hayırlı haberler alırsın inşallah :)ay inş cnm bugün kan verdim yrn belli olucak sonucum bakalım :)
merhaba,bende kullanıcam ama korkuyorum tüylenme ypar mı diye sizde öyle bir şey oldu mu?sivilce sorununuz var mıydı birdeyasmini 5 ay kullandım ve hiç bir yan etki görmedim ara kanamam dahi olmadı bu ay ilacı bıraktım artık çocuk düşündüğümüz için normalde reglim 5. gün biterdi ama sanırım ilaca devam etmediğim için 5.günden sonra 2 gün boyunca lekelenme oldu ve geçti. ama güzel bir ilaçtı çok memnundum.
merhaba dediğim gbi bende hiçbir yan etki olmadı sivilce tüylenmede olmadı ama bünyeden bünyeye değişebilir diye düşünüyorum. üstelik bıraktığım ay hamile kaldım bi sorun yaşamadım yani arkadaşım.merhaba,bende kullanıcam ama korkuyorum tüylenme ypar mı diye sizde öyle bir şey oldu mu?sivilce sorununuz var mıydı birde
teşekkür ediyorum cvp içinmerhaba dediğim gbi bende hiçbir yan etki olmadı sivilce tüylenmede olmadı ama bünyeden bünyeye değişebilir diye düşünüyorum. üstelik bıraktığım ay hamile kaldım bi sorun yaşamadım yani arkadaşım.
Arkadaslar ben 13 subatta adetimin ilk gunu yasmine basladim. 12. Gun unuttum. 12-13 saat sonra hatirlayinca ictim. 13. Ve 14. Gun esimle korunmasiz iliskimiz oldu. İlk ay oldugu icin emin olamiyorum hamilelik ihtimali var mi sizce?
Yasmini bende kullanmistim fakat duzensz kanama yapiyor ayda 3 kez adet gormustum biraktim. Su an spiral kullaniyorum icim rahat yerinde duruyor ustelik kullanim ömrü uzun unutma ihtmali fln yok 1. Ay kontrle gdiliyo sonra 6 .ayda istege gore gdysun tavsiye ederimkızlar ben yasmine daha yeni başladım sayılır.bugün ikinci pakete geçtim.acaba ilk paketteki gibi ilacı alıdığının ilk haftası korunmak lazımmı:uhm: daha yeni evliyim bir sorun çıksın istemiyorum.bir bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Doğum kontrol ilacı hakkındaki tecrübeleriniz,sıkıntılarınız,deneyimleriniz!!!
Halk arasinda kisirlik yapar derler hap icin.fakat senin horminlarinla alakalidir bnce bi zamn sonra allahin izniyle hamile kalirsin insallah.psikoloji cok onemli stres hormonlri bozuyor rahat ol ve zamanini bekle canimAllah rızası için biri bana bi fikir versin,
1 yıl yasmin kullandım. Ağustos 2014 de bıraktım bebek istiyoruz. Ancak hala birşey yok. Adet düzensizliğim oldu. şu anda da 15 gün geçti. Son adet tarihim:10.02.2015 , 18 martta kan tahlili yaptırdım negatif çıktı. fikrinizi söyler misiniz. testi erken mi yaptım yoksa negatif çıktı kanda die kesin hamile değilmiyimdir? olsaydı çıkardı değil mi ya sinirlerim altüst oldu. İlacı bıraktıktan sonra doktora gitmiştim doktor herşey normal dedi....
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.Halk arasinda kisirlik yapar derler hap icin.fakat senin horminlarinla alakalidir bnce bi zamn sonra allahin izniyle hamile kalirsin insallah.psikoloji cok onemli stres hormonlri bozuyor rahat ol ve zamanini bekle canim
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
Kan tahlilimi 18 martta vermiştim 15-20 dk sonra negatif mi pozitif mi öğrenebilirsiniz demişlerdi aradığımda sonuç negatif çıkmıştı. ertesi gün mail olarak istedim ancak gelmedi bende negatif diye çok umursamadım sonra dedim bi bakiim dün eve giderken önünden geçtim tıp merkezinin çıktısını aldım bi baktım POZİTİF yazıyor gittim sordum doğru mu falan değer aralığına falan baktım. Evet hamileyim, allahıma şükürler olsun, allah isteyen herkese en kıza zamanda nasip etsin bu mutluluğu. Çok üzülmüştüm negatifi duyduğumda. 1 nisanda kalp atışını duymaya gideceğim allah izin verirse :)
Arkadaşlar merhaba. Ilaca başlamayı düşünüyorum yardım edebilirmisiniz? Yan etkilerinden çok korkuyorum ve merak ettiğim 7 gün ara verildiğinde hamile kalma durumu var mı? Ilan ne kadar sürede etki eder? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu yasmini kullanmaya adet gunu disinda baslasam olmaz mi ya :/merhaba dediğim gbi bende hiçbir yan etki olmadı sivilce tüylenmede olmadı ama bünyeden bünyeye değişebilir diye düşünüyorum. üstelik bıraktığım ay hamile kaldım bi sorun yaşamadım yani arkadaşım.