Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
adetinin ilk günü kuallanmaya baslamak gerekıyor sonra 7 gun ara verıp yenı kutuya baslamalısın. ben 4-5 yıl boyunca yasmin kullandım ve bıraktıgım ay hamile kaldım kendi isteğimle:)) tavsiye ederim

benim de 13 haziranda düğünüm var doktor bugün bana yasmin verdi, önümüzdeki hafta başlayacağım, bakalım yan etkileri ne olacakkafamçokkarıştı

Kızlar aslına bakarsanız Yasmin kullandığınız için şanslısınız...
Ben de onu kullanıyorum. Baş ağrısı dışında hiçbir yan etkisini görmedim çok şükür...
Cildimi güzelleştirdi (sivilceleri yok ediyor), kilo verdirdi vs...
Ben çok memnunum bu haptan. Özellikle Diane 35 vs kullananlar çok şikayetçi kıllanmadan. şişkinlikten falan...

Bende 1.5 aydan beri yasmin kullanıyorum kilo verdim birde mide bulantısı oluyo.
Birde göğüslerimde şişlik var acıyoo
Sizin böyle bir şikayetiniz var mı?Ne zaman geçerrr şişlikler

Bende 1.5 aydan beri yasmin kullanıyorum kilo verdim birde mide bulantısı oluyo.
Birde göğüslerimde şişlik var acıyoo
Sizin böyle bir şikayetiniz var mı?Ne zaman geçerrr şişlikler

bende 4yıldır yasmin kulandım..sonra kestim basit kist çıktıı tekrar verdi dr um.

sen adettt düzenii içinmi kulNIYOSUN ...mide bulantın ilk 4 ay sürüyo vuct alışan kadar geçerr canımm...sivilce varsa bile geçiriyo bu hapbayanssulusmile

bende 4yıldır yasmin kulandım..sonra kestim basit kist çıktıı tekrar verdi dr um.

sen adettt düzenii içinmi kulNIYOSUN ...mide bulantın ilk 4 ay sürüyo vuct alışan kadar geçerr canımm...sivilce varsa bile geçiriyo bu hapbayanssulusmile

Bende de geçen ay kist çıktı doktor yasmin verdi 1 ay kullandım sonra ultrasyona girdim kistim kaybolmuş ama doktor 2-3 ay daha kullan dedi.

hormon ihtiva ettiği için,ilk zamanlarda,bulantı gibi,göğüslerdi şişkinlik gibi ,adet günlerinde değişiklik gibi şeyler yapabiliyor ama daha sonra bünye alışınca normale dönüyor,olağan şeyler yani.....

hormon ihtiva ettiği için,ilk zamanlarda,bulantı gibi,göğüslerdi şişkinlik gibi ,adet günlerinde değişiklik gibi şeyler yapabiliyor ama daha sonra bünye alışınca normale dönüyor,olağan şeyler yani.....

Şişlikler iner dimi
O zaman benm bünyem alışacak ben hapı kullanmayı bırakıcammohaoldumsmile

kızlar ya 1 yıl oldu tam yeni kutuyu da aldım,devam etsem bi sakıncası olmaz herhalde,aranızda 4-5 yıl kullananlar olmuş...herhangi bi sıkıntım olmadı şimdiye kadar adetlerim bile günü gününe oldu..var mı aranızda 1 yıldan sonrasını sakıncalı geçirenler???.

yasmini bende 8 ay kullandım ama her bünyeye farklı etki ediyo ben her ay 1 kilo aldım ve hapı bıraktım ama kiloyla başbaşa kaldım şuan da çocuğum olmuyo benim ablamda kullandı ona da mide bulantısı dışında bi etkisi olmadı 2 tanede çocuğu var

bende adet düzensizliği için yasmine başladım doktor tavsiyesiyle
inş. düzene girer şişip şişip patlıcam yoksa :kızgın:
dün ilk kez içtim herhangi bi yan etkisi olmadı ne bulantı ne baş ağrısı
inş böle devam eder bugun 2. içişim olcak

kızlar bende bir daha ki ay başlıcm kornumak için.düğünüm temmuzda.
acaba adet olsuğumda mı kullanmaya başlamalıyım yoksa adet bitince mi?

adetinin herhangi bi günü genelde 3.günü başlatıyorlar
adetinin 1 - 5. günü aralarında başlayabilirsin

X