Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Bana doktorum reglimin 3. günündeyim hemen bugün başla demiştibilmiyorumkismile

peki cnm diğer ay 2. kutuya baslarken yine adetin 3. günü mü baslıcam...

benim bildiğim
adetin 1. - 5. günü arası ilk kutuya başlanır. genelde 3. günü başlatırlar.
ilk kutu hap bittikten sonra ara verilir 7 gün
yani 8.günü ikinci kutuya geçilir
adet ol olma farketmez 8.gün hapı içiceksin ilk kutu hap bittikten sonra

kızlar ben de bu ay baslıcam ilk defa..şimdi ayın 28inde hasta olcam.ne zaman baslamam gerekiyor.

hasta olduğun ilk gün başlayacaksın canım. ben de bu ay ilk defa başladım.kutu bitince 7 gün ara verip 8. gün yeni kutuya başlayacaksın

benim bildiğim
adetin 1. - 5. günü arası ilk kutuya başlanır. genelde 3. günü başlatırlar.
ilk kutu hap bittikten sonra ara verilir 7 gün
yani 8.günü ikinci kutuya geçilir
adet ol olma farketmez 8.gün hapı içiceksin ilk kutu hap bittikten sonra

hasta olduğun ilk gün başlayacaksın canım. ben de bu ay ilk defa başladım.kutu bitince 7 gün ara verip 8. gün yeni kutuya başlayacaksın

tesekkürler kızlar...sağolun..opuyorumnanaktan

arkadaşlar bi kutu kullanıp bırakmanın bi zararı varmı sizde bi yan etki yaptımı bende ilk defa kullanan ama pişman olanlardanım.yasmine adetin 1. gunu başlamıştım ama 10 gundur hala kahverengi akıntıyla uğraşıyorum bıktım ya...deneyimli olan arkadaşlar cvp yazarmısınız

arkadaşlar bi kutu kullanıp bırakmanın bi zararı varmı sizde bi yan etki yaptımı bende ilk defa kullanan ama pişman olanlardanım.yasmine adetin 1. gunu başlamıştım ama 10 gundur hala kahverengi akıntıyla uğraşıyorum bıktım ya...deneyimli olan arkadaşlar cvp yazarmısınız

bende hiçbir sorun olmadı canım ama bünyeden bünyeye değişiyor, bence doktora tekrar gitsen iyi olur

mrb arkadaşlar deneyimlerinize dayanarak yasminle 2. kutudada adetten sonra lekelenme olursa primalotn gibi adet geciktirici lekeyi kesermi işe yararmı hormonlarımla bu kadar oynamak istemem ama önceden ayarlanmıi bi tatil
çunku tatilde çekilmez malum mayo bikini..doktoruma sorucam ama okadar ilgisiz bi bayandıki ağzından cımbızla laf aldım telefon açop soramıyorum da sanırım bidaha o doktora gitmicem
tek umudum kullananların yorumları hani denenmiş metodlar bi çok kişide 2. kutuda adet bitiminden sonra lekelenme olmamış ben bahtsız deveyim beni bulur kesin
bu yuzden hani o lekelenmeyi kesen bi ilaç varmı plssss yardımcı olun

yasmin göğüslerimi iki beden buyuttu kızlar hemde 6 ayda ben dogum yaptım bebeğimi emzirdim südyen bedenim deişmedi yasminde iki beden arttı haberiniz olsun

bugün 4. günüm kullanmaya başlayaı
şimdilik tek etkisi gögüsleri gercekten şişiriyor:) daha dolgun duruyor:):)
bende iştahımı acar diye korkuyordum aksine iştahım baya kesildi hiç bişey yemek istemiyorum

ben yaklaşık bir yıldır kullunıyorum fakat ne kilo yaptı ne dolgunluk falan hiç bişi yapmadı. Ama bana doktorum yasmini ilk verdiğinde adetin ilk günü başla bittiğinde ara ver ve sonra her adetinin ilk günü tekrar başla demişti ve ben o şekilde kullunıyorum hep... ılaç bitince her ay ilacı bıraktıktan tam 4.gün öğleden sonra hep hastalanırım ve tekrar ilaca başlarım doktorumun verdiği kullanım şekli bu bana 7 gün ara ver demedi...

ben yaklaşık bir yıldır kullunıyorum fakat ne kilo yaptı ne dolgunluk falan hiç bişi yapmadı. Ama bana doktorum yasmini ilk verdiğinde adetin ilk günü başla bittiğinde ara ver ve sonra her adetinin ilk günü tekrar başla demişti ve ben o şekilde kullunıyorum hep... İlaç bitince her ay ilacı bıraktıktan tam 4.gün öğleden sonra hep hastalanırım ve tekrar ilaca başlarım doktorumun verdiği kullanım şekli bu bana 7 gün ara ver demedi...

mrb berre ben 4 yıldır kullanıyorum yasmin ni ben 7 gün ara verip kullanıyorum.bende senin gibi ne kilo yaptı nede başka bişey çok memnunum.banim adetlerim çok sancılı geçiyordu.her ay acillere tanışınıyodum.şimdi ise acilin kapısından bile geçmiyorum..çok şükür..herkese tavsiye ederim yasmin mi...

Merhaba hanımlar,
Bende yeni evlendim evlenmeden 1 hafta önce adet oldum ve adetimin 1.gününden itibaren yasmin kullandım. İçinden sadece 1 hap içmeyi unuttum ,aradan 24 saat geçmişti o hapı almadım diğer günler normal devam ettim şuan 1kutum bitti tabi o unuttuğum günün hapı içerisinde duruyor. Şuan 7 günlük araya girdim adet olmayı bekliyorum. Benimde ara kanamalarım oldu ve en önemlisi bu unuttuğum hap nedeniyle hamile kalma ihtimalim olurmubilmiyorumkismile Bu 7 günlük arada (şayet adet olmazsam) ilişki sırasında ek koruma gerekirmi? Daha yeniyim bilgilendirin şu taze gelini :kedi:

Merhaba hanımlar,
Bende yeni evlendim evlenmeden 1 hafta önce adet oldum ve adetimin 1.gününden itibaren yasmin kullandım. İçinden sadece 1 hap içmeyi unuttum ,aradan 24 saat geçmişti o hapı almadım diğer günler normal devam ettim şuan 1kutum bitti tabi o unuttuğum günün hapı içerisinde duruyor. Şuan 7 günlük araya girdim adet olmayı bekliyorum. Benimde ara kanamalarım oldu ve en önemlisi bu unuttuğum hap nedeniyle hamile kalma ihtimalim olurmubilmiyorumkismile Bu 7 günlük arada (şayet adet olmazsam) ilişki sırasında ek koruma gerekirmi? Daha yeniyim bilgilendirin şu taze gelini :kedi:

mrb canım allah mesut etsin öncelikle.1. kutu bittikten sonra diğer kutuya başlayısıya kadar korunuyosun zaten.hapı içerken o günkü hapı içmeyi unuttuysan eğer ertesi gün 2 tane hap içebiliyosun.ben 4 yıldır kullanıyorum sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin...zemuszemus

mrb canım allah mesut etsin öncelikle.1. kutu bittikten sonra diğer kutuya başlayısıya kadar korunuyosun zaten.hapı içerken o günkü hapı içmeyi unuttuysan eğer ertesi gün 2 tane hap içebiliyosun.ben 4 yıldır kullanıyorum sormak istediğin bişey olursa sorabilirsin...zemuszemus

Çok sağol canımmm demekki o hapı içecektim ama ben bıraktım 2 tane birden içmem zararlı olur diye ohaoldumsmile Bu 7 gün boyunca ek korunma şart yanibilmiyorumkismile

:bbo:10 temmuzda düğünüm var..ve benim yıllardır adetlerim düzensiz.bu yüzden düğün zamanına denk gelmesin diye doğum kontrol hapı kullanmaya karar verdim.ancak adetin ilk günü başlamak diye bişey doğru mu..eğer korunma bakımındansa bu durum; benim 1 ay var önümde..
dün doktora gittim yasmin verdi adetin düzensiz olduğu için şu an adet olmaya kalksam bu sefer de süre geçiyor bu nedenle doktor da hapı her gün içersen o ay adet olmazsın kafan da rahat olur dedi..bu ne kadar doğru ben anlayamadım???Lütfen yardım edin..ne yapmalıyımmmmm..

Hanımlar bir bakıverin ya :KK43: ilk kutum bitti 7 günlük arada 4. gündeyim ama adet olmadım eyvahedigeldismile aynı problemi yaşayan varmı illaki bu arada adet görmem şartmı bilmiyorumkismile

Hanımlar bir bakıverin ya :KK43: ilk kutum bitti 7 günlük arada 4. gündeyim ama adet olmadım eyvahedigeldismile aynı problemi yaşayan varmı illaki bu arada adet görmem şartmı bilmiyorumkismile

sıkıntı yapma bebiş bende bazen hapı bıraktıktan sonra 4. gün olduğum oluyorr.. sen düzenini bozma vücudun belki lışma aşamasındandır şakkıdı

sıkıntı yapma bebiş bende bazen hapı bıraktıktan sonra 4. gün olduğum oluyorr.. sen düzenini bozma vücudun belki lışma aşamasındandır şakkıdı

Bende öyle diyorum vücudum alışma aşamasındadır diye ama normalde benim adet günüme daha var ama ilaca göre olmam gerekiyor bilemedim iştebilmiyorumkismile bu 7 günde olmazsam peki eyvahedigeldismile

X