Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
canım yaa senin kafan karıştı iycene .atmadıysan devam etama atmadın galiba çöpe yaa

yok canım atmadım devam ediyorum kullanmaya cumadan beri kullanıyorum ama hala adet olmadım. ilk gün oldum sanmıştım ama hapa başlayınca devamı gelmedi.. bıktım bu düzensizlikten yaa :gitme: ben 21 gün devam edicem. sonra bırakınca nasıl olsa adetim gelecekmiş, böylece düzenli devam etmiş olurum inş yanlış bişey yapmıyorumdur bilmiyorumkismile tekrar çokk teşekkür ederim ilgilendiğin için kaydirigubbakcemile5

yok canım atmadım devam ediyorum kullanmaya cumadan beri kullanıyorum ama hala adet olmadım. ilk gün oldum sanmıştım ama hapa başlayınca devamı gelmedi.. bıktım bu düzensizlikten yaa :gitme: ben 21 gün devam edicem. sonra bırakınca nasıl olsa adetim gelecekmiş, böylece düzenli devam etmiş olurum inş yanlış bişey yapmıyorumdur bilmiyorumkismile tekrar çokk teşekkür ederim ilgilendiğin için kaydirigubbakcemile5

canım benim hapın bitmeden adet olmazsın.yanihap içerken adet olmazsın sen kutuyu bitir bi 4 yada 5. gün mutlaka adet olursun.rica ederim canım ne demek.sana yardımcı olabiliyosam sevindimolumunekankayizsmile

aaaa hadi yaaaa. demekki hapa başladığım için mi adetim kesiliverdi :)) tamam canım içim çok rahatladı yaa. 3 gün önce daha adetim yarım gün sürmüşken hapı aldığım ilk gün kesilmişti. üçüncü gün dahada gelmiyordu. bu 3 gündür karnımda şişkinlik var göğüslerim inanılmaz acıyor. niye adet olamadım diye düşünüyordum. bak gördün mü hapı bırakacaktım bu yüzden. yardımcı olmazmısın hiç canım. aile doktorum gibi oldun :)))) çokk sağol yaa

aaaa hadi yaaaa. demekki hapa başladığım için mi adetim kesiliverdi :)) tamam canım içim çok rahatladı yaa. 3 gün önce daha adetim yarım gün sürmüşken hapı aldığım ilk gün kesilmişti. üçüncü gün dahada gelmiyordu. bu 3 gündür karnımda şişkinlik var göğüslerim inanılmaz acıyor. niye adet olamadım diye düşünüyordum. bak gördün mü hapı bırakacaktım bu yüzden. yardımcı olmazmısın hiç canım. aile doktorum gibi oldun :)))) çokk sağol yaa

canım yaa çok güldüm yazına aile doktorum gibi oldun dedin ya ona güldüm...süpersin yaaa.devam ediyosun demi hapa .unutmadan söliyim eğer hapı içmeyi unutursan ertesi gün 2 tane içebiliyosun bişeycik olmuyo...aile dokrotum hayriş herzaman yanında hiç merak etme tatlım her konuda her zaman :)))))vereliniortak

kızlar ben ilk defa 29 nisanda adetimin ilk günü yasmin kullanmaya başladım ve 2 kutu hiç ara vermeden kullandım, 1 haftalık arayı 2. kutunun bitiminden sonra verdim ama bugün 4. gün olmasına rağmen hastalanmadım ve hiçbi belirtide yok lütfen yardım edin neden olabilir çok korkuyorum?

mutlaka olursun canım..çünkü 2 ay devamlı ialç kulalndın anladıgım kadarıyla..

muhtemen olursunçç,merkalanmaa:1rolleyes:

canım yaa çok güldüm yazına aile doktorum gibi oldun dedin ya ona güldüm...süpersin yaaa.devam ediyosun demi hapa .unutmadan söliyim eğer hapı içmeyi unutursan ertesi gün 2 tane içebiliyosun bişeycik olmuyo...aile dokrotum hayriş herzaman yanında hiç merak etme tatlım her konuda her zaman :)))))vereliniortak

aile doktorumuz hayrişş :lepi: kaydirigubbakcemile3 :lepi:

kızlar ben ilk defa 29 nisanda adetimin ilk günü yasmin kullanmaya başladım ve 2 kutu hiç ara vermeden kullandım, 1 haftalık arayı 2. kutunun bitiminden sonra verdim ama bugün 4. gün olmasına rağmen hastalanmadım ve hiçbi belirtide yok lütfen yardım edin neden olabilir çok korkuyorum?

tuğçiçekcim merak ettim,hastalanınca haber ver olurmu?
birde sana bi sorum olucaktı canım 2 kutu üstüste kullanınca herhangi bir yan etkisini gördünmü?
karnın şişmesi yada yüzün makyajı kabul etmemesi sivilcelenme yada başka şeyler?
benim düğünüm varda temmuzda o zaman 2 kutu kullanıp balayında da rahat edeyim diyorum ama yan etkileri olur diye de korkuyorum
gerçi nazalp arkadaşımız bilgilendirdi onda olmamış ama yine de kullanan bi kaç kişiye sormak istedi
cevabın için şimdiden teşekkürler canım

tuğçiçekcim merak ettim,hastalanınca haber ver olurmu?
birde sana bi sorum olucaktı canım 2 kutu üstüste kullanınca herhangi bir yan etkisini gördünmü?
karnın şişmesi yada yüzün makyajı kabul etmemesi sivilcelenme yada başka şeyler?
benim düğünüm varda temmuzda o zaman 2 kutu kullanıp balayında da rahat edeyim diyorum ama yan etkileri olur diye de korkuyorum
gerçi nazalp arkadaşımız bilgilendirdi onda olmamış ama yine de kullanan bi kaç kişiye sormak istedi
cevabın için şimdiden teşekkürler canım

canım bende yasminni 6 yıl kulandım hala kulanıyorum..bazı zamnalarda özeliklee yazın tatile gitcem zamnlarda 2 kutu içip öyle deniize felan giriryorum..bende bi yan etkisi olmadııı dr larda öyle diyo zaten bi zararı olmazz ama sen bilin..ben 2 kutuyu bitirince adet oldummbuyrunnnnnnnnn

göğüs şişkinliği ne zaman geçer boshayallersmile
adet düzensizliği için 6 ay yasmin kullanmam gerek 2.ayımdayım dayanamıyorum
zaten normalde de büyük göğüs yapısına sahibim
bu durum beni çok rahatsız ediyor taş gibide oluyorlar
alışma sürecindemiyim ?
yoksa böle devam eder mi

göğüs şişkinliği ne zaman geçer boshayallersmile
adet düzensizliği için 6 ay yasmin kullanmam gerek 2.ayımdayım dayanamıyorum
zaten normalde de büyük göğüs yapısına sahibim
bu durum beni çok rahatsız ediyor taş gibide oluyorlar
alışma sürecindemiyim ?
yoksa böle devam eder mi

canım mrb.alışma süresinde olabilirsin.ama 2. ayımdayım diyosun.belkide bünyen buna alışır ama geçmezse dr. başvur bence ilk defa duyuyorum ben bunu.ben 4 yıldır kullanıyorum hiç böle şeyle karşılaşmadım bende sadece baş ağrısı yapıyo ara sıra ..inş. geçer canım göğüs ağrıların ..vereliniortak

yasmin i bende kullandim asagi yukari bir sene evlenmeden 6 ay önce basladim hap kullanmaya uygun olani bulayim evlenene kadar diye sonunda yasminde kaldim.ama bu alti ay icinde cekmedigim kalmadi balayina gittik benim bütün vücudumda beyaz beyaz lekeler en cokta yüzümde tenimin belli bölgeleri kararmiyordu.
asiri bas agrisi sürekli
asiri cinsel isteksizlik tiksinmeye varacak kadar
kilo kaybi
tek tarafli kulak tikanikligi gibi bit his tünele girersiniz fealn olurya öyle
yutkunmada sorun
ven son olarak dilimin sanki tek tarafli dönmemesi kelimeleri cikaramiycam hissi.

doktora gittim birsürü test test test...
sonunda dogum kontrol hapi kullanmayin ya kalp krizi yada felc gecirebilirsiniz dedi.
bence kesinlikle hormonlarla korunmamak en mantiklisi.icimizde neler dönüyor onu bilsek, biz farkina simdi varmiyoruz belki ama ilerde kesin kendini belli eder bence yillarca bünyenin kendini her ay yeniden hamile hissetmesi dengeler alt üst yani.
biraktiktan bir yil sonra hamile kaldim kendi yöntemlerimizle korunuyorduk. iykide kalmisim bana kalsaymis daha cok beklerdim.
simdi hormonsuz spiral taktirdim cok memnunum. ama iki tane bebisim var yoksa cesaret edemezdim.#

arkadaşalar bende yasmin kullanıyorum pkos için
insanı şişirmesi bi yana felaket derece selülitim oldu
napcam ya kullanmak zorundayım en az 1 sene
sizdede oldumu selülit napmam lazım nasıl önlemeliyim
benneyaptımki

ınanamıyorum bunları okuduktan sonra dunya basıma yıkıldı ne kadar uzgun oldugumu bılemzsınız ben ,kendı basıma ıs yapmamak ıcın uzman destegı olsun dıye doktora gıdıyorum adamın yaptıgına bakın bız doktora guvenmeyeceksek ozaman ne yapacagız bu kadarına da pes dıyorum 4. gun oldu artık bır sey de yapamam herhalde bu nasıl bır doktorlukkk

tatlım ebe bir kuzenim var benim sağlık ocağında
ona ertesi gün hapını sromustum nedir ne değildir diye
ertesi gün hapı doğum kontrol hapının aynısıdır dedi
hatta doğum kontrol hapını 2 gun 2şer tane alırsan ertesi gün hapı olur dedi
hatta sağlık ocağında doktor bu şekilde doğum kontrol haplarından veriyormus
senınkıde bu şekilde olmuştur belki

canım mrb.alışma süresinde olabilirsin.ama 2. ayımdayım diyosun.belkide bünyen buna alışır ama geçmezse dr. başvur bence ilk defa duyuyorum ben bunu.ben 4 yıldır kullanıyorum hiç böle şeyle karşılaşmadım bende sadece baş ağrısı yapıyo ara sıra ..inş. geçer canım göğüs ağrıların ..vereliniortak

göğüs şişkinliği hariç hiçbir yan etkisi yok memnunum
küçük göğüslerim olsa bukadar olmazdı belki ama zaten normalde de büyük göğüslerim
hapla beraber iyice şişti
alışma sürecidir diye dayanıyorum 2.kutum bitcek
3-4 aya geçer mi yoksa hep mi böyle yapar
bünyeden bünye ye değişiyor etkisi tabi
bakalım

benimde 6 günüm aynen yaa inanılmaz göğüslerim sızlıyor. büyüyormudur yani??? aynen benimde yeterince büyük göğüslerim dahada büyümesin ohaoldumsmile başka bir sıkıntım olmadı 6 gündür çok şükür ama bu göğüs sızısı geçmek bilmiyor yaa. sütyen takmak istemez oldum yürürken bile ellerimle tutarak yürüyorum sızladığı için

benimde 6 günüm aynen yaa inanılmaz göğüslerim sızlıyor. büyüyormudur yani??? aynen benimde yeterince büyük göğüslerim dahada büyümesin ohaoldumsmile başka bir sıkıntım olmadı 6 gündür çok şükür ama bu göğüs sızısı geçmek bilmiyor yaa. sütyen takmak istemez oldum yürürken bile ellerimle tutarak yürüyorum sızladığı için

bende öle bişey olmadı sizin niye oluyor anlamadım...koca memişliler sizi :))))) ohaoldumsmile

ben hastane de çalışıyorum kansızlığım var ve de korunma amaçlı muayene oldum dr.yasmin'i önerdi,ilk kutuyu kullan 1 hafta ara ver 2.kutuda korunmaya başla dedi bakalım 2.kutudan sonra faydası olabilecekmi ama kistleri yok ettiğini ve adeti düzenlediğini söyledi

X