çok saol tatlım o zman hemen 2.kutuya başlayayımda 2. kutu bittiğinde 7 gün ara vereyim peki o zman ben 2 ay adet olmamış mı olucam kusura bakmayın bu konuda epey bilgisizim bilinçsiz bir şey yapmak istemiyorum.hapa ilk başladım daha ilk kutum 2. kutu bittiğinde mi ara vereyim ben???
bende sizlere bir şey sormak istiyorum
doğum kontrol hapına adetin ilk günü başladınız
ve bittikten sonra 7 gün içinde adet oldunuz
2. kutuya ne zaman başlanması gerekiyor
canım hamile olmayasın test yaptınmı
kızlar ağustosta tatile çıkmayı planlıyorum ama tam ilacımın bittiği tarihe denk geliyo o tarihler,iznimide ancak o tarihlerde alabilcem sanırım,ama tatilde hasta olmak istemiyorum acaba regli olmamak için hiç ara vermeden diğer kutuyamı geçsem aranızda bi fikri olan varmı:sm_confused:
kızlar ağustosta tatile çıkmayı planlıyorum ama tam ilacımın bittiği tarihe denk geliyo o tarihler,iznimide ancak o tarihlerde alabilcem sanırım,ama tatilde hasta olmak istemiyorum acaba regli olmamak için hiç ara vermeden diğer kutuyamı geçsem aranızda bi fikri olan varmı:sm_confused:
kızlar benden başka yasmin kullanımının ilk ayında adet göremeyen yok mu?? doktoruma sordum, o gördüğün kahverengi akıntımsı şey adetindir dedi, önümüzdeki ay düzelir dedi. ama başka yaşayan yok mu aynı sorunu?
ben kesinlikle tavsiye etmem 7 ay kullandım bacağımda damar tıkanıklığı oldu hiç masum bi ilaç değil kızlar bırakın kocalarınız korunsun niye hormonlarınızla oynuyosunuz benim yeni aklım başıma geldi
bende yasmin kullanıyorum 4 yıldır hiç bi problem yaşamadım aksine adetlerim düzeldi..şu an piyasadaki en güzel doğum kontrol ilacı çünkü yan etkisi 0 denecek kadar az...kullanım şeklide ilacı bıraktığın gün yani hapını bitirdiğin gün diyelimki salı ise bir hafta sonra salı günü başlicaksın tekrar böyle yaparsan ek olarak korunman gerekmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?