Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açıkcası hapın son günü düğün günümüze denk geldiginden telaştan unutuum içmeyi ve gün dendigi gibi ara verip 8. gün basladım 2. kutuya yani bi günlük bi unutma sözkonusu
canım bekle gör umaım bişey olmaz
cevabını yaz
merakta bırakma
Tamam 2 günüm kaldı hap bitsin. Gelişme olursa haber veririm:)
ya polikistik over için kullanan yok mu bu hapı 28 mmlik bnm kist...kaç kutuda yok olur acaba...ayrıca ilk kutum bitti bir hafta ara verdm bu gec eiçicem yine ama sivilcelerimde hala düzelme olmadı...kiste baglı sadece agzımın etrafında cıkan svilceler var...hiç gelişme olmadı...ayrıca lekelenme dediginiz sey nedir...yani bende de oldu sanırım...her gün kan gibi ama brz daha kaverengiye dönük bir sıvı oldu...ama çamaşırdan taşmayacak kadar az...cidden sadece "lekelenme" bıraktı...inş ameliyat olmak zorunda kalmam kist için... bekarlarda az görülüyormus bu kist ama gelir de henüz 17 yasında olan beni bulut zaten...
merhaba,
bende korunma yöntemi olarak yasmin düşünüyorum ama..doktorumla henz görüşmedim..
sayfaların hepsinide okuyamadım..kullanan bir arkadaş iyi yanlarını ve kötü yanlarını yazabilirmi
merhaba,
bende korunma yöntemi olarak yasmin düşünüyorum ama..doktorumla henz görüşmedim..
sayfaların hepsinide okuyamadım..kullanan bir arkadaş iyi yanlarını ve kötü yanlarını yazabilirmi
merhaba,
tatlım şimdi şöyle;
kilo aldırabiliyor.göğüslerini büyütebiliyor ,ilk zamanlar baş ağrısı ve mide bulantısı ara lekelenmeler yapabiliyor. ama bunların hiçbiri bende olmadı. tabii tüm bunlar bünyeye göre farklılık göstermekte eğer sigara kullanıyorsan doğum kontrol haplarından uzak durmalısın.damar tıkanıklığı yapıyor migrenin varsa onu tetikleme imkanı da yüksek ama bende bunuda yapmadı.dediğim gibi bünye meselesi.yasmin dazajı en düşük hap olduğu için yan etkileri de ya çok hafif yada hiç yaşamıyorsun.haa bide cinsel isteksizlik ve kuruluk yapma ihtimali var.
gelelim iyi yanlarına;
bi kere korunmasız ilişkinin keyfini ilk aydan itibaren sürebilirsin.adetin ilk günü başlarsan içmeye ilk ayda koruyor. sivilcelere iyi geliyor. rahim kanserine karşı koruma sağlıyor.adetlerin her ay tam gününde ve çok düzenli oluyor. cildini güzelleştiriyor.
yumurtalık kistlerini yok ediyor.
böyle işte canım umarım faydalı olabilmişimdir.
serez hapı kullandıgın surece adet olmazsın bıraktıgında olursun
yasmin kullandım ben bır ay ama kalbımde sıkışma yaptı sigara kullanlara yapıyormus doktor oyle dedı bende bıraktım
serez ara vermeden 2.kutuya geçersen adet olmazsın. daha sonra adet olursun. 7 günlük arada adet olunuyor.