Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

demekki kimse benim gibi yanlış yapmamış...

banada doktorum 1 gün içmeyi unutursan
ertesi gün 2 tane içeceksin demişti
doğru yapmışsın yani

kızlarr selam acil bişi sorucam..ben adetimin 2. günü başladım hapa bu ay ek koruma şartmııı??

yani 2igün başladığına göre 1günlük kaybın var demektir
zaten adet zamanı ilşki olmayacağına göre tehlikeli olmaz heralde
kullanmış olacaksın sonuçta bitene kadar
bilemem yinede...

bilgisi olanlardan yardım istiyorum.adetim 7 yada 8 nisanda bitti.yasmini ise 16 nisanda ilk kez kullanmaya başladım.benim için bir sıkıntısı olur mu?yani adet sırasında yada adetin hemen sonrasında değil de, yaklaşık 10 günlük gecikmeyle başladım.bu konuda bilgisi olanların yazacakları cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim

çok çok koruma başlamaz..
bu kutuyu boşuna kullanmış olursun..
adet döneminin içinde başlasaydın keşke

slm kızlar bişey öğrenmek istiyorum,2 ay yasmin kullandım ve ilk kutuya başladığım zaman adetin ilk günü başladım.geçen ay adetim 2 gün ve çoook ağrılı sürdü kıvrandım 2 gün boyunca sonra hemen bitti bu ilacın etkisinden midir?normalde benim ağrı pek olmazdı.böyle olunca yasmini bıraktım çünkü adet zamanı ağrıları azaltacağına daha da çoğalttı bende
o günden bu yana 29 gün geçti ilaç kullanmıyorum adet olmayı bekliyorum inş olurum di mi bişey yoktur di mi,doktora danışmadan tecrübeli arkadaşlara bi sorayım dedim.cvp larınızı bekliyorum.

merhaaba;
farlutal kullandım ve bittiğinden bir sonraki gün adet oldum.
adetin ilk günü yasmin e başladım. şimdi hergün aynı saatte içiyorum.
c.tesi günü doktordaydım ve adet düzensizliğime sebep yumurtalıklarda oluşan 3 cm boyutundaki kistmiş... Bu kistler her adet gören bayanda her ay olan ve bazen kendiliğinden küçülüp kaybolan,bazen büyüyen ,bazen de çatlayıp kanama yapabilen kistlerdenmiş.
Şu an için bir tehlike yok , inş. kaybolur bende düzene girerim

geçmiş olsun
doğum kontrol haplarının kistleri küçülttüğünü çok duydum
en kısa zamanda düzelir inş a.s.

bende reglimi bekliyorum başlamak için nasıl canım bi yan etkisini falan gördünmü şimdilik,korkuyorum yan etkilerden:1shok:

geçmiş olsun
doğum kontrol haplarının kistleri küçülttüğünü çok duydum
en kısa zamanda düzelir inş a.s.

teşekkür ederim canım...
bakalım Yasmin e başladım bugün 3. günüm olcak,herhangi bir yan etkisini hissetmedim inş. böyle de devam eder ve düzelir ...
:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…