Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
hapı kullandıktan sonra bir kutu bittiğinde 7 gün ara verdin mi vermediysen o adeti geçiktiriyo

açıkcası hapın son günü düğün günümüze denk geldiginden telaştan unutuum içmeyi ve gün dendigi gibi ara verip 8. gün basladım 2. kutuya yani bi günlük bi unutma sözkonusu

açıkcası hapın son günü düğün günümüze denk geldiginden telaştan unutuum içmeyi ve gün dendigi gibi ara verip 8. gün basladım 2. kutuya yani bi günlük bi unutma sözkonusu

Aklına geldiği anda hapını yutsaydın keşke arkadaşım. Ek koruma gerekebilir bu durumda. En yakın sağlık ocağı aile planlaması birimine danışınız net bir bilgi için...

hapı bıraktım 2 ay gibi bir süredir adet görmüyorum acaba hamilemiyim diye düşünüyorum ancak bıraktıktan sonra adet oldum ve ondan sonra hemen hemen 2 aydır adet olmuyorum acaba hamilelik söz konusu olur mu?hapı kullanmayı bıraktıktan sonra ve adet olmadan 7 gün öncesibe adar cinsel birliktelikte yaşamadım kafam karıştı tecrübelerınız varsa yardımcı olurmusunuz bilgi vermek adına.

ya polikistik over için kullanan yok mu bu hapı :KK43: 28 mmlik bnm kist...kaç kutuda yok olur acaba...ayrıca ilk kutum bitti bir hafta ara verdm bu gec eiçicem yine ama sivilcelerimde hala düzelme olmadı...kiste baglı sadece agzımın etrafında cıkan svilceler var...hiç gelişme olmadı...ayrıca lekelenme dediginiz sey nedir...yani bende de oldu sanırım...her gün kan gibi ama brz daha kaverengiye dönük bir sıvı oldu...ama çamaşırdan taşmayacak kadar az...cidden sadece "lekelenme" bıraktı...inş ameliyat olmak zorunda kalmam kist için... :KK43::KK43: bekarlarda az görülüyormus bu kist ama gelir de henüz 17 yasında olan beni bulut zaten... :KK43:

kaydirigubbakcemile3hapı bigün bırak hamile kalma riskin oluyo ama hamile kalmayı isteyip hapı bırak bekle dur kafamçokkarıştı bu nası iş annamadım ben kaydirigubbakcemile3

ya polikistik over için kullanan yok mu bu hapı :KK43: 28 mmlik bnm kist...kaç kutuda yok olur acaba...ayrıca ilk kutum bitti bir hafta ara verdm bu gec eiçicem yine ama sivilcelerimde hala düzelme olmadı...kiste baglı sadece agzımın etrafında cıkan svilceler var...hiç gelişme olmadı...ayrıca lekelenme dediginiz sey nedir...yani bende de oldu sanırım...her gün kan gibi ama brz daha kaverengiye dönük bir sıvı oldu...ama çamaşırdan taşmayacak kadar az...cidden sadece "lekelenme" bıraktı...inş ameliyat olmak zorunda kalmam kist için... :KK43::KK43: bekarlarda az görülüyormus bu kist ama gelir de henüz 17 yasında olan beni bulut zaten... :KK43:

canım senin küçükmüş bile benim 60 mm di ben hem evlenecegim için hemde kistim için kullanıyorum. daha 4 gün oldu. bende suan için bir yan etkiside olmadı.

merhaba,
bende korunma yöntemi olarak yasmin düşünüyorum ama..doktorumla henz görüşmedim..
sayfaların hepsinide okuyamadım..kullanan bir arkadaş iyi yanlarını ve kötü yanlarını yazabilirmi

merhaba,
bende korunma yöntemi olarak yasmin düşünüyorum ama..doktorumla henz görüşmedim..
sayfaların hepsinide okuyamadım..kullanan bir arkadaş iyi yanlarını ve kötü yanlarını yazabilirmi

tatlım şimdi şöyle;

kilo aldırabiliyor.göğüslerini büyütebiliyor ,ilk zamanlar baş ağrısı ve mide bulantısı ara lekelenmeler yapabiliyor. ama bunların hiçbiri bende olmadı. tabii tüm bunlar bünyeye göre farklılık göstermekte eğer sigara kullanıyorsan doğum kontrol haplarından uzak durmalısın.damar tıkanıklığı yapıyor migrenin varsa onu tetikleme imkanı da yüksek ama bende bunuda yapmadı.dediğim gibi bünye meselesi.yasmin dazajı en düşük hap olduğu için yan etkileri de ya çok hafif yada hiç yaşamıyorsun.haa bide cinsel isteksizlik ve kuruluk yapma ihtimali var.

gelelim iyi yanlarına;

bi kere korunmasız ilişkinin keyfini ilk aydan itibaren sürebilirsin.adetin ilk günü başlarsan içmeye ilk ayda koruyor. sivilcelere iyi geliyor. rahim kanserine karşı koruma sağlıyor.adetlerin her ay tam gününde ve çok düzenli oluyor. cildini güzelleştiriyor.
yumurtalık kistlerini yok ediyor.

böyle işte canım umarım faydalı olabilmişimdir.

merhaba,

Bir de Belara'yı tanıyalım. Şuan birçok doktorun tavsiye ettiği ilaç bu. 2 arkadaşım da yeni başladı, farklı şehirlerde, onlara da doktor Belara'yı tavsiye etmiş. Bana da Belara'yı tavsiye etti. Dün başladım. Aşağıdaki konuyu okuyunuz, diğer sayfalarını da tabi. Az da olsa fikir sahibi olabilirsin;

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...ara-do287um-kontrol-hap305-kullananlar-2.html

merhaba,

arkadaşım ben 2 buçuk sene yasmin kullandım çok rahattım birazcık kilo aldırdt ama bana göre iyi oldu zaten zayıf biriydim.şimdi dahaiyi oldu.bence dene sende herhangi bi yan etki yapmazsa devam et derim.naniknanik

cycprognova ilacı kullandım adetimi anormal yaptı azalttı bilgisi olan varsa yazsın
kontrolda oldum prolaktin yüksekti indi 1 haftada doktor ilaç vermedi

tatlım şimdi şöyle;

kilo aldırabiliyor.göğüslerini büyütebiliyor ,ilk zamanlar baş ağrısı ve mide bulantısı ara lekelenmeler yapabiliyor. ama bunların hiçbiri bende olmadı. tabii tüm bunlar bünyeye göre farklılık göstermekte eğer sigara kullanıyorsan doğum kontrol haplarından uzak durmalısın.damar tıkanıklığı yapıyor migrenin varsa onu tetikleme imkanı da yüksek ama bende bunuda yapmadı.dediğim gibi bünye meselesi.yasmin dazajı en düşük hap olduğu için yan etkileri de ya çok hafif yada hiç yaşamıyorsun.haa bide cinsel isteksizlik ve kuruluk yapma ihtimali var.

gelelim iyi yanlarına;

bi kere korunmasız ilişkinin keyfini ilk aydan itibaren sürebilirsin.adetin ilk günü başlarsan içmeye ilk ayda koruyor. sivilcelere iyi geliyor. rahim kanserine karşı koruma sağlıyor.adetlerin her ay tam gününde ve çok düzenli oluyor. cildini güzelleştiriyor.
yumurtalık kistlerini yok ediyor.

böyle işte canım umarım faydalı olabilmişimdir.

canım benim ne güzel açık açık anlatmışsın.ben hapa yeni başlayanlardanım 1 temmuzda adetimle başladım 26 temmuzda düğünüm var.yasmini doktor önerdi bana bir kutu bittiğinde 70 gün ara verceksin dedi.ama sürede adet olunuyormu öyleyse benim düğünüme denk geliyor.doktorla gidip konuşacağım ara vermeyim 2.kutuya devam edersen adet olunmadığını duymuştum doğrumuki?????

serez hapı kullandıgın surece adet olmazsın bıraktıgında olursun
yasmin kullandım ben bır ay ama kalbımde sıkışma yaptı sigara kullanlara yapıyormus doktor oyle dedı bende bıraktım

serez hapı kullandıgın surece adet olmazsın bıraktıgında olursun
yasmin kullandım ben bır ay ama kalbımde sıkışma yaptı sigara kullanlara yapıyormus doktor oyle dedı bende bıraktım

Sigarayı mı, hapı mı bıraktın kaydirigubbakcemile2 Ben hapa başladığım gün sigarayı da bıraktım, kendime söz verdim ve oldu. Bugün 4. günümdü ve hala hiç sigara içmedim sositososito

serez ara vermeden 2.kutuya geçersen adet olmazsın. daha sonra adet olursun. 7 günlük arada adet olunuyor.

serez ara vermeden 2.kutuya geçersen adet olmazsın. daha sonra adet olursun. 7 günlük arada adet olunuyor.

çok saol tatlım o zman hemen 2.kutuya başlayayımda 2. kutu bittiğinde 7 gün ara vereyim peki o zman ben 2 ay adet olmamış mı olucam kusura bakmayın bu konuda epey bilgisizim bilinçsiz bir şey yapmak istemiyorum.hapa ilk başladım daha ilk kutum 2. kutu bittiğinde mi ara vereyim ben???

X