Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Ben yasmini ilk kullandığımda her haftada bir gidiyordum
Çünkü bende lekelenme yapmıştı
ve 5 ay sürmüştü
Kist tedavisi için kullanıyordum
Ama kontrol için gidip gitmemek sana kalmış
ve ne için kullanacaksın cnm ?
Ben rapor almıştım yasmin için
8 tane birden alabiliyordum , nasıl olsa sorun teşkil etmiyor

canım ben 1,5 ay sonra evlenicem doğum kontrolü için aldım ama ssk lı olmadığım için aynı reçeteyle 2 kutu aldım ilk önce kurnazlık gibi geldi ama sonradan keşke yapmasamıydım acaba dedim. ama önceki yazılanları okuyunca yan etkisi yok denecek kadar az olduğu için (doktorum öyle dedi) biraz rahatladım. inşallah bir sorun olmazda 2 ay sonra giderim kontrole olur değil mi canım ??

evleneceğiniz için kullanacakmışsınız
Bence 3-4 hafta sonra kontrole gidin
Çünkü yasmin hapında bazen kisti olmayanlarda kist yaptığını duydum

canım zaten ssk veya özel sigortalar yasmini karşılamıyorlar diye biliyorum ben eczane öyle demişti . bence 4-6 ayda bir engeç 1 yıl sonra kontrole gitmelisin tabi şikayetlerin yoksa eğer şikayetin veya yan etkiler olursa hemen gitmelisin.

aşkmeşk sen yasmini ne kadar kullandın? yan etkisi oldu mu sende? kontrole ne zaman gittin ? canımcım çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim :)

aşkmeşk sen yasmini ne kadar kullandın? yan etkisi oldu mu sende? kontrole ne zaman gittin ? canımcım çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim :)

ben 10 ay kullandım tek yan etkisi kilo aldım.ben 2 ay önce bıraktım ama daha kontrole gitmedim çünü ben ilaca doktor tavsiyesi ile doğum kontrolü için başlamıştım.başka ilaç kullandığım için hap kullanıyodum ama bıraktım bebek istiyorum yaza bende mayısta kontrole gitcem çünkü mayısta 1 yıl oluyor.yan etkisi ve şikayetin yoksa 6 ay 1 yıl arası gidebilirsin.kist için kullanıyorsan doktor söyler zaten şukadar sonra gel diye..a.s.a.s.

merhaba ;

sanırım tüm dr.lar Yasmin için aynı fikirdeler :)
en az yan etkisi olan ilaç ...
Bende kullanıyorum , ama en fazla 5 / 6 ay kullan dedi doktorum..
sonrası için herseyin hayırlısı bakalım

kızlar bende 7 ay kullandım ve bendede tek yan etkisi kilo yapması oldu.ama bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor tabi..doktorum ile konuşup başka bir ilaca başladım değiştirmemin tek nedeni aldığım kilolar oldu :))))

arkadaşlar bende yasmini ilk kullandım ve ilk kutunun son hapını dün içtim.şimdi yeni kutuya hangi gün başlıycam yardımcı olurmusunuz?

06.mayıs ta 2. kutuya başlayacaksın demektir.
7 gün ara verilldiğine göre , senin tarih bu:)

benim de tek endişem kilo aldırır mı
doktor hangi ilacı önerdi?
dikkat ediyorum ama , eğer aldırırsa yandımmmmm

:çok üzgünüm:

bende bu gece başlıyorum kızlar regli oldum bugün şans dileyin :a015:gelişmeleri yazarım bilgi olması açısından

ben yasmini tam bir yıl kullandım kilo yalan ben almadım çok kansızdım ama şuan çakı gibiyim bırakalı 3 ay oldu nerdeyse.arkadaşım bıraktıktan 2-3 ay sonra hamile kaldı tavsiye ederim yani

bende bu gece başlıyorum kızlar regli oldum bugün şans dileyin :a015:gelişmeleri yazarım bilgi olması açısından

başlar başlamaz salma kendini 1 ay korunman lazım tatlım aman ha kazaya gelme me alt komşum hamile kaldı öle haberin olsunkaydirigubbakcemile5

başlar başlamaz salma kendini 1 ay korunman lazım tatlım aman ha kazaya gelme me alt komşum hamile kaldı öle haberin olsunkaydirigubbakcemile5

:roflol:Şeniz saol tatlım önerin için haklısın ama ben adet düzensizliğinden ve ara kanama şikayetinden dolayı kullanıcam ama tabi arada da koruma görevini üstleneceği durumlar çıksa fena olmaz belli mi olur :roflol::jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…