Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

sorma cnm hepimizde ayını sorun
ama bence akşamlarıda yememezlik yapma ama 6-6,30 u geçirme birde beyaz ekmek pilav vs.böle şeyleri kesebilirsin ben artık öle yapıyorum ve kilo almıyorum ama verilcek hala 5 kilom varrr oooffffffffffffffffffffff

hadi bakalım hayırlısı inş fayda eder.aslına bakarsan başladığım 2 ay bende çok bulantı yapmıştı umarım seni etkilemez ve tedavin sonuç bulur ne kadar kullanacaksın ki

hadi bakalım hayırlısı inş fayda eder.aslına bakarsan başladığım 2 ay bende çok bulantı yapmıştı umarım seni etkilemez ve tedavin sonuç bulur ne kadar kullanacaksın ki

canım bugün böle dedim ama gün içinde başladı yan etkiler bikere çok başım ağrıyo bulantılar hafiften hafiften başladı böle bi garip bulantı hafif ama genede belli ediyo kendini.ara ara geçiyo sonra psikolojik olarakda kötüydüm bugün.napalım katlanacağım çok bunaldım artık bu ara kanamalardan her ay zamansız kan görmenin stresinden.ben canım 6 ay kullancam fisfisfis

kızlar bişi sorcam bu ilacı kullananlara,ilacı kullanmaya başladığınızdan beri kabus türü rüyalar görüyormusunuz,ben iki gündür bu ilacı alıyorum ve iki gecedir kabus gibi rüyalar görüyorum:1ninca:

kızlar yaa sen çok oldun demezseniz bişi daha diycem ben çok sinirli oldum yaa acaip gergin ve asabiyim senağlama klava::mymeka:ne bu ikinci haptan daha yaa,ama bulantım geçti hihoyyyt

şimdilik bende rahatım
aman kilo yapmasında
yan etki olursa ne kadar sürede kendini belli eder..

canım ben iki gündür kullanıyorum ilk aldıın saatlerde etki etmiyor ama ertesi günü hafif hafif mide bulantıların oluyor bugün ikinci günüm bulantım gündüz vardı ama geçti biraz asabiyet var normalin dışında. iştah açılması falan yok eskisi gibiyim hatta kapadı gibi galiba ben ilaçlara karşı çok duyarlı bi bünyeye sahibim,çok ağır yan etkileri olan bi ilaç olsaydı eğer mahvolmuştum şimdiye,çünkü ilaçların bütün yan etkileri en şiddetli şekliyle çıkar bende,bu hafif bi ilaç.ama bünyeye göre deişiklik gösterebileceğide bi gerçek tabi belkide sende hiçbi yan etki çıkmıcak

Son düzenleme:
arkadaşlar, bende dün regl oldum yasmini kullanmaya başlıcaktım.ama önceki gün mide problemi yaşadım ve acile kaldırıldım oradada serum iğne yiyince belki ilacıda içersem bişey olur diye yasmine başlamadım.şimdi reglin 2. günü acaba kullanmaya başlıyayım mı? yoksa 1 ay erteliyim mi?bu arada benim düğünüm 21 haziranda kullanmak için daha zamanım var ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.

arkadaşlar, bende dün regl oldum yasmini kullanmaya başlıcaktım.ama önceki gün mide problemi yaşadım ve acile kaldırıldım oradada serum iğne yiyince belki ilacıda içersem bişey olur diye yasmine başlamadım.şimdi reglin 2. günü acaba kullanmaya başlıyayım mı? yoksa 1 ay erteliyim mi?bu arada benim düğünüm 21 haziranda kullanmak için daha zamanım var ama sizin fikirlerinizide almak istiyorum.

düğünün 21 haziranda ise başlaman lazım..
bazı aksaklıklardan dolayı ben de ilk kutuya adetimin 3. günü başlamak zorunda kalmıştım..
ilk 7 gün kondomla korunduk hiç bişi olmadıyerimseniben

ya arkadaşlar 1. kutuyu bitirmeme 4 gün kaldı fakat benim gögüslerimde çok şişkik ve hasasiyet var
sizde de aynı durumu yaşayan var mı

ya arkadaşlar 1. kutuyu bitirmeme 4 gün kaldı fakat benim gögüslerimde çok şişkik ve hasasiyet var
sizde de aynı durumu yaşayan var mı

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
çok üzülüyorum bu hapı kullananlara......
benim bacak damarlarımı tıkadı,neler çektim......
hala kullanıldığını bilmek kahediyor beni......
ama tabi karar sizlerin ............................
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…