kızlar merhaba,
ben 21 gün önce başladım yazz kullanmaya.Tek gözlemlediğim yan etkisi dışında birşeyini görmedim ama o da rahatsız etmeye başladı beni.Pembe haplarımın bitmesine ve beyaz haplara geçmeme 3 gün kaldı ama son 1 haftadır regl tarzı ara kanamalarım var hatta pedle dolaşıyorumve kasıklarımdada regl ağrısı gibi bir ağrı.doktorumu aradım beyaz haplara geçtiğimde muayene edicek beni ama ben çok tedirginim bu kanama çok devam ediyormu?aranızda varmı böyle birşey yaşayan?çünkü kanama böyle aşırı uzayacaksa ben 2. kutuya geçmek istemiyorum.ne yapmalıyım sizce?tecrübelerinizi paylaşırsanız benle, çok sevinirim
sankı hasta olacakmısım gibi karnım ağrıyor benım yaahap bitmeden hasta olmam demi??
4gun sonra hap bitecek işte...
İlk başladığım ay olmuştu benim o şekilde bir daha da olmadı ..
Canım peki senin ne kadar sürmüştü kanaman?ben çok tedirginim yaa hiç bitmicek gibi geliyo sinirim bozuluyo
kızlar bu d.kontrol ilaçlarını devlet karşılamıyor dimi?
canım sana doktorunu değiştirmeni onerırım
kesınlıkle sakıncalı canım , gerı donusumu olmayan sekılde zarar verıyor hamıle kalamıyorsun asla... çok tehlikeli..
sankı hasta olacakmısım gibi karnım ağrıyor benım yaahap bitmeden hasta olmam demi??
4gun sonra hap bitecek işte...
kızlar kullananlara birkaç sorum var
oncelikle mesela benim adetim düzensiz nasıl kullanacağım
haı bırakınca regl mi olacağım
kaç gün içiliyor . cevaplayabilirmisiniz?
Kızlar merhaba,
By ay başında yazz dogum kontrol hapına başladım doktorumun tavsiyesiyle fakat aşırı ara kanamam oldu 26. günümde hala kanamam var dolayısıyla doktora gittim bugün bana yazzın iyi gelmediğini, daha yüksek dozda östrojen içeren yasmine geçmemi önerdi. fakat ne yalan söyleyim lkorkuyorum kanamam devam eder yasmindede diye zaten doktorda garanti veremedibirde vücudumda lekelenmeler oluştu az az.sanırım dogum kontrol hapı kullanmak istemiorm artık ama bırakınca çabuk hamile kalınıyormuş acaba hormonlarımın eski haline dönmesi için ne kadar zaman geçer hamile kalmak istemiyorum çünkü.bu tehlikeli dönem geçene kadar eşim korunacak.varmı bu konuda bilginiz?ya da yasmine devam etsem kanamam olurmu 1 aydır reglim nerdeyse çok yoruldum
doktorum düzensiz adetim için bir yıl yasmin kullnamamı söyledi bu ay adet olunca başlıyacağım benim sorum cinsel isteksizlik ve kilo yapıyormu
ayrıca bu yasminle hamile kalanda duydum ben sizce böyle bişey var mıdır
doktorum düzensiz adetim için bir yıl yasmin kullnamamı söyledi bu ay adet olunca başlıyacağım benim sorum cinsel isteksizlik ve kilo yapıyormu