- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
Bende olmadı arkadaşım.. Doktora görün istersen.Kizlar ben yasmine 10 gun oncw basladim. Bacagimda uyusma hissi oluyor, bu normal mi??? Interneten baktim, dogum kontrol haplari ilk aylarda uyusma yalabiliyor diyor. Size de oldu mi? Yardim edinnn
Rica Ederim :)Cok teseskkur ederim suanne. İnsan cok tedirgin oluyor ister istemez.
Hayır gerekmiyor.kızlarr yardımcı olabilirmisiniz lütfenn.
yasmin d.k hapında 7 günlük arada ek bi koruma gerekiyor mu??
19 temmuzda düğünüm var 1 ay öncesinden kullanman gerek dediler tam koruma için o yüzden başladım 10 gün oldu ama her gün hapı içtikten sonra kanamam oluyo az miktarda bu hep böylemi olacak tedirgin oldum bıraksam mı acaba
merhaba kızlar 14 ağustosta düğünüm var adetli olacağım maalesef. önce geciktirici kullanayım dedim ama sanırım doğum kontrol hapı daha iyi olacak. şimdi kızlar yasmini bu ay kullanmaya başlayacağım di mi şimdi 15 temmuz gibi adet olacağım adet olunca hemen kullanmaya basşlıcam 21 gun sonra ara vercem tekrar ilaca 12 agustosta baslayacak oluyorum dugune 2 gun kalmıs oluyor bu beni koruyacak mı ?bole mı kullanacağım? yoksa ara vermıcem mı? yardımcı olursanız cok sevınırımm
Cvp geç olmuş amaBayanlar.. ben yasmine yeni başladım bugün 10.günüm fakat kullanmaya adetin 2.günü başladım. Etkisini ne zaman gösterir? Ek korunmaya gerek var mı? Yardım lütfen. .
hiçbi bilgim yok benim yaa bende ilkkez kullandım bi kutu bitti. İlk aydan hemen koruyuculuğu başlıyomu acaba3 ay yasmin kullandım ama son ay kuruluk yaptığı için bırakmak zorunda kaldım. Tekrar başlasam yine aynı yan etkiyi görür müyüm acaba?