- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim istediğin kadar soru sorabilirsin tabikide biz arkadaşız yardımcı oluyoruz birbirimize ne demek.adet olduğun gün başla hapa sonra ok yönünde devam et..hapın bitince 5. günü adet oluyosun zaten.hapı içmeyi unuttuğun zaman ertesi gün 2 tane içebiliyosunopuyorumnanaktan
hapına yenı mı başladın ilk 1-2 kutudaysan normaldirya bişey sorucam bu kanamalar normal mi
yani hapın bitmesine 6 gün var
adet döngümdede değilim
ama ara kanama sayılmaz heralde adetim bittiğinden beri az az kanama görüyorum :sinifsinif:
hormonların alışma sürecimidir ndir anlamadım
ya kızlar dün yasmini kullanmaya başladım.akşam yuttum işte..sabah mide bulantısı baş dönemsiyle uyandım sizce normal mi??hep mi böle olucak eyvahedigeldismile
hmm anladım canım çokk sağol kaydirigubbakcemile5 bugün başlıyorum inş perşembe yazan hapı alıcam, gerçi 3 tane perşembe var ama farketmiyor sanırım, herhangi bir perşembe yazanı alıcam ve ok yönünde takip edecem. :içelim: inşş alışırım bende senin gibi sıkıntı yaşamam
hapına yenı mı başladın ilk 1-2 kutudaysan normaldir
ama içim rahat etsin diyorsan doktora danış tatlım
kızlar ben ordaki ok yönünde içmedim ama sorun olur mu, unutmamak için öyle yapmışlar sanırım
canım mrb herhangi perşembeden başlayabilirsin.ve ok yönünde devam et.iç canım iç alışırsın bişicik olmaz.bak gör sonra oh bee diceksin..adetin düzene girecek...olumunekankayizsmile
yaa çok ıyı ya bendemi baslasm?
Ben 2 senedir Yasmin kullaniyorum ve cok memnunum. Yan etkileri cok hafif oldu bende, ustelik cok kilo almama da sebep olmadi ve en onemlisi bende tuylenme problemi vardi suan gayet normalim:)
inşşşş :Saruboceq: hayriyecim çok sağoll a.s.
mrb canım nasılsın.hap nasıl gidiyor bi sorun yoktur inş.olumunekankayizsmile
iyi canım şimdilik. normalde dün başlarım demiştim ama benim regl düzensiz olunca bende anlayamadım dün regl oldum mu olmadım mı. o yüzden dün almamıştım bugün emin oldum artık regl olmuşum. aldım hapımı hatta daha yeni attım. tam 9 da. bundan sonra hergün 9da alıcam inş. şu düzensizlikten bir kurtulsam hergün gelen lekelerden.... tüylerde inş bendede azalma olur yaa yüzümde bile azda olsa tüylenme var sırtımda göbeğimde bile. inşş işe yarar yaa sositososito merakla bekliyorum bakalım canımmm
canım mrb nasıl içtin peki hapı anlatırmısın.ok yönünü günleri şaşırmamak içindi.anlatırsan sana yardımcı olurum elimden geldiği kadarıylaopuyorumnanaktan
canım ok yönünde değil de her akşam 1 tane içtim yani gününü saatini hiç şaşmadım o yüzden sorun olmaz değil mia.s.