine inanmayın
3 yıl aralıksız içtikten sonra bıraktığı ay gebe kalanlardanım
allaha şükür iyiki gebe kalmışım rabbim güzeller güzeli bi kız evladı verdi binlerce şükür
sizde söylentiler inanmıyın hiç yan etkisi olmadı bana

canım nedemek yardıcı olduysam ne mutlu

canım bebegını alalh analı babalı saglık ve saıhatla buyutmeyı nasıp etsın kılo yada tuylenme gıbı sorunu olmayan tek ılac

kızlar ben yaklaşık 3 sene aralıksız jasmin kullandım ve geçen yıl 23 martta o ayın son ilacını içtim ve27 martta adet oldum. doktor kontrolünde bıraktım gebe kalmak içi
bana yaklaışık 3-4 ay gebe kalmazsın dedi bende tam bahar bebeği planını yaparak
nisan ayında hiç içmedim
ve o ay gebe kaldım kış bebeği oldu
3 yıl kullanmama rağmen ne bir kilo aldım sürekli oturarakda çalıştım bu süreç zarfında
ve hemen gebe kalınmıyor söylentilerine inanmayın
3 yıl aralıksız içtikten sonra bıraktığı ay gebe kalanlardanım
allaha şükür iyiki gebe kalmışım rabbim güzeller güzeli bi kız evladı verdi binlerce şükür
sizde söylentiler inanmıyın hiç yan etkisi olmadı bana

aynen canım bende 3 yıl kullandım hapı bırakınca dr. mun dedği gibi 3. ay hamile kaldım ama düşük yaptım.ve tekrar başladım hapa şimdi.11 yaşında kızım var ve 4 yıldır kullanıyorum hapı acilden çıkmazdım her ay şimdi ise acilin kapısından bile geçmiyorum çok şkür ben çok memnunum herkese tavsiye ederimopuyorumnanaktan

kızlar benim size bir sorum var ya. Yasmin kullanıyorum Çarşamba günü bitiyor kutu. Pazar günü yolculuk var regl olmamam gerek. Bu arada geciktirici kullansam, Yasmin'i nasıl dengelerim? İlk gün başlamış gibi mi? Regl olunca yine 3. günde falan mı? Ne diyorsunuz?

kızlar benim size bir sorum var ya. Yasmin kullanıyorum Çarşamba günü bitiyor kutu. Pazar günü yolculuk var regl olmamam gerek. Bu arada geciktirici kullansam, Yasmin'i nasıl dengelerim? İlk gün başlamış gibi mi? Regl olunca yine 3. günde falan mı? Ne diyorsunuz?

eğer regli geciktirmek istiyorsanız 7 günlük arayı vermeyin..ilaca devam edin o da geciktiriyor..

Benim son hapım düğün gününe denk geldiği için bende ara vermeden devam edicem. ne zaman regl olmak istersem o zaman bırakıcam araştırmalarıma göre bi sakıncası yok sizde öyle yapabilirsiniz..

Benim son hapım düğün gününe denk geldiği için bende ara vermeden devam edicem. ne zaman regl olmak istersem o zaman bırakıcam araştırmalarıma göre bi sakıncası yok sizde öyle yapabilirsiniz..

bir arkadasım daha bunu önerdi. Sanırım bende sizin gibi devam edeceğim. Umarım o arada herhangi bir kanama durum olmaz.

kızlar benim de geçen yıl düğünüm ve balayıma denk geliyordu reglim dr balayından dönene kadar devam et ilaca dedi dönünce bırak dedi öyle de yaptım döndükten sonra 7 gün arayı verdim...hiç bir sıkıntı olmadı yani...

kızlar ben yasmini akşamları içiyorum, her sabah da demir ilacı içiyorum herhangi bir sorun olmaz değil mi? çünkü doktor sürekli içtiğin ilaç varsa yasminle arasında 2 saat zaman geçsin demişti

X