- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.235
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basit kist ise kaybolur canım merak etme.Benim kistim 1 ayda kayboldu.
:Saruboceq::1hug:
:1hug:
hee yaa basitt kistt 4cm:/ama..hap kulanıyorum..bide sogankürümüü yapsam ne:)opuyorumnanaktan
çokk saol moral olduu canımm:1hug:
slm kızlar ben de yakında evleniyorum bu ay başlıcam kullanmaya bu ilacı eczacı kullanma şeklini söyledi de o an benim de hiç bir nilgim olmadığı çin soramadım eve gelince incelerken geldi aklıma diyelim ki adetimin ilk günü başladım ilaca ve düzenli olarak kullandım bitti daha sonra nasıl devam edicem kullanmaya?
adet dönemimde de alıcak mıyım ilacı ya da adet bitene kadar kullanmayıp bittiği gün yeniden mi yeni kutuya başlayacağım?
kullanan arkadaşlarım açıklarsanız çok sevinirim
arkadaşlar benim hapım salı bitiyor ctesi regli oluyorum bunu değiştirme şansım varmı acaba bir bilginiz varmı
Bazı haplar varya geciktirici içiyorsun regl olmuyorsun onlardan içebilirsin ama yasmin kullanmışsın yan etkisi olur mu bilemem.Doktora yada eczacıya danışabilirsin.
Gerçi o haplarda regl düzenini bozuyo diye biliyorumm benfisfisfis
Canım yaa bende adet düzensizliği için Civanperçemi içtim.
İçtiğim sürece adetim günü gününe oldu ama içmeyi bırakınca yine adetim olmadı düzensiz oldu.Bence en iyisi yasmin en yan etkisiz d.k.hapıolumunekankayizsmile
:1hug:
napalım demii bitkilerde ilaç giibiii:)Şeniz
çok geçmiş olsun bii düzelse şu kistler adetlerimiizz sevinncem ben yaa:):kedi:
dogru vaalahi hap yan etkisi piyasadaki em masumuu:1hug:
Ewt tatlım aynen öyle:1hug:
Biz en iyisi yasmine devam edelimma.s Bize pek yan etki yapmıyo nasılsa:1rolleyes:
kizlar ben de yaklasik 2 yildir yasmin kullaniorum, bir ay kadar once biraktim, tam adet olma zamanimda lekelenme gbi bisey oldu ama gerisi gelmedi, normal mi bole bisey yasayan var mi? adet miyim deil miyim anlamadimbilmiyorumkismile
cnm ben de 6 aydır kullanıyodum... geçen ay adetim bittikten sonra kullanmadım biraz dinleneyim dedim ama bu ay da adet olmadım 3 hafta geçti..:1no2: eczaneye falan da sordum dengeni bozmuş olabilir ama yine de bukadar oynamamsı gerekirdi dedi doktora gitmemi önerdi... ben de sıkıntılıyım olsam da kurtulsam valla...