Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Benimde hastaneden bir arkadaşım kullanıyor gayet memnun hiç kiloda yapmadı onda zaten netten araştırdım yasmin en az yan etkisi olan doğum kontrol hapıymış..

kızlar 6 aydır kullanıyorum ben ilk ay çok az bir bulantım oldu oda bir kaç gün
daha sonra hiç bir yan etki görmedim ama herkese aynı etkiyi göstermiyor
ve yan etkisi en az olan ilaç bu

Ben de yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum, korkarak başlamıştım yanetkilerinden dolayı ama bende herhangi bi yanetkisi olmadı. Bünyeye göre farklılık gösterdiğine kesinlikle katılıyorum.
En güzeli kısa bir süre deneyip görmek.
Ben açıkcası sivilcelerim için asıl başladım gerçi bir etkisini göremedim daha. Merak ettiğim acaba kullanıpda sivilceleri geçmiş, cildi düzelmiş olan varmı burda? Ve ne kadar zamanda etki ettiğini sormak istiyorum.

merhaba arkadaşlar ben yeniyim.
ilk günler mide bulantısı oluo ama geçio 1 hafta sonra.,

bana lütfen yardımcı olurmusunuz
yasmini 2 haftadır kullanıyorum ama yine de ek korunma uyguluyoruz çünkü korkuyorum. korkmama gerek warmı????

bir de bugün unuttum ilacı 9 saat sonra içtim. birşey olur mu?

lütfen yardımınızı bekliyorummm mirmirmirmir

canımm ben 2 haftadır kullanıyorum minik siwilceler yok oluo gibi ama dün sabahtan beri tam 3 tane kocaman siwilce çıktı. yasminden midir bilmiorum. ben yine gelişmeleri yazarım. bilmiorum ama ondan değildir diye düşünüorum çünkü daha çok yeni kullanıorum.

merhaba arkadaşlar ben yeniyim.
ilk günler mide bulantısı oluo ama geçio 1 hafta sonra.,

bana lütfen yardımcı olurmusunuz
yasmini 2 haftadır kullanıyorum ama yine de ek korunma uyguluyoruz çünkü korkuyorum. korkmama gerek warmı????

bir de bugün unuttum ilacı 9 saat sonra içtim. birşey olur mu?

lütfen yardımınızı bekliyorummm mirmirmirmir

Merhaba ben haziranda düğünüm olacak ve direk korunmak istiyorum gidebileceğim bir doktor yada hastane öneriniz varmıdır? . çünkü hap ile korunma yapmak istiyorum ama öncesinde muayne olmak istiyrum . Yardım edermisiniz.

benimde göğüslerimi büyüttü ama çok az . tabi ben bu durumdan memnunum çünkü göğüslerim çok küçükkk :1rolleyes: bir de baş ağrım oluo onu da ağrı kesiciyle halledioruz bakalım :s

bu arada kissemm canım çok teşekkür ederim. içimi rahatlattın :)

yasmin ben de hiç yan etki yapmadı,son derece güvenli ayrıca ama ben de göügslerde bi değişiklik yapmadı aslında kullanmamın bi nedeni de büyür diye okumuştum ama tık yok:1no2:

cnm ben ınternnetn okumustum unuttuysn dıyelım dunkunu unuttun bugun yerıen ıc hemen sonra bugun ıcecegınıde saatınde ıc

kızlar bendmde 12 /4 nikahım var doktora gıtıtm bana yasmın verdi
ama birde farluatl verdı ben dedımkı doktora dugunumle aynı gun adet goruyorum ama farlutal sokturucuymus anlamadım ya

kızlar merhaba,

bende 9 ay yasmin kullandım bendede kilo artışı oldu 5 kilo kadar bıraktım.ilacı bırakalı 35 gün oldu ama hala regl olmadım.doğal yollarla korundum ama korkuyorum hamile olabilirmiyim?

kızlar merhaba,

bende 9 ay yasmin kullandım bendede kilo artışı oldu 5 kilo kadar bıraktım.ilacı bırakalı 35 gün oldu ama hala regl olmadım.doğal yollarla korundum ama korkuyorum hamile olabilirmiyim?

yasmin hala koruyordur bence canım ama yine de test yapsan içini rahatlatırsın bencefisfisfis

benim cildimi tertemiz yaptı..:ecrin_bebek:
Etkisinide ilk zamanlarda fark ettirdiyerimseniben

ilaçtan önce 32-35 günde bir regl oluyodum herhalde ilacı bırakınca yine eskiye döndü.ben başka bir rahatsızlığım için ilaç kullanıyorum ve ilacı kullanırken hamile kalmamam gerekiyor.1-2 gün daha bekleyip test yapıcam.inşallah yoktur varsa aldırmam lazım çok üzülürüm.(((((((((

merak ettim ne oldu bi gelişme warmı canım??

yok canım ya hala olmadım (((((((( bugün çıkabilirsem test yaptırıcam uyku falan kalmadı valla(((((((

bugün sağlık ocağına gittim kandan bakamıyorlarmış ama idrar testi yaptılar.Sonuç NEGATİF çıktı.Valla içim rahatladı.Ohhhhh beeee:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…