Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

canım ilk başlarda mide ağrın normal dir korkma bünyen hapa alışınca geçer.benimde mide ağrılarım oluyo bazen bunda korkulacak bişey yok ama geçmez ve artarsa mide ağrın doktoruna danış.opuyorumnanaktan

canım peki bu olmus ılıskıden koruyormu doktor bunun ıcın verdı bana ama???

arkadaslar bu konuda bır bılgısı olan yokmu acayıp kafama takıldı doktor ben bu ısın uzmanıyım dedı ama burada yazılanları okuyunca nasıl koruyacak anlamadımmmmm(((

ahhu kesinlikle olmuş ilşkiden korumaz canım. bak benim düğünüme 1,5 ay var şimdiden başladım hapa. en az 1 ay önceden başlamak lazım. o doktor kendince dalga geçmiş sanırm

dün aldım ilk hapımı. bugün hiç mide ağrısı, baş ağrısı yada başka bişey yaşamadım. bakalım inş böyle devam eder. ilk günden çok korkuyordum, çok şükür hiçbir şey olmadı tatlım. sanki böyle başladıysa böyle devam eder gibi geliyor :)

bikere o drun senle dalga geçmiş resmen...dogum kontrol hapını adetin 3 günü felan başalnır ve öyle devam edilir korunmaya ilk başlayanlardada ek koruma öneriyolarr..:)artı sen ilişkiden sonra ertesi ğün haplarıı var eczaneden sorsaydın hamile kalmıs olabilirsinde...bu arada yasminden bende çok meemnunum 6yıll kuallandım..halada devam ediyorumm

ınanamıyorum bunları okuduktan sonra dunya basıma yıkıldı ne kadar uzgun oldugumu bılemzsınız ben ,kendı basıma ıs yapmamak ıcın uzman destegı olsun dıye doktora gıdıyorum adamın yaptıgına bakın bız doktora guvenmeyeceksek ozaman ne yapacagız bu kadarına da pes dıyorum 4. gun oldu artık bır sey de yapamam herhalde bu nasıl bır doktorlukkk

mrb tatlık çok sevindim bi sorun yaşamadığına.böyle başladıysa aynen devam eder canım hiç korkma.:teselli:

canım bende çok üzüldüm inan. neden önceden düzenli korunmaya başlamamıştınız?

mrb tatlık çok sevindim bi sorun yaşamadığına.böyle başladıysa aynen devam eder canım hiç korkma.:teselli:

çok mutluyum çokkk hihoyyyt senin yardımlarınla oldu canım yoksa ben nasıl kullanılacağını felan hiç bilmiyordum. eczaneden aldığım için tarif edilmemişti. belkide yanlış kullanacaktım çok sağoll opuyorumnanaktan

canım benim mutlu olmana çok sevindim.yardımım olduysa ne güzel elimden geleni yaparım her zaman her konuda eeee 13 yıllık evlilik ve 11 yaşında bir kız annesiyim ben ve 4 yıldır yasmin hapı kullanıcısı.her konuda herzaman yanında ve yardımcın olurum canım...olumunekankayizsmile

kızlar ben ilk defa 29 nisanda adetimin ilk günü yasmin kullanmaya başladım ve 2 kutu hiç ara vermeden kullandım, 1 haftalık arayı 2. kutunun bitiminden sonra verdim ama bugün 4. gün olmasına rağmen hastalanmadım ve hiçbi belirtide yok lütfen yardım edin neden olabilir çok korkuyorum?

mrb canım neden ilk kutu bitince 7 gün ara vermedin ara verseydin adet olurdun zaten.1-2 gün daha bekle eğer adet olmazsan dr.vaşvur hemen ama adet olman lazım.bazen kutu bitince 5. günü adet oluyosun

mrb canım neden ilk kutu bitince 7 gün ara vermedin ara verseydin adet olurdun zaten.1-2 gün daha bekle eğer adet olmazsan dr.vaşvur hemen ama adet olman lazım.bazen kutu bitince 5. günü adet oluyosun

yardımcı olduğun için teşekkür ederm cnım, yarın 5. gün inşallah olurum, olmazsa dr. a başvurucam mecbureyvahedigeldismile

canım peki bu olmus ılıskıden koruyormu doktor bunun ıcın verdı bana ama???

Tabi ki korumaz, hattâ ilk bir ay başka yöntemle de korunman önerilir garanti olsun diye. Bir doktor nasıl böyle bir şey söyleyebilir, çok şaşırdım.

Ertesi gün haplarından alsaydınız keşke, anormal bir hormon yüklemesi yapıyor doğrudur ama istenmeyen gebelikten iyidir yine de tabi.

Dört gün çok erken, bildiğim kadarıyla gebelik testlerinin sonuçları da güvenilir olmaz. Mümkünse başka bir doktordan yardım alın, olmuş bitmiş bir ilişki sonrası doğum kontrol hapı tavsiye edebilen doktoru da lütfen tabipler birliğine şikâyet edin!

Umarım hamile değilsindir. Hemen korkma hamile kalmak öyle çok basit bir şey değil, ama lütfen geç kalmadan güvenilir bir doktordan yardım al.

ahhh canım benim sorma yaa başıma geleni.. ben cuma günü adet olduğumu düşünerek hapa başlamıştım. bugün 3. günüm ama hala akıntı gelmedi geliyorda leke şeklinde yaa adet olmamışım meğer geçici akıntıymış bu. bende adet düzensizliği olunca böyle oluyor arada. çok moralim bozuldu canım boşuna 2 gündür hap alıyorum. bu hapta tamamen boşa gitti değil mi?? içinden 2 tanesini kullandığım için boşa gitti... şimdi yenisini almam gerekiyor değil mi canım ( off ya ne güzel başlamıştımm...

canım yaa çok şaşırdım ben şimdi okuyunca.arkadaşımında ilk hapa başladığında böle olmuştu bozma moralini sen hapını kullanmaya devam et. kutu bitince adet olucaksın nasılsa.kutu bittiğinde normal adet olmazsan eğer ki olocağına eminim.sakın bozma moralini dediğim gibi arkadaşımda hapa ilk başladığında senin gibi oldu sonra normale döndü adetleri....hapı bırakma sakın öptüm tatlım....:teselli:

hadi yaaa bak şimdi bu yazdıklarını okuyunca iyice şaşırdım ben canım
bugün hapı kullanmayı bırakıyım bu hapı atıyım çöpe. bi tane daha yasmin alıyım. yanımda bulunduruyum ne zaman adet olursam o gün başlıyım hapa demiştim bennn. ben görev sebebiyle köyde kalıyorum yarın sırf bu iş için merkeze gidiyim diyordum şimdi ne yapsam çok şaşırdım yaa. sen bozma kullanmaya devam et diyorsun yani bilmiyorumkismile off kafam çok karıştı ben devam ediyim o zaman yaa mafoldumben

canım yaa senin kafan karıştı iycene .atmadıysan devam etama atmadın galiba çöpe yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…