Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok utANDIM
bende bir yıla yakındır kullanıyorum . Sadece kilo alımı yaşadım ben diğer türlü kıllanma falan olmadı bende. Herşey düzenli gidiyorgamyoncuiremsu
ya herro ya merro hesabı:jeyyar::jeyyar:
nie utanıyosun tatlım haklısın ki sen:1hug: bu önerini tutacağım bi fırsat olur belki :roflol:a.s.
utanma diyorsun ama halla gülüyorsun
bende gelecek için sölemiştim yani
Zaten yasmin yan etkilerini 6-7 aydan sonra gösteriyor
Yani ilaç vucudumuza alışınca
bulantı falan gibi yan etkileri kastetmiştim canım,onlardamı 6-7 aydan sonra çıkıyo ben 6ay sonra tedavim biterse bırakcam 6 ay tedavi süresi verdi doktor.ama galiba iştahsızlık başladı bende ilk haptan,sabah bi parça bişiyi zar zor yuttum.
Canım yasmin ilacı kilo yapar , ve aşırı şekilde başağrısı
Ben bu tür yan etkisini kastettim aslında
benim de tek endişem kilo aldırır mı
doktor hangi ilacı önerdi?
dikkat ediyorum ama , eğer aldırırsa yandımmmmm
:çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar..size bir sorum olacak ben yaklaşık 1 aydır yasmin kullanıyorum..nisan 3 ünde adet oldum ve yasmin hapına ilk gün başladım sonra 20 gün içtikten sonra 21. gün içmedim yani 23 nisanda içmedim.ertesi gün 24 nisanda içtim..içtikten 2 gün sonra adet oldum..şimdi 2. hapa başlayacam.2 hap arası 7 günlük süre var ya o 7 günü 23 nisandan itibaren mi hesaplayacam yoksa en son içtiğim gün olan24 nisandan itibaren mi bilmiyorum?
benim bildiğim 24 nisanı baz alıcaksın tatlım çünkü en son o tarihte içmişsin..
yani mayısın 2 sinde tekrar içmeye başlayabilirsin...ben hiç o şekilde ara vermedim ama benim bildiğim bu...
bende öyle düşündüm ama 24 ünde içtiğim hap 23.nisanın hapı olduğu için tereddüt ettim..
ben olsaydım öyle yapardım cnm :) bence sende öyle yapabilirsin bir sorun olacağını sanmam...
Bünyeden bünyeye değişiyor cnm ben 7 ay kullandım ve 7 ayda 6 kilo aldım hem ilacın etkisi hem de yeni evlendiğim dönemdi yeme düzenimde değişmişti onunda etkisi vardır ama iştahımı çok açtığı kesin :)) bence bi doktorada danış ilaçla ilgili..şuan doktorum diana35 önerdi onu kullanmaya başladığım ilk 2-3 ay (sanırım vücut alışıncaya kadar) göğüslerimde şişlik yaptı sadece sonra düzene girdi 1 yılı geçti kullanmaya başlayalı kilomu etkilemedi :)))
sana tavsiyem ilaç kullanırken yediklerine dikkat etmeye çalış(özellikle ilk aylar) bence hayatım o zaman sorun yaşayacağını sanmıyorum ))))