- 7 Ağustos 2014
- 551
- 327
Adetin ilk günü başladıysan ilk aydan korumaya başlıyor. 1. kutun bittiyse zaten koruyordur.hiçbi bilgim yok benim yaa bende ilkkez kullandım bi kutu bitti. İlk aydan hemen koruyuculuğu başlıyomu acaba
Evet ilk gunı başlamıştım inşallah bakalım.Adetin ilk günü başladıysan ilk aydan korumaya başlıyor. 1. kutun bittiyse zaten koruyordur.
Eczaneden alabilirsiniz. Evlenmeden bir ay once adetinizin ilk gunu almanizi oneririm etkili koruma icin. Bu arada biraktiktan sonra da 2-3 ay baska yollarla korunduktan sonra cocuk dusunmenizde fayda var. Bu herkeste olmasa da bazi kisilerde ilactan hemen sonra hamile kalmak sorunlu olabiliyor.merhaba , benim aralık sonu düğünüm var ve ben 5-6 ay hamile kalmak istemiyorum. Bu sürede yasmin kullansam nasıl olur yasmin'i eczaneden direk alabiliyormuyuz yoksa doktor mu yazması gerekir?
Evet aliyorsun ama doktor kontrolunde alsan daha iyi olurmerhaba , benim aralık sonu düğünüm var ve ben 5-6 ay hamile kalmak istemiyorum. Bu sürede yasmin kullansam nasıl olur yasmin'i eczaneden direk alabiliyormuyuz yoksa doktor mu yazması gerekir?
Dogum kontrol ilaclari gunu gunune alindiginda gebeligi onler ertesi gun hapi ile karistirmamak gerekir..ertesi gun hapi da guclu hormon icerdiginden 6 ay'da bir kere alinabilirilişkiye girdikten sonra yasmin dogum kontrol hapı kullanılsa gebelıgı onler mı
Hayir onlemez..yasmin adetinin genelde ilk gununde alinir ve hergun icilmesi gerekir..bahsettigin gbi bir durm varsa istenmeyen gebelikte iliskiden sonra 5 gun icerisinde ertesi gun hapi icilmelidirBen şunu anlamak istiyorum şimdi yasmin doğum kontrol hapi daha önceden hiç alinmamissa ve ilişkiden sonra bi tane
Alınmış gebeliği önler mi ??
Canim sen korunma esin korunsun bn o hatayi yaptim korundum simdi hamile kalamiyorum 1 yildir.kullanma sonra pisman olursunmerhaba , benim aralık sonu düğünüm var ve ben 5-6 ay hamile kalmak istemiyorum. Bu sürede yasmin kullansam nasıl olur yasmin'i eczaneden direk alabiliyormuyuz yoksa doktor mu yazması gerekir?
Canim hap kullandigin icin mi kalamiyorsun? Polip olmasin ya da miyon bakti mi doktor?Canim sen korunma esin korunsun bn o hatayi yaptim korundum simdi hamile kalamiyorum 1 yildir.kullanma sonra pisman olursunbnden soylemesi..
Yani hap cok geciktirdi baktirdim bisey yok yumurtalarin iyi dedi doktor enfejsiyon icin fitil vermisti o da gecti ama hala kalamiyorum dkh kullananlar zaten zor hamile kaliyomusCanim hap kullandigin icin mi kalamiyorsun? Polip olmasin ya da miyon bakti mi doktor?
Kisiden kisiye degisir elbet ama ben biraktiktan sonra hemen kaldim..bir arkadasim vardi senin gibi haptan saniyordu ama degilmis polip varmis rahmnde iyi bi doktora gozuk bence hap kisirlik yapmazYani hap cok geciktirdi baktirdim bisey yok yumurtalarin iyi dedi doktor enfejsiyon icin fitil vermisti o da gecti ama hala kalamiyorum dkh kullananlar zaten zor hamile kaliyomus