Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bulantı, sıkıntı, kuruluk, kilo alma yok hatta 2 beden incelip epey kilo verdim, ama bu dört ayda nerdeyse diz kapaklarıma inen selülitlerim çıktı :KK43: Herkese bir yan etkisi çıkıyor gibi, bana da bu çıktı pfff :sinifsinif:

slm kızlar ben de yakında evleniyorum bu ay başlıcam kullanmaya bu ilacı eczacı kullanma şeklini söyledi de o an benim de hiç bir nilgim olmadığı çin soramadım eve gelince incelerken geldi aklıma diyelim ki adetimin ilk günü başladım ilaca ve düzenli olarak kullandım bitti daha sonra nasıl devam edicem kullanmaya?
adet dönemimde de alıcak mıyım ilacı ya da adet bitene kadar kullanmayıp bittiği gün yeniden mi yeni kutuya başlayacağım?
kullanan arkadaşlarım açıklarsanız çok sevinirim

:1hug:

hee yaa basitt kistt 4cm:/ama..hap kulanıyorum..bide sogankürümüü yapsam ne:)opuyorumnanaktan

çokk saol moral olduu canımm:1hug:

Canım yaa bende adet düzensizliği için Civanperçemi içtim.
İçtiğim sürece adetim günü gününe oldu ama içmeyi bırakınca yine adetim olmadı düzensiz oldu.Bence en iyisi yasmin en yan etkisiz d.k.hapıolumunekankayizsmile

slm kızlar ben de yakında evleniyorum bu ay başlıcam kullanmaya bu ilacı eczacı kullanma şeklini söyledi de o an benim de hiç bir nilgim olmadığı çin soramadım eve gelince incelerken geldi aklıma diyelim ki adetimin ilk günü başladım ilaca ve düzenli olarak kullandım bitti daha sonra nasıl devam edicem kullanmaya?
adet dönemimde de alıcak mıyım ilacı ya da adet bitene kadar kullanmayıp bittiği gün yeniden mi yeni kutuya başlayacağım?
kullanan arkadaşlarım açıklarsanız çok sevinirim

canım ben 1 yıldır düzenli olarak korunma amaçlı kullanıyorum,ilk dr a gittiğimde bana"adetinin ilk günü ilk kutuya başla"dedi.öyle de yaptım sonra kutu bitince 7 gün ara veriyorsun o arada adetini oluyorsun,bitse de bitmese de 7.gün ilacını tekrar alıyorsun bu böyle devam ediyor...ama dr kontrolünde al bence,her vücuda göre ilaçlar var çünkü...

arkadaşlar benim hapım salı bitiyor ctesi regli oluyorum bunu değiştirme şansım varmı acaba bir bilginiz varmı

arkadaşlar benim hapım salı bitiyor ctesi regli oluyorum bunu değiştirme şansım varmı acaba bir bilginiz varmı

Bazı haplar varya geciktirici içiyorsun regl olmuyorsun onlardan içebilirsin ama yasmin kullanmışsın yan etkisi olur mu bilemem.Doktora yada eczacıya danışabilirsin.
Gerçi o haplarda regl düzenini bozuyo diye biliyorumm benfisfisfis

Bazı haplar varya geciktirici içiyorsun regl olmuyorsun onlardan içebilirsin ama yasmin kullanmışsın yan etkisi olur mu bilemem.Doktora yada eczacıya danışabilirsin.
Gerçi o haplarda regl düzenini bozuyo diye biliyorumm benfisfisfis

yasmin kullanıyorum evet düzene girdi çok şükürde 7 gün aralığını değiştirmek istiyorum ben onuda doktora sormak lasım sanırımboshayallersmile

Canım yaa bende adet düzensizliği için Civanperçemi içtim.
İçtiğim sürece adetim günü gününe oldu ama içmeyi bırakınca yine adetim olmadı düzensiz oldu.Bence en iyisi yasmin en yan etkisiz d.k.hapıolumunekankayizsmile

napalım demii bitkilerde ilaç giibiii:)Şeniz
çok geçmiş olsun bii düzelse şu kistler adetlerimiizz sevinncem ben yaa:):kedi:

dogru vaalahi hap yan etkisi piyasadaki em masumuu:1hug:

napalım demii bitkilerde ilaç giibiii:)Şeniz
çok geçmiş olsun bii düzelse şu kistler adetlerimiizz sevinncem ben yaa:):kedi:

dogru vaalahi hap yan etkisi piyasadaki em masumuu:1hug:

Ewt tatlım aynen öyle:1hug:
Biz en iyisi yasmine devam edelimma.s Bize pek yan etki yapmıyo nasılsa:1rolleyes:

5 gündür kullanıyorum hiçbir yan etkisi olmadı, içip içmediğimi bile hissetmiyorum. umarım hep böyle devam eder

kizlar ben de yaklasik 2 yildir yasmin kullaniorum, bir ay kadar once biraktim, tam adet olma zamanimda lekelenme gbi bisey oldu ama gerisi gelmedi, normal mi bole bisey yasayan var mi? adet miyim deil miyim anlamadimbilmiyorumkismile

kizlar ben de yaklasik 2 yildir yasmin kullaniorum, bir ay kadar once biraktim, tam adet olma zamanimda lekelenme gbi bisey oldu ama gerisi gelmedi, normal mi bole bisey yasayan var mi? adet miyim deil miyim anlamadimbilmiyorumkismile

cnm ben de 6 aydır kullanıyodum... geçen ay adetim bittikten sonra kullanmadım biraz dinleneyim dedim ama bu ay da adet olmadım 3 hafta geçti..:1no2: eczaneye falan da sordum dengeni bozmuş olabilir ama yine de bukadar oynamamsı gerekirdi dedi doktora gitmemi önerdi... ben de sıkıntılıyım olsam da kurtulsam valla...

cnm ben de 6 aydır kullanıyodum... geçen ay adetim bittikten sonra kullanmadım biraz dinleneyim dedim ama bu ay da adet olmadım 3 hafta geçti..:1no2: eczaneye falan da sordum dengeni bozmuş olabilir ama yine de bukadar oynamamsı gerekirdi dedi doktora gitmemi önerdi... ben de sıkıntılıyım olsam da kurtulsam valla...

ay aynen yabilmiyorumkismile ben biraz arastirdim internetten falan, ilk bikac ay duzensizlestirebiliomus ilaci birakinca, e tabi sonucta vucutta baya buyuk bi degisiklik oluo normaldir ama bole kac gundur lekelenme gbi oldu benim ona sasirdim, adetsem nie kanamam olmuo, deilsem lekelenme nie kac gun suruosempatiksalakcinni

arkadaşlar benimde hapımın bitmesine 6 gün var daha ama bugün koyu kahverengi bir akıntım başladı.yasmini 9-10 aydır kullanıyordum,hiç böyle birşey olmamıştı.tedirgin oldum çok fazla.regl olacak gibiyim sanki.oysa en az 8-9 gün sonra olmam gerekiyor.bu şekilde yaşayan oldumu hiç??hapa devam etsemmi bilemedim şimdi??

merhaba kızlar ben 25 yaşındayım pko luyum sağ ve sol yumurtalıklarımda çapları 32+17 31+ kistlerim
vardı doktorum yasmin verdi 3 ay kullandım sol tarafımdaki kistim yok oldu ve sağ taraftakide küçüldü ve kullandım 1. ayda bende iri sayılabilecek bir parça geldi salak gibi hastaneye götürmedim galiba ben düşük yaptım çünki çok sancılı bir andı

mrb tatlım her kutuda korunmak zorunda değilsin.ben buraya yeni üye oldum.ilk kutuda korunuyosun sadece.ben 4 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum hiç bir sorun yok

kızlar benim 2 sorum olucak lütfen cvp yazsanız sevinrm :)birincisi yasmin doğum kontrl hapını ssk ödüyomu hastaneden reçete yazdırılıyomu bi arkadaşım kendi almış sağlık ocağındaki kadın ona özel ilaç olduğunu 20 tl olduğunu isteyenin aldığını reçete olmadığını söylemiş..ikinciside 21 gün sona bırakıyosunuz ya ilacı regl oluyomusunuz o 7 günde baştan kendine göremi ayarlıyo hap regl dönemini yoksa olmanız gereken tarihtemi oluyosunuz

merhabalar..ben şuan reglimin 3.gününüdeyim ve düğünümden 10 gün öncede regl olıcam.şuanmı başlamam gerekiyor yasmine yoksa düğünümden önceki reglidemi???

X