Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
ben kesinlikle tavsiye etmem 7 ay kullandım bacağımda damar tıkanıklığı oldu hiç masum bi ilaç değil kızlar bırakın kocalarınız korunsun niye hormonlarınızla oynuyosunuz benim yeni aklım başıma geldi

evet. bırakın fiyatının yüksek olmasını.....bana da yan etki yaptı.nefes e doyamaz oldum .balık gibi nefes almaya çalışıyordum.

bende 2 aydır kullanıyorum
şimdilik bi ryan etkisi yok gibi
ama her bünyede farklı etki gösteriyormuş
arkadaşlar dokturum öyle söylemişti.

bende 1seneye yakın kullandım fazla yan etkisin göremedim sadece biraz selülit yaptı sanırım okadar

yasmin bende sürekli kahverengi lekelenme,göğüslerde hassasiyet,çökgün ruh hali,kabızlık ve en önemlisi müthiş cinsel isteksizliğe yol açtı.libidom neredeyse sıfırlandı.bırakır bırakmaz bütün şikayetlerim yokoldu.en masumu buysa,diğerlerini düşünemiyorum.

bayanlar biliyorum doktora sormalıyım ama belki bilgisi olan vardır diye öncelikle buraya yazayım dedim. ben yasmini 5 aydır kullanıyorum. adetlerim acaip düzenli hale geldi. 5 aydır perşembe son hapı içiyorum sonraki salı sabah regl oluyorum ve reglim en fazla 5 gün içinde bitiyor. ama sorunum şu ki bu hafta yüzmeye başlıyorum ve tek seçeneğim cuma akşam havuza gidebilmem. yani her ayın bir haftası yüzemiycem. regl günümü ctesi ya da pazara denk getirmek için kutuya başlama tarihimi değiştirsem dengem bozulur mu acaba? şimdi 5 aydır cuma başlıyorum, bu ay değiştirip 7gün değilde 4 gün ara verip yeni kutuya başlasam ne olur bileniniz var mı?

kızlar gunaydınn ya bişi öğretmen istıyorum adetımın son gunu ilişkiye grdik yasmın ilacı korurmuu siszcxe

ben ilk defa bu ay yasminle korundum ve ek koruma yapmadık ve adetim başladı yani hamile kalmamışım demii?? ilk kutu olunca meraklandım??

kızlar gunaydınn ya bişi öğretmen istıyorum adetımın son gunu ilişkiye grdik yasmın ilacı korurmuu siszcxe

evet koruyo merak etme bende de öyle zamanlar olmuştu kalmadım gebe bide zaten hapı bıraktıktan sonra 3 ay etkisi varmış öyle diyo doktorlar ben 6 ay kullanduım 1.5 ay önce bıraktım gebe kalmadım hala hapı bıraktıktan 35 gün sonra adet gördüm biraz geçikti sadece

bana da verdi doktor yasmin...kist olduu için kullanıcam...bu ilaç piyasadaki ilaçların en iyisiymiş...sigarakullananlar için uygun değilmiş ve 5 yıl ksintisis kullanılabiliyormuş...b ark kullanıyodu çok memnundu...inş benm de kistim küçülecek...

cnm sibelcim korkma bende yeni evliyken kullanıyordum gebe kalma gibi bir sıkıntın olmaz çok güzel bir ilaç için rahat olsun

bende kullanıyorum kilo aldırıyor 1 veya 2 kğ kadar ama zararsız yan etkileri yok dencek kadar az hoşcakalın

kızlar merhaba ben yeni üye oldum birşey öğrenmek istiyorum.yasmin e 4 gün önce başladım ve ilk kullanıyorum.ben ama adetliyken başlamadım ve 2. günümde olan ilişkiyle hamile kalma olasışığım varmıdır ki hap hemen koruyor mu cvp yazın lütfen merak ettim ve endişelendim şimdi...

sigara kullanan bayanların kesinlikle kullanmaması gerekiyomuş. çünkü beyin damarlarında tıkanma yapıyomuş diye duydum.

hapın cinsel isteksizlik yaptığını ben de düşünüyorum.piyasadaki en güvenli hap olduğu için mecburen kulnaıyorum işte ne yapıcaz artık.

kızlar merhaba ben yeni üye oldum birşey öğrenmek istiyorum.yasmin e 4 gün önce başladım ve ilk kullanıyorum.ben ama adetliyken başlamadım ve 2. günümde olan ilişkiyle hamile kalma olasışığım varmıdır ki hap hemen koruyor mu cvp yazın lütfen merak ettim ve endişelendim şimdi...

canım ilk günden itibaren tam koruma sağlıyor demişti doktorum...

X