- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
yasminde ilk kutum cuma günü bitti bugun pazar 2 gundur adetım gelmıyor ne yapıcam ben eyvahedigeldismile
4. gün regl oldum canım. ama bu sivilceler çok moralimi bozdu. büyük ihtimal bırakacağım.ria falan düşünüyorum. ondan da korkuyorumeyvahedigeldismile
yasminde ilk kutum cuma günü bitti bugun pazar 2 gundur adetım gelmıyor ne yapıcam ben eyvahedigeldismile
kızlar merhaba,
benim merak ettiğim konu biz dün korunmasız olarak ilişkiye girdik ve ilişkiden sonra birtane yasmin aldım. yasmini ilk defa dün kullanmaya başladım ve adetim biteli birkaç gün oluyor .normalde yasminin kullanımına adetin ilk günü başlanması gerekiyormuş ama benim adetim 3 gün önce bitti ve yasmini ilişkiden sonra aldım.bu durumda yasminin koruyuculuğu varmıdır yoksa herşey için geçmi kaldımbilmiyorumkismile
hmm benım bıldıgım boyle bır koruyuculugu yok.yanı ılıskı sonrası kullanımla.hele kı ılk basladıgın gun.umarım korkulacak bır durumun yoktur.[/QUOTE
umarım yoktur canım, ama banada sanki senin dediğin gibiymiş gibi geliyor hatta 2 gündür kasıklarımda batma akıntı yaşıyorum belki psikolojik ama bekleyip görmekten başka çare yok artık olduysa geçmiş ola bilmiyorumkismile
Kızlar cuma gunu bitmişti ilk kutum bugun pazartesi sabah 1 damla kan vardı iç çamasırımda adetmi oldum anlamadım ama hafif adet agrısı var karnımda ped taktımda gelmıyor gıbı cok cok az yok gibi ne oluyor anlamıyorum eyvahedigeldismile
bi damla kan geldi bugun o adetin belirtisimi peki?
İstersen konunun devamına da bakabilirsin.Yardımcı olabilmiş olmak umuduyla a.s.selam haklısınız eczaneye teyit ettirdim ambalaj değişikliğç var ancak içerik aynı ve biz yıllardır bu ilacı doğum kontrol amaçlı da pcos hastalarında kullanıyoruz. içiniz rahat olsun.
doktorum bana aknelerim için yasmin önerdi. aynı zamanda polikşstik over var. daha önce diane 35 kullandım. aknelere iyi geldi fakat bir kaç kilo aldığım için hiç memnun kalmadım. Aynı zamanda güneşle beraber doğum kontrol hapı leke yapıyor diyorlar. Oyüzden şuanda yasmin kullanmaya çekiniyorum. Diane 35 ve yasmin kullananlar,ikisi arasında bir fark olduğunu söyleyebilir mi? yasmin de kilo aldırıyor mu acaba ve yazın kullanan var mı?