- 10 Nisan 2007
- 2.616
- 13
merhaba arkadaşlar
bende dün doktora gittim doğum kontrolü için bana da yasmini tavsiye etti ve başlıyacağım kullanmaya... benim sorum her ay doktor kontrolüne gitmek gerekiyor mu ben 2 kutu birden aldım eczaneden acaba yanlış mı yaptım ????
canım ben 1,5 ay sonra evlenicem doğum kontrolü için aldım ama ssk lı olmadığım için aynı reçeteyle 2 kutu aldım ilk önce kurnazlık gibi geldi ama sonradan keşke yapmasamıydım acaba dedim. ama önceki yazılanları okuyunca yan etkisi yok denecek kadar az olduğu için (doktorum öyle dedi) biraz rahatladım. inşallah bir sorun olmazda 2 ay sonra giderim kontrole olur değil mi canım ??
aşkmeşk sen yasmini ne kadar kullandın? yan etkisi oldu mu sende? kontrole ne zaman gittin ? canımcım çok soru sordum ama cevaplarsan sevinirim :)
arkadaşlar bende yasmini ilk kullandım ve ilk kutunun son hapını dün içtim.şimdi yeni kutuya hangi gün başlıycam yardımcı olurmusunuz?
kızlar bende 7 ay kullandım ve bendede tek yan etkisi kilo yapması oldu.ama bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor tabi..doktorum ile konuşup başka bir ilaca başladım değiştirmemin tek nedeni aldığım kilolar oldu :))))
bende bu gece başlıyorum kızlar regli oldum bugün şans dileyin :a015:gelişmeleri yazarım bilgi olması açısından
başlar başlamaz salma kendini 1 ay korunman lazım tatlım aman ha kazaya gelme me alt komşum hamile kaldı öle haberin olsunkaydirigubbakcemile5