canım yaa senin kafan karıştı iycene .atmadıysan devam etama atmadın galiba çöpe yaa
yok canım atmadım devam ediyorum kullanmaya cumadan beri kullanıyorum ama hala adet olmadım. ilk gün oldum sanmıştım ama hapa başlayınca devamı gelmedi.. bıktım bu düzensizlikten yaa :gitme: ben 21 gün devam edicem. sonra bırakınca nasıl olsa adetim gelecekmiş, böylece düzenli devam etmiş olurum inş yanlış bişey yapmıyorumdur bilmiyorumkismile tekrar çokk teşekkür ederim ilgilendiğin için kaydirigubbakcemile5
aaaa hadi yaaaa. demekki hapa başladığım için mi adetim kesiliverdi :)) tamam canım içim çok rahatladı yaa. 3 gün önce daha adetim yarım gün sürmüşken hapı aldığım ilk gün kesilmişti. üçüncü gün dahada gelmiyordu. bu 3 gündür karnımda şişkinlik var göğüslerim inanılmaz acıyor. niye adet olamadım diye düşünüyordum. bak gördün mü hapı bırakacaktım bu yüzden. yardımcı olmazmısın hiç canım. aile doktorum gibi oldun :)))) çokk sağol yaa
kızlar ben ilk defa 29 nisanda adetimin ilk günü yasmin kullanmaya başladım ve 2 kutu hiç ara vermeden kullandım, 1 haftalık arayı 2. kutunun bitiminden sonra verdim ama bugün 4. gün olmasına rağmen hastalanmadım ve hiçbi belirtide yok lütfen yardım edin neden olabilir çok korkuyorum?
canım yaa çok güldüm yazına aile doktorum gibi oldun dedin ya ona güldüm...süpersin yaaa.devam ediyosun demi hapa .unutmadan söliyim eğer hapı içmeyi unutursan ertesi gün 2 tane içebiliyosun bişeycik olmuyo...aile dokrotum hayriş herzaman yanında hiç merak etme tatlım her konuda her zaman :)))))vereliniortak
kızlar ben ilk defa 29 nisanda adetimin ilk günü yasmin kullanmaya başladım ve 2 kutu hiç ara vermeden kullandım, 1 haftalık arayı 2. kutunun bitiminden sonra verdim ama bugün 4. gün olmasına rağmen hastalanmadım ve hiçbi belirtide yok lütfen yardım edin neden olabilir çok korkuyorum?
tuğçiçekcim merak ettim,hastalanınca haber ver olurmu?
birde sana bi sorum olucaktı canım 2 kutu üstüste kullanınca herhangi bir yan etkisini gördünmü?
karnın şişmesi yada yüzün makyajı kabul etmemesi sivilcelenme yada başka şeyler?
benim düğünüm varda temmuzda o zaman 2 kutu kullanıp balayında da rahat edeyim diyorum ama yan etkileri olur diye de korkuyorum
gerçi nazalp arkadaşımız bilgilendirdi onda olmamış ama yine de kullanan bi kaç kişiye sormak istedi
cevabın için şimdiden teşekkürler canım
göğüs şişkinliği ne zaman geçer boshayallersmile
adet düzensizliği için 6 ay yasmin kullanmam gerek 2.ayımdayım dayanamıyorum
zaten normalde de büyük göğüs yapısına sahibim
bu durum beni çok rahatsız ediyor taş gibide oluyorlar
alışma sürecindemiyim ?
yoksa böle devam eder mi
çok teşekkürler cevabın için canıma.s.
ınanamıyorum bunları okuduktan sonra dunya basıma yıkıldı ne kadar uzgun oldugumu bılemzsınız ben ,kendı basıma ıs yapmamak ıcın uzman destegı olsun dıye doktora gıdıyorum adamın yaptıgına bakın bız doktora guvenmeyeceksek ozaman ne yapacagız bu kadarına da pes dıyorum 4. gun oldu artık bır sey de yapamam herhalde bu nasıl bır doktorlukkk
canım mrb.alışma süresinde olabilirsin.ama 2. ayımdayım diyosun.belkide bünyen buna alışır ama geçmezse dr. başvur bence ilk defa duyuyorum ben bunu.ben 4 yıldır kullanıyorum hiç böle şeyle karşılaşmadım bende sadece baş ağrısı yapıyo ara sıra ..inş. geçer canım göğüs ağrıların ..vereliniortak
benimde 6 günüm aynen yaa inanılmaz göğüslerim sızlıyor. büyüyormudur yani??? aynen benimde yeterince büyük göğüslerim dahada büyümesin ohaoldumsmile başka bir sıkıntım olmadı 6 gündür çok şükür ama bu göğüs sızısı geçmek bilmiyor yaa. sütyen takmak istemez oldum yürürken bile ellerimle tutarak yürüyorum sızladığı için