takılır canım spiralin doğumla ilgisi yok.bi hapım kaldı.ben de yapıcammerhaba bende 2 yıldır yasin kullanıyorum kilo almadım ama selülit ve yüzümde leke yatı hala kullanıyorum.sipral taktırmak istiyorum ama daha hiç doğum yapmadım acaba takılırmı ilerde çocuğum olmazsa
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım.yasmin kullanmaya 2 ay önce başladım.1. kutum bittiğinde ertesi gün regl oldum.fakat 2. kutum 2 gün önce bitti ve ben hala regl olmadım.bir sorun mu var acaba?bir de şu 7 gün ara verme olayında yanlış mı yapıyorum.ilacım çarşamba bittiyse haftaya çarşamba ilaca yeniden başlıyorum.burada çok bilgi verilmiş.bana da yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler.
ben adetin 5.günü başlıyorum hep.ara verme olayını hiç duymadım.hadi arada hamile kalınırsa.hap biter en fazla 5-6 gün sonra gelir adetim.bence bi doktorla görüş.kadın doğumcunu telden arayıp sor canım vakit geçmeden
kızlar ya bend eacayip iştah açtı ve şişme yaptı sizlerdede oldumu böle belirtiler birden ekmek gibi mayalandı vucudum analamdım gittimafoldumben
herkese merhaba bende aranıza yeni katıldım.yasmin kullanmaya 2 ay önce başladım.1. kutum bittiğinde ertesi gün regl oldum.fakat 2. kutum 2 gün önce bitti ve ben hala regl olmadım.bir sorun mu var acaba?bir de şu 7 gün ara verme olayında yanlış mı yapıyorum.ilacım çarşamba bittiyse haftaya çarşamba ilaca yeniden başlıyorum.burada çok bilgi verilmiş.bana da yardımcı olursanız sevinirim.iyi günler.
Canım, kutu bittiğinde verilen 7 günlük aradan kasıt; ilacın içilmeyeceği gün sayısı. Yani 7 gün hiç hap kullanmayacak, 8. gün alacaksın. Önceki kutuya başladığın gün ile sonraki kutuya başlama günün aynı olacak. Diyelim kutuya perşembe başladın, çarşamba biter ilaç, sonra 7 gün hiç içmeyeceksin 8. gün olan perşembe günü başlaycaksın. kaydirigubbakcemile5
kızlar bende bişey sormak istiyorum. yasmin korumaya ne zaman başlıyor? kimisi 1 ay, kimisi 2 ay diyor. prospektüsünde de 7 gün diyor. anlamadım gitti
kızlar bende bişey sormak istiyorum. yasmin korumaya ne zaman başlıyor? kimisi 1 ay, kimisi 2 ay diyor. prospektüsünde de 7 gün diyor. anlamadım gitti
ya kutu bitti ama ben hala regl olamadım.
2. kutuya başlamalı mıyım.
of yaaa çocuk ıstemıyorum da ne yapacaımmm
iyi günler arkadaşlar
benim minik bir problemim var
yaklaşık 9 aydır yasmin kullanıyorum.polikistik over için.17 ekimde düğünüm var ve o gün ilacım bitiyor.balayımı adet bekleyerek geçirmek istemiyorum
1 ağustosta başlamam gerekiyordu.aksilik mi diyim ne diyim ben ilacı içmeyi unuttum.2 gün geciktirmem acaba doğum kontrolü için bi aksilik çıkartır mı??
doktoruma ulaşamıyorum sabahtan beri ve hala yeni kutuya başlamadım
belki bana yardımcı olabilirsiniz*
canım adetinin ilk günü başlarsan hemen korumaya başlıyor yasmin eğer adetin sonraki günleri kullanmaya başladıysan ilk ay ek koruma gerekiyo a.s