- 28 Temmuz 2011
- 17
- 1
hemde nasıl azaltıyor arkadaşım bir bilsen ben artık ayda 1 yapıyorum ağdamı felan yüzüm bile güzellşti sivilcem felan da yok artıkın hem azaltıyor hem seyrekleştiriyor 8 aydır kullanıyorum ben ilacı
merhaba
doğum kntrol hapı kullanımı ile ilişkide erkek içine boşalmalı mı geri çekmesi daha mı iyi olur %100lük bir koruma olmadığını duydum hapın?(yasmin kullanıyorum)
bide bişey daha var hapım bitti o akşam ilişkiye girdik ve eşim içime boşaldı.7 günlük araya başladım o sürede ilişki olursa ek koruma gerekiyor ve böyle bir durum oldu hapın koruyuculuğu devam eder mi yoksa ne yapmalıyım hamilelik oranı nedir sizce?
teşekkürler..
teşekkür ederim ilgin için canım yok ilk kutu değil ilk kutuda korunduk da acaba devam etmek gerekir mi diye korkmuştum adet oldum çok sağolasın :)
teşekkür ederim arkadaşım cevapladığın için ben daha yüzüme sir ağda yapmadım. arkadaşlarıma soruyorum abartığımı belli bile olmadığını söylediler ama ben aynaya bakınca çok rahatsız oluyorum bende başlayacağım sir ağdaya ama korkuyorumbir sorum daha var cevaplarsan sevinirim bu ilacı kullanınca adet düzenimde bir sorun olur mu ya da sende oldu mu ? çünkü benim adetlerim çok düzenli kaş yapalım derken göz çıkarmakta istemiyorum.
Yasmine geçen hafta pazartesi başladım . bu pazarteside erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ve korunmadık . Prospektüste kullanıldığı günden itibaren etkilidir yazıyor ama çok tuhaf hissediyorum . Bilginiz var mı ?
Şuan kan testi yaptırmalı mıyım peki ? Umarım bir şey olmamıştır.
ama suan tekrar okudum prospektüsü kutunun tamamen bitirileceği varsayılırsa aksi durumda zaten koruma sağlamaz,ilk abletten itibaren koruma sağlar diyo çok kafam karıştı. Koruma sağladı mı sağlamadı mı ?
Anladım benim doktorumda risk olmayacağını söylemişti. Umarım birşey olmaz.
kızlar bende yasmini bu ay kullanmaya başladımve adetimneredeyse 10 gün sürdü ve kilo vermeye çalışıyorum fakat spor yaptığım ve yememe dikkat ettiğim halde veremiyorum hoş yeni başladım ama yasminin böyle kiloyla alakalı yan etkisi olabilir mi?
kilo aldırdığını biliyorum fakat kilo vermemeyi sağlar mı bilen varsa paylaşsın ltfn