- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
merhabalar..ben şuan reglimin 3.gününüdeyim ve düğünümden 10 gün öncede regl olıcam.şuanmı başlamam gerekiyor yasmine yoksa düğünümden önceki reglidemi???
]kızlar benim 2 sorum olucak lütfen cvp yazsanız sevinrm :)birincisi yasmin doğum kontrl hapını ssk ödüyomu hastaneden reçete yazdırılıyomu bi arkadaşım kendi almış sağlık ocağındaki kadın ona özel ilaç olduğunu 20 tl olduğunu isteyenin aldığını reçete olmadığını söylemiş..ikinciside 21 gün sona bırakıyosunuz ya ilacı regl oluyomusunuz o 7 günde baştan kendine göremi ayarlıyo hap regl dönemini yoksa olmanız gereken tarihtemi oluyosunuz
Canım ilacı ssk ödemiyor kendin alıyorsun..
ilaca reglinin 1. günü başlıyorsun 21 gün kullanıosunn 7 günlük ara var bu arada regl oluyorsun zaten 8. gün tekrar başlıyorsun.
benim gibi ilk defa yasmine başlayanlar ben bu hapın şişkinliğinden başağrısından ve iştah açımından 1. kutuyu bitirip bırakmaya karar verdim.
bırakırsam bi zararı varmı adet dönemlerim nasıl olur lütfen beni bilgilendirirmisiniz.ben yasmine adetimi 1 hafta öne almak için başladım fakat gecen seneki gibi tatilde geciktirici hap içerek tatilimi zehir etmek istemiyorum lütfen cvp yazın arkadaşlar
yasmini sürekli kullanan arkadaslar normalde ilaç kullanılırken alkok alınmaz
ama yasmini sürekli kullanıcaz alkol kullanımında bir sorun oluyormu
bide ilac en iyi sizce hangi saatte içilmeli?
winstonligt cım teşekkür ederim cnm sağol
peki sigara kullanıyorum ben o nasıl olucak
Amanın o ciddi konu işte.Bana da doktorum asla demişti.O zamanlar zaten bırakmayı düşünüyordum, kulak asmayıp "aman zaten bırakacağım" hesabı pek sallamadım.Ama itiraf edeyim bırakmayı bile denemek istemiyorum ve tam bir sigara bağımlısıyım.Hem çocuk hem kariyer hesabı, hem sigara hem de yasmin yan yana gidiyorlar.Ben de ilk kullanmaya başladığımda burdan sormuştum, malesef benim gibi sigarayla tüketen çok, ama zararı ya da riski büyük.Damar tıkanıklıklarına kadar gidebilecek ciddi boyutlarda.Ha herkeste çıkar mı? O ayrı.Kimin de iştah açmış, kiminde isteksizlik yaratmış, kiminde aşırı tüylenme yapmış ama herkese her riskli tarafı piyango misali çıkacak değil. (Bööö çok mu kendimi kandırıyorum ne? )
Özetli kuzum, ben yapamıyorum bari sen yap, sigarayla Yasmin'i birlikte götürme :umursamaz: