Aile Planlaması Yasmin Doğum Kontrol Hapı Kullananların Paylaşım Alanı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Evet canım söylemiştin sen zaten bana
İştah artışımı yok yok istemem düğün öncesi iyi olmaz Formumu korumalıyım Şaka bi yana bende sanırım yasmin kullanacağım canım..Umarım sıkıntı yaşamam ..
Peki sende de bitmek bilmeyen akıntılar oldu mu ? :26: Beni oda çok korkutuyor ..
İnşallah düğünümüz adetime denk gelmez geciktirici kullanmayı düşünmüyorum

zaten bu hapı kullanırken geciktirici kullanamayabilirsin canım, çünkü ikisi de hormon, sakıncalı olabilir. Ama ilk hapa başlangıç gününü hesaplayıp da ayarlarsan, adetine denk getirmezsin. Dediğim gibi, 21 tane hap var içinde. Adetin ilk 3 ya da 5 günü içinde başlaman lazım. (prospektüsünde doğrusu yazıyor zaten, bakarsın) 21. hapı içtikten4 gün sonra fln adet oluyorsun. zaten adetler de genelde haptan öncekine göre daha az sürüyor.
Bende hiç ara kanama akıntı fln olmadı canım

Anlamadım be fıstık ya başlangıç gününü kendim nasıl ayarlayacağım ki Hani benim elimde mi denk getirmemek :44:
Ben zaten 15 17 bilemedin 20.günde olurum adet nasıl olacak merak ediyorum ..
Umarım bendede olmaz ya .. Mart sonu ilk adetimde başlamayı düşünüyorum ..

Dur anlaşacağız bakalım
ayın kaçında adet oluyorsun?
Düğün 11 mayıs mıydı?

Dur anlaşacağız bakalım
ayın kaçında adet oluyorsun?
Düğün 11 mayıs mıydı?

Ay ne bakan sen bana naparsın bu konularda buldu bizi sonunda Öğreniyoruz :)
Canım benim ben hiç tutmadım hep düzenli gider diye ama şubatın 5si 6sı olacağım kesin yani büyük ihtimalle ..
Düğün evet mayıs 11

Kusura bakma emi arkadaşım

Son düzenleme:
slm bende bu hapı yenı kullanmaya bşladım bu ay yenı başladıgım ıçın bıraz bulantım oluyor ve çok az kan gelmeye başaladı yenı başladıgım için olabılır çok ii oldunu soyluyorlar..

bende 7 aydır yasmin kullanıyorum..ilk ay mide bulantısı ve baş dönmesi oldu..
ama ne kanama, ne akıntır hiçbirşey olmadı bende..
kilo meselesine gelince eşimde bende kilo aldık..demekki hapla alakası yok durumun
ben 3-4 ay daha kullanıp bırakıcam inşş

isyan 123 evlenmeden ne kadar önce başladın

1,5 ay çnce başladım kuzum.. 1 kutu içtim 2.kutunn yarısında iken düğünüm oldu

anladım canım bende 1-1,5 ay önce falan başlayacağım..Umarım bendede akıntı falan olmaz :44:

Son düzenleme:
anladım canım bende 1-1,5 ay önce falan başlayacağım..Umarım bendede akıntı falan olmaz :44:

doktora git ama başlamadın önce..benim doktorum hormon testi, kan testlerimi yaptırdı..Ultrason ile baktı ondan sonra verdi
kontrol zamanın geldi ama üşeniyorum

doktora git ama başlamadın önce..benim doktorum hormon testi, kan testlerimi yaptırdı..Ultrason ile baktı ondan sonra verdi
kontrol zamanın geldi ama üşeniyorum

evet canım gideceğim zaten ayy çok tuhaf geliyor kadın doguma gitmek
üşenme canım git git

evet canım gideceğim zaten ayy çok tuhaf geliyor kadın doguma gitmek
üşenme canım git git

giceceğimde korkuyorum biraz yaaa...şimdi vaijadan muyene yapacak..korkuyorummm yoksa hemen giderimm :18::18::18:

giceceğimde korkuyorum biraz yaaa...şimdi vaijadan muyene yapacak..korkuyorummm yoksa hemen giderimm :18::18::18:

he evet o var ben danısmaya gideceğim halde kadın doguma ugramak tuhaf geliyor ya

canım kaba taslak hesabıma göre sen nisanın 5 inde adet olsan ve o gün hapa başlasan, nisan sonunda adet oluosun (29 ya da 30 nisan gibi) ve mayısın 3'ünde 2. kutuya başlaman gerekiyor ve düğün gününde 9. hapı içiyor olacaksın. Ve adetin düğüne denk gelmemiş olacak tahminimce

bana bir arkadaşım gece saatlerinde alırsan ilacı, bulantı olan dönemi uykuda atlatırsın demişti, öyle de oldu. Ben gece 10-10:30 gibi içiyorum. zaten artık 5. kutuya başladım ve bulantım hiç olmuyor.

evet ben de eşim de kilo aldık demek ki eşlere de yan etki yapıyor
ama göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet haptan sonra oldu :26:

İnşallah bu hesap tutar diyorum Deryam

Kızlar merhaba benimde nisan ayında düğünüm olacak nişanlımda bende doğum kontrol hapını tercih etmiyoruz.
Ama benim sorunum adetlerim zaten düzensiz.tam hesap yapamıyorum ne zaman olacağımla ilgili.Bide tam düğün üzeri stresten ya erken olursam yada olmazsam diye korkuyorum.
Bu sorun için kontrol özelliği olmayan düzenleyici bir ilaç alsam mı acaba ???

İnşallah bu hesap tutar diyorum Deryam
inşallah yasiminim

adetin düzensizse bi kadın doğumcuya gitmeni öneririm. o sana zaten gereken hormon takviyesini verecektir düzenlemek için .. şimdiden hayırlı olsun

bende kullanıyorum çok iyi geldi bana kadın doğum uzmanı önerdi her korunma yönteminin yan etkisinide söyledi yanlız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…